reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej laski, u nas też wczoraj był problem z zasypianiem, pierwszy raz, Miki zasnął dopiero ok. 22 i ten cholerny katar trwa już tydzień nie wiadomo od czego bo nawet gardło nie jest czerwone.
Ja też mam katar i gardło boli, a jeszcze zaczęło boleć ucho, a w niedzielę chrzciny, a ja nawet nie mam się w co ubrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Teksty dzieciaków niemożliwe, mój starszy syn też nie wymawiał niektórych liter i zakończenie wierszyka "Żuk" brzmiało tak:
"Stąd nauta jest dla ziuta, ziut na zione ziuta siuta":-)

Hej laski, u nas też wczoraj był problem z zasypianiem, pierwszy raz, Miki zasnął dopiero ok. 22 i ten cholerny katar trwa już tydzień nie wiadomo od czego bo nawet gardło nie jest czerwone.
Ja też mam katar i gardło boli, a jeszcze zaczęło boleć ucho, a w niedzielę chrzciny, a ja nawet nie mam się w co ubrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Teksty dzieciaków niemożliwe, mój starszy syn też nie wymawiał niektórych liter i zakończenie wierszyka "Żuk" brzmiało tak:
"Stąd nauta jest dla ziuta, ziut na zione ziuta siuta":-)

Po pierwsze dużo zdrówka!
Po drugie coś tam znajdziesz do ubrania
Po trzecie boski cytat!

My pamietamy, bo Paulina urodziła sie 5 minut przed Dniem Ojca:-)
a tatuś wiąząc mnie do szpitala o 23 bym przekonany, ze bedzie prezent w Dniu Ojca, a tu córa od poczatku charakterek pokazała:-D

Kobitki jak ja mam wyjsc na dwór jak pizdzi niesamowicie???

A ja smaże własnie placki ziemnaczane:-) mniam, mniam

Zuziek ma juz drugą drzemkę a ja ide robic drugą kawkę:szok:

Czechow, masz bardzo mądrą córeczkę. :tak:
ASIAX, popłakałam się przez ziuka. :-D
Kaja, jak produkcja pieluch? ;-)
Yol_a, utłucz dziada. Komitet będzie słał paczki. ;-)

reklama
a mój robal marudzi że hej...nie wiem czy go brzuch jeszcze męczy, troche tak, ale poza tym nie chce spać. sąsiedzi wymieniają okna i jest stukot i wiercenie, oszaleć można. także ja po nastepnym jedzonku pakuje sie w wózek i zmykam do mamy mojej może chociaż wtedy młody pośpi bo jak nie to oszalejemy razem. oby nie lało tylko.

Do góry