reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Nie dość że dziecię chore,@-os to jeszcze limit transweru przekroczony....noz ku....rczaki:wściekła/y:

Ja juz chcę konca dzisiejszego dnia.

Macy urocza sukienusia

Tysiolek mozemy sobie ręke podac

To niesprawiedliwe ze wasze dzieciaczki tak ładnie spią, no ale ja bede cierpliwie czekała:eek:

reklama
Macy przepiękna kiecunia - mała bedzie jak księżniczka :-)
Malwina moja mała spała juz super od 19.00 do 4-5 bez pobudki , potem flacha i tak do 8 rano a terz .... szkoda gadac !

WITAM:-)
Dzisiaj byliśmy na szczepieniach zdrowiutki jest tak więc tylko się cieszyć:-)

Co do karmienia to do 6 miesiąca śmiało na samym mleczku jedynie woda latem jak jest gorąco:tak:i też tak u nas jest i będzie;-)

Nazwiska bombowe:-DM kiedyś miał klienta o nazwisku Ćwok i jak spisywał z nim umowe to niechcący się uśmiechnął i poprosił o powtórzenie bo myślał że źle zrozumiał:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE:-)ps takiego jak ja prezentu chyba nikt nie dostał :-Duśmiechnięte bawiące się dziecko o 7:00 gdzie w pieluszce czekała kuuuupa na przebranie:rofl2:jednym słowem ma na srane na ten dzień:-D

EDIT MACY śliczna sukienka:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej ho kobitki! Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta Wam wszystkim życzę! Dużo radości, miłości i słoneczka i w ogóle. <3

Przepraszam, że nie odzywam się od paru dni, ale co siądę poczytać, to coś mnie odrywa od kompa zanim zdążę odpisać. Także traz tylko piszę, bez czytania. A teraz zmykam, bo do mamuś trzeba jeszcze podjechać z życzeniami. ;)

A jednak się skusiłam, by zajrzeć parę stron wstecz, bo chciałam tę sukienkę zobaczyć. Śliczna. :)

Tysiolek, ja tę zupkę z groszkiem też zakupiłam, bo się zbroję pomału do słoiczków (za jakieś 2 tygodnie planujemy zacząć) i kurcze teraz mnie nastraszyłaś, że brzuszek bolał Amelcię :< to chyba tą zupkę na później zostawię, chociaż niby po 4.miesiącu jest. Poluję póki co na marchewkę Hippa ale nie mogę nigdzie znaleźć samej, tylko ta z ziemniaczkiem.

A w ogóle wczoraj paczuszkę z Hippa dostałam też. :)

Co do przesypiania w nocy, to my się dzisiaj o 4 obudziłyśmy jak za starych dobrych czasów. Młoda była głodna, a mi się zaczynała robić od mleczka mokra koszula, to akurat z pożytkiem dla obu było konkretne karmienie. Obyło się bez płaczu na szczęście.

Ale teraz już naprawdęzmykam, pa!

Macy sukienusia cudna - uwielbiam takie:tak:
Opaskę ci wyślę - Misia miała na sobie ją raz - na zdjęcia;-)po co masz kupowac na jeden raz - tylko powiedz gdzie ci wyslać, w PL gdzieś czy do UK?

Dziękuję dziewczyny. Mi się też podoba. Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie. :-)

Agagsm, jeśli Misia nie będzie nosić, z radością. Myślę, że do Polski. Lecimy za niecałe trzy tygodnie, więc chyba będzie tak bezpieczniej. Z Pocztą Polską nic nigdy nie wiadomo. ;-)

Witam !
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamusiek!!!!!!!
Jestem po przedszkolnej imprezie, serniczek cudo, natomiast występ artystyczny był przesympatyczny, ze łzami, tremą, zapomnieniem tekstu. Rewelacja! te które mają tylko małe dzieciaczki niech czekają z utęsknieniem...

I ja się witam ;-)
Drogie mamusie samych słonecznych dni z waszymi pociechami życzę i wielkie dumy z ich posiadania.

Yola musiało być fajnie oglądać tak swoją pociechę :tak:

Patrysia super że mały zdrowiutki :tak:

Macy sukienka piękna !:tak:

reklama
Do góry