reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Czy ktoas z Was wyparzala moze aspirator fridy we wrzatku lub sterylizatorze?
Wczoraj wrzucilam nowe gryzaki do sterylizatora i je stopilam :wściekła/y:
No i teraz boje sie co z ta frida, bo jak sie stopi, to kupie dopiero w sierpniu na urlopie :sorry2: A domyc tego tak na 100 % nie ma za bardzo jak :eek:

Bede wdzieczna za jakiekolwiek odpowiedzi

No i roxeen - najlepsze zyczenia z okazji urodzin! Sto latek i usmiechu na buzi

Ostatnia edycja:
Rox wszystkiego co najlepsze - dużo uśmiechu, miłości i pogody ducha na każdy dzień!!!
STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE ŻYJE NAM;)

Pozdrowionka z rana i miłego dzionka a w szczególności dla Roxeenn:-D:-D:-D 25 lat!!!!ale super wiek !!!!! szczęśliwego życia Ci życzę i oby słoneczne dni spędzone na nauce były największymi przykrościami jakie Cię w życiu spotkają:-)

u nas na północy też wreszcie słonecznie i chyba z bąblem spędzimy cały dzień na powietrzu:-D

Roxeen Wszystkiego Najlepszego I Sto Latek!!!

Kaja mamy fizjoterapeutę co przychodzi do domu, ale przez ostatni urlop w Polsce i ten przeklęty szpital musiałam przebukowac bilety na powrót i fizjo mi przepadł a teraz następna wizyta dopiero 5 lipca, szybciej bo 22 czerwca mam wizytę w poradni wcześniaków.

Natuś dziś pierwszy raz od 3 tygodni znowu przespał nockę calusieńką!!! Słoneczko świeci pełną parą więc i spacerek dziś będzie długaśny...

Witam się i ja!!!!

Minnie niektórych gryzaków niestety nie można sterylizować ani gotować- niektóre można- ale to od producenta zależy, informacje na opakowaniu....
Ja mam kilka właśnie takich co nie można- nie lubię ich, bo wygodniej mi wrzucić do miski do mikrofali niż obficie przelewać wrzątkiem (nie gotować - jak piszą na niektórych) .
Co do fridy - to my mamy jakiś tam odpowiednik, firmy nie pamiętam, coś na m....., ja to sterylizuję!!!!

ROXEN - sto latek :)
spełnienia marzeń...
stablizacji...
miłości!!!!
a tak w ogóle to ja byłam przekonana że Ty masz 6-stego urodzinki...hmmm....nieważne, ważne że ktoś tu info sypnął i można na czas życzenia złożyć :-D

Miłego dnia bb ciotki!!!

sto latek zasmarkana starucho :-D:-D:-D:-D
spokoju ducha, odnalezienia siebie sprzed lat :tak:

Paulinaa będzie dobrze trzymam kciuki:)
Tysiolek sił witalnych dużo przesyłam:)
Nadineczka ja już zadzwoniłam do nich powiedziałam że wyłudzasz żarcie dla starego kota:tak::-)
A wogóle czemu taki przestój? Co tak nic nie piszeta nawet nie ma co nadrabiać.:tak: Pewno te wyskoki czy cuś? Moja Bunia jest baaaardzo grzeczna już drugi dzień pomiając fakt że pobudka 5.30:-( Ząby dwa widocznie wystające:tak: Od jutra dawam jej chleb z masłem:tak:

no w końcu ....
to ile czasu miałaś jazdę? z trzy tygodnie chyba aż się boję :sorry2:
kabel ciuś ciuś ciuś:-p

pogoda znowu do dupy wczoraj w deszcz i wiatr byliśmy z młodą w komisie i autka oglądaliśmy a niech się młoda hartuje:tak:
tylko teraz się boję:sorry2:

WItam

roxeen Szczęścia, szczęścia i jeszcze raz pieniędzy!!!

Łooo matko co ja mam z tymi gryzakami:confused: Jak tylko znajdzie jakiegos i zaczyna gryzc to masakra takie darcie jet, nie placz tylko darcie a o co chodzi nie wiem:no:
Kolejna cudna noc, jest nadzieja ze juz tak zostanie:-)
Miłego dnia

reklama
Do góry