Jam jest ale co to za jestestwo![]()
A moze wiesz gdzie reszta???
Czyzby nas na imprezkę jakąs nie zaprosiły???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jam jest ale co to za jestestwo![]()
No mniej więcej wiem:-)
Czechow odparował mózg już wyjaśniła.
Kaja produkuje homopatyczne pieluszki.
Nadineczka poluje na dziki.
Roxeen myśli kim jest.
Patrysia robi hasbendowi masaż pleców
Asiowo pewnie też paruje mózg z tego samego powodu co Czechow
Dorciaa ogląda gołębie
Macy robi depilację pleców męża
Pasibrzuch kupa w trzymie
Kacha reprodukuje
Mam jeszcze resztę usprawiedliwić?:-)
hej laski! Nie nadazam za wamiBylam pol dnia na uczleni pisac moj licencjat, wrocila i chcialam spedzic czas z Zuzka, potem m z pracy wrocil i obiadu mu sie zachcialo wiec nawet nie mialam kiedy tu zajrzec. A tu kilka stron postow. Przeczytalam i nie pamietac co chcialam odpisac. Juz nawet nie wiem ktora nam slonce ukradla ale oddawac!
Na szczescie moje dziecie- aniolek juz wykapane, najedzone, spi. Tylko ze na swiezo wymyte pupcie trzasnelo kupala![]()
Dobry wieczór.:-)
Morka, dziękuję za usprawiedliwienie. Skąd wiedziałaś? ;-)
Sylwia, już pakuję. Jakieś gazetki też zapakować? ;-)
Czechow, uzupełnij zapasy wody w mózgu
Dorciaa, zdrówka dla Dżona. Przecież wiadomo, że on nie przez Ciebie chory. Może niepotrzebnie za Kaję mówię, ale chyba bardziej chodzi o to, że u nas lekarze łatwą ręką po antybiotyki sięgają. Niepotrzebnie, a nasze maluszki cierpią. Nie smutkaj się. Głowa do góry. A Dżony będzie wkrótce zdrowiutki.![]()