reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czechow, nie wiedzialam :) Dziekuje za uwage, ZOŁZO!! ;)
Nie bylam, bylam tydzien temu, na szczepieniu, byl zdrowiutki ale dzis to tego powiedziec nie moge :(( Oklepuje go caly czas, daje wyzej glowke, zeby splywalo, ale ma tak gesto zawalony nosek, ze nic to nie pomaga :(

Rozmawialam ze Slawkiem, Adas sie obudzi i ide do lekarza, nie czekam na Niego, pojde do innej pani doktor :)
Pierdziule czekac, jeszcze mu zaszkodze, normalnie z minuty na minute bardziej kaszle :(
Panikuje, zwyczajnie panikuje :((

reklama
Paula, Pasibrzuch - na tabsach przeciez jest okres normalnie, nic nie jest wstrzymane :tak: tylko jak w zegarku co 28 dni powinien byc. Tylko owulka jest wstrzymana, krwawienie juz nie :tak: Za dobrze by nam bylo:-) No chyba, ze cos z Waszych postow zle zrozumialam :confused: To przepraszam :zawstydzona/y:

z tego co wiem nie na tabsach dla karmiacych, bierze sie piguły non stop bez przerwy, stad brak @... moga wystapic plamienia.

A ja napisałam na forum eksperckim do rehabilitanta i wysłał mnie jak najszybciej do ortopedy...
Ciekawe, kiedy mam iść :sorry: Ale muszę, bo nie wyrabiam. Chyba kupię małej krzesełko, bo karmię ją w foteliku, który kładę na naszym łóżku, ale po chwili kręgosłup mi siada. Ostatnio nie umiałam ziemniaków obrać, bo na podłodze miałam kosz na śmieci i wiadro z ziemniakami...

Asiowo, no i właśnie dlatego się zdziwiłam, bo mam normalny kres, a nie plamienia...

emilcia kładź dużo na brzuszku po uprzednim zakropieniu soli fizjologicznej.Zdrówka dla małego!!!

Witam sie prawie weekendowo!!!!

U nas narazie mgła, ale zapowiadają słonko i 23 stopnie!!!!:-)

Mała spała od 22.00 do 8.00 z 3 pobódkami na jedzonko, no nie jest zle, ale mogło by byc lepiej:-)

A wczoraj bylismy w castoramie i w koncu dokupilismy półek do szaf, bo mało było i teraz jak sie przeprowadzilismy na małe mieszkanko to miejsca brakuje oj brakuje:eek:

A mój M tak mnie czasem denerwuje ze wysłałabym go w kosmos:wściekła/y:

A i jeszcze najwazniejsze , dzisiaj prawko do odebrania!!!!! Jupi:-)

Witam,
Czy mogę do Was kobietki dołączyć?
Ja też jestem mamuśką maluszka ze stycznia 2010r.
Kacperek, bo tak ma na imię mój synek, urodził się 7 stycznia o godz. 16:25.
Poród był w 36 tyg. siłami natury. Mały ważył 2870 i miał 49 cm.
Ze względu na to że jest wcześniaczkiem mamy teraz z nim mały problem. Mianowicie, jak miał ok.6 tyg. okazało się, że ma wzmożone napięcie mięśniowe i asymetrię ciała i wymaga rehabilitacji. Ale efektów nie widać:(

reklama
Witam,
Czy mogę do Was kobietki dołączyć?
Ja też jestem mamuśką maluszka ze stycznia 2010r.
Kacperek, bo tak ma na imię mój synek, urodził się 7 stycznia o godz. 16:25.
Poród był w 36 tyg. siłami natury. Mały ważył 2870 i miał 49 cm.
Ze względu na to że jest wcześniaczkiem mamy teraz z nim mały problem. Mianowicie, jak miał ok.6 tyg. okazało się, że ma wzmożone napięcie mięśniowe i asymetrię ciała i wymaga rehabilitacji. Ale efektów nie widać:(

Witaj,

A jak długo rehabilitujecie? I jak często?

Czasami rehabilitacja wymaga czasu.

Do góry