reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2010 !!

no wlasnie :) Ja wczoraj obudziłam się o 5.30 i stwierdzilam ze cos jest nie tak wiec poszlam zrobic test :):) Teraz bede wpisywać jako pierwszy objaw ciąży wczesne wstawanie :) Przynajmniej dobrze ze jest ladna pogoda bo nie wyobrazam sobie wstawania zima o 5 :)

reklama
hej
czy ktoras z was ma plamienia w 7 tygodniu ciazy.bo ja dzisiaj rano zauwazylam lekko brazowa wydzieline na bieliznie i do tego od czasu do czasu mam bolesci lewego jajnika ale nie sa zbyt mocne.

hej
czy ktoras z was ma plamienia w 7 tygodniu ciazy.bo ja dzisiaj rano zauwazylam lekko brazowa wydzieline na bieliznie i do tego od czasu do czasu mam bolesci lewego jajnika ale nie sa zbyt mocne.
Ja mialam w poprzedniej ciązy od 5 tygodnia do końca 3 m-ca, niestety musisz jak najszybciej zgłosić sie do lekazra, da ci Duphaston i jeżeli nie przejdą napewno będziesz musiała leżeć. Jeżeli będziesz sie oszczędzć, to nic sie nie stanie , tyle na temat plamień czytałam, mnóstwo kobiet mam plamienia na początku i nic sie nie dzieje, a mój synek ma teraz prawie 2 latka.

Witam serdecznie i z radością dołączam się do mam styczniówek 2009 !!!! Mam termin na 11 stycznia i jestem cała happy!:-)

Gratuluję Basinka27 :)

Mnie czeka wizyta u lekarza 1 czerwca. Później wiadomo umówienie się na USG.

Powinnam się cieszyć że poza bólem krzyża nie mam żadnych innych objawów ale z tego powodu się znowu denerwuje czy napewno wszystko ok :-p człowiek to taka dziwna istota, gdy czegoś mu brak to za tym tęskni, a jak już to ma i nie jest to przyjemne to chciałby się tego pozbyć :confused:

Ja wstaje codziennie o 5.15 i do południa padam, usypiam na siedząco. Potem wieczorem jestem pełna energii i mogę np. do późna oglądać telewizje a rano znowu - nie mogę wstać.

Podobno kobiety w ciąży maja zwiększone zapotrzebowanie na sem o ok 2-3 godz ;-) tylko kiedy ja mam spać??? ;-)

Ehe, wczoraj wyczytałam że minimum 9 godzin powinnyśmy spać, pytanie brzmi kiedy? Niektóre z nas mają już dzieci albo pracują i poprostu brakuje czasu.

9 godzin... Eh... Ma od długiego czasu cieszę się 4-5 godzinami snu przy mojej córce...
Ale mam już serdecznie dość i zatrudniłam męża do wstawania w nocy.

reklama
dmuchając na zimno ustaliłam z moim M że jak będę zmęczona to mam odpoczywać nawet jeśli powinna coś jeszcze w domu zrobić i o dziwo zaproponował sam że nawet będzie zmywać naczynia od czego zawsze się wzbraniał :-)

Do góry