reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Moja poszła o 8.30 przed chwilą coś brzęczała ale poszła spać. A ja zamiast pozmywać i umyć podłogę siedzę tu.....

Witam,
Mój pajączek chyba zaczyna wracać do normy ;-). dzis tylko 2 pobudki wo nocy. Usnął o 20.00 spał do 8.00 z karmieniem o 0.00 i 6.00. ;-)

zaraz atakuje neta/allegro po niekapka z miękkim dziobem i szczotkę do ryjka - znów zaczęłam masowo myszkować po allegro ;p-)

Dorcia - mojemu tez Nasivin przepisali jak miał katarek - ale nie dawałam - psikałam wodą i na brzuch az zaczął płakać ze znudzenia (bo wtedy lepiej gile wychodzą jak płacze) i potem leciutko fridą. Za mocno nie wolno fridą bo odciąganie powoduje zwiekszona produkcje gilów ;-). Do tego cebion 2x dziennie po 3-4 krople i oscillokocinum - jedną fiolke dzieliłam na 3-4 razy. A za radą agi gsm dałam nawet ze 2 razy troszkę stodalu na łyzeczce małemu. Bardzo szybko choroba mu przeszła.

a ja zaraz leze robic ciasto krowka ale zrobie dwa rozne biszkopty jeden zwykly drugi czekoladowy do tego masa budyniowa i masa krowkowa i zaslodze meza jutro na smierc :) patrzylam tez podejrzliwie na paczke ciasta francuskiego ktore zalega w lodowce i zastanawiam sie czy robic rogaliki czy ciasteczka z morela....glodna jestem :)

ale śpiochy macie:-) mój tez o tej porze śpi ale teraz jest przerażony wierceniem, musze jakos godzinke do jedzenia wtrwac i spadamy stąd w te pędy

Cześć dziewczyny!
Nie miałam ostatnio czasu tu zaglądać, zatem witam się z Wami i lecę nadrabiać zaległości.
U nas dziś pogoda wietrzna, a nawet bym powiedziała wichurowata, więc ze spaceru nici. Mieszkamy na górce, więc wiatr by nas porwał.
U nas wczoraj też Barti zasnął dopiero o 22, a zazwyczaj zasypia ok 20.
Sel, ale narobiłaś mi ochoty na to ciasto, a ja na takiej paskudnej diecie:wściekła/y:

reklama
Gdzieś czytałam, że w tym roku nie być lata:szok:
Załamała mnie ta wiadomość.
Zajrzałam na pogodę na najbliższe dni i też szału nie ma. Chłodno, wietrznie i deszczowo:-(

Do góry