reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

czechow...tez bym wyszła ale....najpierw musze stachac wózek na dół.... a mi sie nie chce... ;-)

e:
właśnie zaczęło lać

reklama
DZIEŃ DOBRY:-)
Zdrówka dla dzieciaczków i mamusiek:tak:

Starsze pociechy i ich teksty powaliły mnie sa the best:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pogoda do doooopy wiatr niekiedy deszcz beznadzieja:cool:

No mniej więcej wiem:-)
Czechow odparował mózg już wyjaśniła.
Kaja produkuje homopatyczne pieluszki.
Nadineczka poluje na dziki.
Roxeen myśli kim jest.
Patrysia robi hasbendowi masaż pleców
Asiowo pewnie też paruje mózg z tego samego powodu co Czechow
Dorciaa ogląda gołębie
Macy robi depilację pleców męża
Pasibrzuch kupa w trzymie
Kacha reprodukuje
Mam jeszcze resztę usprawiedliwić?:-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-Dakurat się złożyło że M robiłam wieczorny masaż plecków i nóg:-p

Kurcze i taka cisza u DORMARK mam nadzieje ze nic sie nie stało:-(a może neta nie ma...
PUMPKIN też coś mało czy dalej neta nie ma?

Kobitki jak możecie odezwijcie się!

a ja zaraz leze robic ciasto krowka ale zrobie dwa rozne biszkopty jeden zwykly drugi czekoladowy do tego masa budyniowa i masa krowkowa i zaslodze meza jutro na smierc :) patrzylam tez podejrzliwie na paczke ciasta francuskiego ktore zalega w lodowce i zastanawiam sie czy robic rogaliki czy ciasteczka z morela....glodna jestem :)

ale pojechałaś po dietach:-D:-D:-D:-D:-D
ale mi też kurde smaka narobiłaś:-p

No to nasze dzieci użyją, nie dość że urodziły się w zimę stulecia to jeszcze kiepskie lato się szykuje:szok::szok::szok:

zima stulecia i powódź eeeee
coś kurcze pechowo się zebrało

Dzien dobry!! Niee, dzien zly!! :(

Zrobcie cos ze mna, bo normalnie wariuje ;(
Mam dosc katarku Adasia, patrzec nie moge tak sie meczy!! Siedzialam i ryczalam razem z nim juz ;( nosek czyszcze, czyszcze i kuzwa tego ani ciut mniej nie ma ;( co mnie cieszy - bez kolorow ta wydzielina jest :(
Slawek wrocil wczoraj na 2 godziny i teraz wroci dzis ok 16, a jak jutro pojdzie o 7, to wroci o 16 po jutrze!! A ja musze prace pisac i nie mam jak tego robic!!
Najchetniej, to bym sie spac polozyla!!
Ide, bo zly dzien mam!! :(

(egoistka jestem, Wam nie odpisze, wybaczcie, nie mam sil... :()

Mam dosc katarku Adasia, patrzec nie moge tak sie meczy!! Siedzialam i ryczalam razem z nim juz ;( nosek czyszcze, czyszcze i kuzwa tego ani ciut mniej nie ma ;( co mnie cieszy - bez kolorow ta wydzielina jest :(
Slawek wrocil wczoraj na 2 godziny i teraz wroci dzis ok 16, a jak jutro pojdzie o 7, to wroci o 16 po jutrze!! A ja musze prace pisac i nie mam jak tego robic!!

U mnie starsza chora, więc wiem co przeżywasz... Dużo zdrówka dla Adasia!!!

Anka w końcu usnęła, więc uciekam dom ogarnąć :-)

No juz znow naprodukowalyscie ze hej :) Nie jestem w stanie Wam po kolei odpisywac.

Zdrowka chorowitym.

Tez slyszalam, ze lata ma nie byc :wściekła/y:

Zuzka dzisiaj wyjadla cala kaszke z miseczki. Szok! Pojadla i spi :) Zastanawialam sie czy jej jeszcze dorobic bo wkoncu nie wiem czy sie najadla ale skoro zasnela to raczej tak. U nas tez brzydko. Nosz gdzie te slonce??

Nie robcie smakow ciastami bo mam do zrzucenia jeszcze jakies 5 kg (przytylam 28):zawstydzona/y:

Noc przespana jak zwykle- od 21 do 7 :tak: bez pobudki na jedzonko :)

Witam w kolejny słoneczny dzien:-)

Co do spanie to ja dzis w szoku, Olek jadł wcoraj o 23.00 i obudził sie dziś o 6.30 ale zabrałam go do wyrka naszego i spaliśmy do 9.50:szok: Wstaliśmy wciagnal butle, za 1.5 pochłonal jabłko z gruszką i zasnął znowu....az sie mordka cieszy

a ja zaraz leze robic ciasto krowka ale zrobie dwa rozne biszkopty jeden zwykly drugi czekoladowy do tego masa budyniowa i masa krowkowa i zaslodze meza jutro na smierc :) patrzylam tez podejrzliwie na paczke ciasta francuskiego ktore zalega w lodowce i zastanawiam sie czy robic rogaliki czy ciasteczka z morela....glodna jestem :)

Musiałaś ja sie pytam? Muiałas narobic ochoty? o niektorzy nadal sie usiłuja odchudzic:wściekła/y::wściekła/y::-D:-D

Kurcze, zdrowka dla Adasie, mam nadzieje ze sie wkoncu wykuruje

Musze umyc dwa okna łącznie z żaluzjami:no: jak ja ich nienawidze myc a potem wirek muchomorek wstanie i leciemy sie opalac:-)
Milego dnia

reklama
My dzis zaliczyłysmy spacerek:tak: na szczescie deszcz nas nie złapał, poszłysmy do pobliskiego parku w razie jakby co i mamusia posiedziała na ławeczce, Paulinka pobiegała z gołebiami, a Agatka sie wyspała;-)Zdecydowanie pasuje jej wersja spacerowa wózka!

Jutro mamy szczepienie, aż jestem ciekawa ile waży teraz Agatka:tak:

Do góry