reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Tysiolek, po uszach dostaniesz. Regulaminu sie trzymaj, babo. ;-) Ktos, kto jest nowy nie zaklada nowych watkow. A przedstawic sie mozna na glownym lub poznajmy sie.

reklama
Witajcie,

ledwo Was nadrobiłam na głównym.... ufff - jednak trzeba czytać regularnie.... chyba to będzie moje słodkie lenistwo o godz 7.00 przy kawie w pracy ;-)

Wystawiłam mojego szkraba na balkon na leżaczku na słonce - wiatr wieje jak ... nie wiem gdzie - piździ dosłownie - mam nadzieje, że mi go nie przewieje i głowy mu nie urwie...

... a nasze dwa zęby wystają juz sporo ponad poziom dziąseł ;-) tez mnie gryzie - ale juz coraz mniej, no i krew jeszcze sie nie lała.

Bunia ma dzisiaj pięć miesięcy a dopiero była kropką małą. Niemiłosierny ten czas:baffled:
Ja zrobiłam dzisiaj sto kilometrów i nie odpadło mi żadne koło:-)
Dzidzia wraca do punktu marudzenia:sorry2:ale zuby z góry też już startują:tak:

Ale zmęczona jestem - zjeździliśmy dziś pół miasta i niby bardzo się nie schodziłam, a w aucie klima, ale normalnie nic mi się nie chce:) Za to Miśka się wyspała i szaleje na macie:tak:

Co do spania to u nas też śpioch - późno wstaje - między godz. 8-10 i max. 1,5-2h wytrzymuje i znowu ziuźka - minimum godzinkę, potem znowu 2h aktywności i znowu spaćku tym razem na 2h lub dłużej śpi, a potem jeszcze jedną drzemkę tak z 20-30 minutową zalicza i o 22 zasypia do rana. W sumie to gdzieś conajmniej 4h dziennie śpi, nie wiem czy to dużo czy mało, ale mi odpowiada:)

Aaa kiedy dzieciaki zaczynają raczkować? moja podnosi tyłek i opiera się na kolanach zgiętych i tylko jeszcze nie wie jak klatę podnieść żeby na czworaka stanąc, ale w wannie staje na czworaka, bo woda jej pomaga i jak zajączek do przodu próbuje kickać:) - matko już się nie mogę doczekać tego raczkowania;) a potem będę pewnie chciała wrócić do czasu kiedy sobie grzecznie leżała hehe

reklama
u nas trzy drzemki po pół godzinki, od 6rano do 22 wieczorkiem w nocy przeważnie 1 lub 2 pobudki więc mnie kurcze nie denerwujcie:tak: nie za dobrze Wam;-)
ja już mam dość słońca a dopiero ma się zacząć upał chociaż Polcia szczęśliwa bo w samej pieluszce siedzi:-) i mało tego próbuje ją ściągnąć:-D
idę zaraz kąpiel szykować bo biedne dziecko się klei z tego potu i lulu mykamy pa pa do juterka

Do góry