reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

GOSIA daj mi ten patent na spanie ,bo ja dzisiaj sie albo utopie albo przez okno wyskocze.

Polenka,Laurka wszystkiego najlepszeo z okazji miesięcznic

Olinek ma dzisiaj imieniny:)

Ostatnia edycja:
reklama
mari_anna ty złośliwcze!!
morka wyrazy współczucia w związku z cyrkiem zębowym A jeżeli idzie o schematy......Z tym to już jest różnie:))
nadineczka, czechow 100 lat !!! i zdrówka dla maluchów:))

Morka - moje dziecię na balkonie marudziło od poł godziny - widziałam, ze mu sie oczy kleją ale nie idzie usnąć... posmarowałam zuby Bobodentem i przestało marudzić - aktualnie spi od 15 min ;-)

.. ale u Staszka juz prawie drugi na wierzchu jest ;-)

Gosia, olej czasem te wszystkie obowiązki w domu i kładź się w dzień, jak się wstaje to humor od razu lepszy. To że naczynia będą nie pozmywane, czy pranie nie zrobione to się nic nie stanie. Ja bardzo często w dzień kładę się z Matim chociaż na godzinkę. Kiedy jestem wyspana to od razu świat jest bardziej kolorowy :)
tylko ja z córą nie bardzo mogę nawet jak jest babcia to ona mi spac nie da ale dziś jakoś pobawiła się przy mnie sama a potem się położyła ze mną :)

GOSIA daj mi ten patent na spanie ,bo ja dzisiaj sie albo utopie albo przez okno wyskocze.

Polenka,Laurka wszystkiego najlepszeo z okazji miesięcznic

Olinek ma dzisiaj imieniny:)

Najlepszego dla Olinka Polci i Laury :)

w sumie nie wiem czy mały ze zmęczenia nie poszedł tak ładnie spać :) bo od rana popłakiwał i spał po 5 minut ...

wstał o 14:00 i teraz wróciliśmy ze spacerku ale chmura idzie okropna choć ciepło pewnie zaraz lać będzie i się ochłodzi

Kurcze, zal mi troche, ze Michalek prawie najmlodszy. Ze wszystkim jestesmy po tylach. Ale z drugiej strony juz jest wszystko przewalkowane, zanim na nas przyjdzie czas :-)

My dzis sie spacerkowalismy przez 3 godzinki i byl nawet wzgledny spokoj :tak:

Czechow, Nadineczka - wszystkiego naj dla coreczek

Sel - wspolczuje wczorajszego dnia. Wyglada na to, ze faceci to nawet nie jak dzieci a jak zwierzeta chyba, skoro na okraglo trzeba tresowac :eek::wściekła/y:

Sylwia - wszystkiego naj dla synka z okazji imienin. Topienie dozwolone w wersji morki - w wanience ze zbyt mala iloscia wody:-D

Gosia - trzymam kciuki, zeby spanie poprawilo sie na dobre

WITAM:-)
Dzisiaj mniej czasu na pisanie:sorry2:
PUMKIN witaj spowrotem:-D

Ech Dominiś mnie drazni marudzeniem nic jak tylko na dworzu by chciał biegać a był z M od 8:0 do 13:00 :eek:(tak tak już tak szybko bo szybciej wstalismy dziś i M szedł porobić to i owo na podwórku i wziął ze sobą synka)i teraz nie ma czasu aby z nim dalej biegać a zebym ja też szła to nie za bardzo bo chłodno na dworzu nie ciekawie aby też z Alankiem być:dry:ech no cóż życie:sorry2:

Herj Kobietki :-)
ale jestem wydygaaaaaana !
M dał mi karte wiec pojechałam poszalec po sklepach - chciałam sobie jakąs ekstra sukienusie kupic w sobote na chrzciny i....kupiłam wszystko oprocz stroju na chrzciny hehehehe :D kompletnie nic mi ise nie podobało ! jak juz mi coś wpadło w oko to sie kijowo układało to na cyckach to na dupsku heheh i olałam to ! kupiłam sobie kilk abluzek, getry, torebke i dla Małej ciuszki w H&M a do soboty jeszcze wymyśle co ubrac hihihi - zreszta jak bedzie taka buba jak dzisiaj to najpewniej będzie w korzuchu :D

Nie pamiętam czy się dziś witałam :eek: Jakby co to witam :-D
Dzień kijowy, burza, słońce, deszcz... na zmianę. Spać się chce, nawet Tymek spał więcej niż zwykle.
Jakaś rozlazła jestem :szok:

reklama
hej! Ja dzisiaj znowu pol dnia na uczelni. Niech to sie wkoncu skonczy! Pogoda do du...y:wściekła/y:
Moj m tez tak robil, ze siedzial i siedzial przy kompie ale faktycznie wystarczyla rozmowa i jest lepiej:-) Sam doszedl do wniosku, ze komputer steruje jego zyciem. Trudno mu troche znalezc inne zajecie ale powoli... cos mu zawsze wymysle :-D

Musialam wczoraj moje dziedzie budzic do jedzenia. Caly dzien nie spala wiec zaraz po kapaniu odleciala...:tak: Myslalam ze pospi z godzinke i wstanie na jedzenie a ta neee... Jak o 17 zjadla to kolacji nie chciala :szok: Moje dziedzie bez jedzenia spi hehe

Porobilam wszystko, umylam naczynia, wykapalam sie, ogladnelam film z m a ona nadal spala. Wiec dalam jej butle na spiocha o 23:30 zeby mnie nie obudzila o 2. Udalo sie- wstala po 8.

No jak jej nie kochac??

Do góry