P
Pająk
Gość
czechow...tez bym wyszła ale....najpierw musze stachac wózek na dół.... a mi sie nie chce... ;-)
e:
właśnie zaczęło lać
e:
właśnie zaczęło lać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mniej więcej wiem:-)
Czechow odparował mózg już wyjaśniła.
Kaja produkuje homopatyczne pieluszki.
Nadineczka poluje na dziki.
Roxeen myśli kim jest.
Patrysia robi hasbendowi masaż pleców
Asiowo pewnie też paruje mózg z tego samego powodu co Czechow
Dorciaa ogląda gołębie
Macy robi depilację pleców męża
Pasibrzuch kupa w trzymie
Kacha reprodukuje
Mam jeszcze resztę usprawiedliwić?:-)
Gdzieś czytałam, że w tym roku nie być lata
Załamała mnie ta wiadomość.
Zajrzałam na pogodę na najbliższe dni i też szału nie ma. Chłodno, wietrznie i deszczowo:-(
a ja zaraz leze robic ciasto krowka ale zrobie dwa rozne biszkopty jeden zwykly drugi czekoladowy do tego masa budyniowa i masa krowkowa i zaslodze meza jutro na smiercpatrzylam tez podejrzliwie na paczke ciasta francuskiego ktore zalega w lodowce i zastanawiam sie czy robic rogaliki czy ciasteczka z morela....glodna jestem
![]()
No to nasze dzieci użyją, nie dość że urodziły się w zimę stulecia to jeszcze kiepskie lato się szykuje![]()
Dzien dobry!! Niee, dzien zly!!
Zrobcie cos ze mna, bo normalnie wariuje ;(
Mam dosc katarku Adasia, patrzec nie moge tak sie meczy!! Siedzialam i ryczalam razem z nim juz ;( nosek czyszcze, czyszcze i kuzwa tego ani ciut mniej nie ma ;( co mnie cieszy - bez kolorow ta wydzielina jest
Slawek wrocil wczoraj na 2 godziny i teraz wroci dzis ok 16, a jak jutro pojdzie o 7, to wroci o 16 po jutrze!! A ja musze prace pisac i nie mam jak tego robic!!
Najchetniej, to bym sie spac polozyla!!
Ide, bo zly dzien mam!!
(egoistka jestem, Wam nie odpisze, wybaczcie, nie mam sil...)
a ja zaraz leze robic ciasto krowka ale zrobie dwa rozne biszkopty jeden zwykly drugi czekoladowy do tego masa budyniowa i masa krowkowa i zaslodze meza jutro na smiercpatrzylam tez podejrzliwie na paczke ciasta francuskiego ktore zalega w lodowce i zastanawiam sie czy robic rogaliki czy ciasteczka z morela....glodna jestem
![]()
Dzien dobry!! Niee, dzien zly!!
Zrobcie cos ze mna, bo normalnie wariuje ;(
Mam dosc katarku Adasia, patrzec nie moge tak sie meczy!! Siedzialam i ryczalam razem z nim juz ;( nosek czyszcze, czyszcze i kuzwa tego ani ciut mniej nie ma ;( co mnie cieszy - bez kolorow ta wydzielina jest
Slawek wrocil wczoraj na 2 godziny i teraz wroci dzis ok 16, a jak jutro pojdzie o 7, to wroci o 16 po jutrze!! A ja musze prace pisac i nie mam jak tego robic!!
Najchetniej, to bym sie spac polozyla!!
Ide, bo zly dzien mam!!
(egoistka jestem, Wam nie odpisze, wybaczcie, nie mam sil...)