reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam kobietki i ja dostałam prezent z okazji Dnia Matki i wypadających tak akurat imienin;-)Adaś spał od 20:00 do 7:30 ( z jedną przerwą o 1:30 na butle):-)Obudził się z radosnym uśmiechem na twarzy jak co dzień.:tak::happy2:
Teraz też śpi a ja mam chwilę na wgląd do Was.
:cool2:

reklama
Dziń dybry. :-)
Justys85, lepszego samopoczucia dla Antosia. Pytałaś o Kachę_wawę. Hmm... Przepraszam, że i ja zapytam. Masz raptem 30 postów, więc chyba jakąś bliską znajomą nie jesteś? Czy jesteś? Kacha_wawa się odmeldowała. :-)
Morka, ale za te dwie dyszki zaszalejesz. :-) Może to pierwsza rata?
Mari_anna, powodzenia u neurologa i pysznego obiadku. :-)
Roxeen, wracaj do zdrowia, szkoda młodości na choroby. ;-)
Tysiolek, a może u Amelki to ząbki się pchają, że tak kiepsko śpi?
Asiowo, mówiąc, że lekarka jest walnięta, to jak prawić jej komplementy. Nie możecie zmienić tej lekarki? Albo coś powiedzieć? Albo jedno i drugie?

Wszystkiego najlepszego Mateczki.

Hej laski! Wszystkiego co najlepsze z okazji naszego swieta.

A ja dzis dostalam prezent z samego rana. Dziecie obudzilo sie o 5:30 i trzasnelo kupke- w prezencie dla mamy :-)

Wogole cos ostatnio jest malo spiaca. W nocy ladnie. Spi od 20 do 7-8 rano ale w dzien prawie nic. No moze z godzinke w sumie. A praca do napisania czeka. Eh...

Mój wczoraj stwierdził, że czuł się wypoczęty póki mała nie dała półgodzinnego koncertu na ryki, krzyki i wrzaski ;-) Potem był już zmęczony.
A mała naprawdę robi mi dzisiaj prezent, dalej śpi :tak::-)

Kupiłam młodej sukienkę na chrzest. :-) Jest śliczna. Agagsm, miałaś dla Miśki taką śliczną opaskę na główkę. Młodej sukienka też jest kremowa. Możesz mi dać namiary na tę opaskę czy kupowałaś w realu? :-)

Kupiłam młodej sukienkę na chrzest. :-) Jest śliczna. Agagsm, miałaś dla Miśki taką śliczną opaskę na główkę. Młodej sukienka też jest kremowa. Możesz mi dać namiary na tę opaskę czy kupowałaś w realu? :-)

Nooo pochwal sie jaka to kupilas suknie?:-)

Witam :)

no i się doczekałyśmy pierwszego wspólnego dnia mamy :-):-):-) NAJLEPSZEGO !!!

Asiowo, lakarkę olej, albo najlepiej zmień, póki dziewczynki jeszcze małe ... szkoda Twoich nerwów !!!

Tysiolek, biedaku Ty mój ... oby Amelcia szybko wróciła 'do normy' ... Zuzu też marudna ostatnio ... w nocy nie najgorzej, ale w dzień cały czas się domaga uwagi, jak tylko wzrok odwrócę, to pisk (bo się piszczeć nauczyła) a jak patrzę, to wierzga wszystkimi odnóżami i się śmieje ... no i oczywiście rączki&cycuś rules ;-)ja obstawiam tenn długaśny skok i może też zęby, o ślina leje się litrami !!!

reklama
Macy, los cudos wypasos totalos !!!

zmykam, bo moje dziecię głośnym wrzaskiem oznajmiło, że odkryło, iż zostało podstępnie, na śnie odłożone do łóżeczka ... mały Szerlok :-p

zmykamy na spaceros ... szkoda, że w deszczu :-:)-:)-(

Do góry