reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2010 !!

Moje Drogie;))Oficjalnie moge do Was dołaczyć jako Styczniówka2010:))Oczywiście jeśli mnie przyjmniecie?:sorry2:Byłamu lekarza i według ostatniej @mam termin na 4stycznia a według usg na 11stycznia:))jejku ale sie ciesze:))Pozdrawiam wszystkich i buziammmmmmmmmmm;-)

Basienka ja też mam termin wg ostatniej @ na 4. I też "jejku ale się cieszę"

reklama
Dziewczyny wszystkim nowym mamusiom gratuluję

Ja jutro mam wizytę i się okaże czy wyląduje w szpitalu :-( Mam nadzieję, że wszystko się jako tako unormowało i z fasolinką jest wszystko dobrze, trzymajcie kciuki !

Dziewczyny przerażacie mnie kiedy mam to wszystko czytać, od wczoraj powstało 8 stron, niezłe tempo:szok: U mnie zero objawów, już zastanawiam sie czy napewno jestem w ciązy, gdyby nie test i wizyta u ginki, w pierwszej ciązy miałam wszystkie z możliwych dodatkowo ciągłe plamienia , leżenie plackiem w łóżku od 5 tygodnia do końca 3 m-ca, a teraz nic mi nie jest, zobaczymy jak długo.

Cytat:
Napisał Basinka27
Moje Drogie;))Oficjalnie moge do Was dołaczyć jako Styczniówka2010:))Oczywiście jeśli mnie przyjmniecie?:sorry2:Byłamu lekarza i według ostatniej @mam termin na 4stycznia a według usg na 11stycznia:))jejku ale sie ciesze:))Pozdrawiam wszystkich i buziammmmmmmmmmm;-)

Basienka ja też mam termin wg ostatniej @ na 4. I też "jejku ale się cieszę"

ja też 4 styczeń :-):-):-):-):-)

hej dziewczyny :) z moich obliczen termin porodu przewidziany na 26 styczen 2010.ale we wtorek ide do lekarza i zobaczymy co powie :-) ciągle jestem w szoku :-) moim glownym objawem jest wczesne wstawanie. Godzina 5.30 a ja jestem juz na nogach i nie chce mi sie spac. :-):-):-)

reklama
justyg podono czasam tak jest ze jedne ciezarne by spaly caly czas a drugie nie mogo spac a tez tak mam tylko ze ja nie moge zasnoc a puznie wczesnie wstaje

Do góry