reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
a mój spryciarz nauczył sie zasypiac w dzien na rączkach i se siedzimy. dobrze ze kompek mam chociaz jedna reke wolna. no ale musze go tego kategorycznie oduczyc.

Agniecha ;) do najszczuplejszych to ja nie należe haha :D ale za to mam ładny uśmiech :)) ładniejszy od tej zołzy ;p ;) i to na ten uśmiech zbierałam napiwków tyle, co inne dziewczyny łącznie ;D no uśmiech plus jakaś nawijka ;))

ładny uśmiech ważniejszy niż kilogramy :)
Kilogramy zawsze można zrzucić a uśmiechu jak zołza nie ma ładnego to już nie będzie miała hi hi

witam sie wieczornie

my dzis bylysmy u lekarza po kolejne mlesio i tym razem mamy wyprobowac bebilon amino,niestety w aptece tylko na zamowienie wiec miec bede jutro dopiero. ale dzis moje dziecie pierwszy raz od 3 tyg zjadla normalnie mlesio (bebilon pepti),moze wreszcie pogodzila sie ze swoim bialym przyjacielem;-)

Jak utłuke dziade bedziecie mi paczki słać?
jasne ;-)
ładny uśmiech ważniejszy niż kilogramy :)
Kilogramy zawsze można zrzucić a uśmiechu jak zołza nie ma ładnego to już nie będzie miała hi hi
zgadzam się w 100%:-D

Własnie dzwoniła siostra, ze jej chłopaka i rodziców działkę i folie zalało dzisiaj o 5 rano a zeby było mało to nikt nie przyszedł pomóc, sami działali:-(

W pobliskich wsiach i miasteczkach zaczeli ludzi ewakuowac i jeszcze 1 m wody a głowna droga Gdansk-Łódz bedzie nieprzejezdna.

Bozie wielki co to sie dzieje, a i zapomniałam zaczeło znowu padac....
ojej współczuję !

Jejku nie wiem co w ręce włożyć a zamiast coś robić znowu zajrzałam na BB ;-)

Kobitki gdzie jestescie???

Przeciez słoneczka brak:-)

Tęskno za Wami!!!!

A zuzia sobie juz kima od godzinki:-):-):-):-)i moge posiedziec na BB

reklama
Do góry