reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Cytat:
Napisał nadineczka
a
już wiadomo, że "mamy" najprawdopodobniej córeczkę:biggrin2:

Nadineczka czy to znaczy że 2:0 dla Bab?

nie, my jeszcze nie wiemy w sensie MY tzn ja i mój T., a pisząc "mamy" chodziło mi o dziecko forum jeżeli mogę tak napisać i nikogo nie urażę;-)

dzień doberek u nas grzeje jak cholercia już od rana:cool2:

pół nocy nie przespałam, bo zaraz przyjedzie weterynarz i mi moją kiciulkę zabierze na sterylkę :-(i przywiezie dopiero po południu, a ona jest w 100% domowym kociątkiem i nie wiem jak zniesie wyniesienie z domu jak ona się domofonu boi:-( ale to dla jej dobra tylko jak jej to przetłumaczyć:confused:
mój T. na mnie już wściekły, bo od tygodnia chodzę jak struta przez ten zabieg dzisiaj i się martwię, ale co ja zrobię, że kochusiam wszystkie zwierzątka, a te swoje to okropnie:tak: to co będzie jak będę musiała np. dziecko zostawić w szpitalu, nawet nie chcę myśleć:no:

reklama
Hej kobitki, dawno mnie nie było, ale tak piękna pogoda, że aż grzech w domu siedzieć.
Dziś już od 5 rano jestem na nogach .Zboczone, żeby w sobote tak rano wstawać:-):-):-)
Pisaliście o płciach naszych fasolek. Ja mam wizyte na 17 lipca i już się nie mogę doczekać. Chciałabym dziewczynkę, ale wszyscy dookoła mi mówią, że wyglądam na chłopaka, bo dziewuszka ponoć "wyciąga mamusi urode", a mi jakoś ta ciąża służy. Cera mi się poprawiła, i wogule jakoś tak promienieje. Poza tym to wcinam śledzie, ogórki kiszone, itp. Ale zostawmy przesądy. Najważniejsze żeby było zdrowe.:-D:-D:-D

Witam z rana.
Noc za mną straszna :szok: Julka obudziła się o 3 zaczęła wyć, jeść nie, spać nie, smoczka nie i nie wiadomo o co chodzi. :dry:Później dopiero doszłam do tego, że może znów ją ząbki dopadły i posmarowałam jej dziąsła żelem, ale i tak na spanie to się jej nie zbierało. Wzięłam ją do siebie do łóżka, wywaliłam męża gdzie indziej i dopiero koło 5 zasnęła i o 7 znów to samo. Ledwo na oczy patrzę :dry:

witam!!! nie zaglądałam w tygodniu bo coś z kompem mi sie działo. Ale juz wszystko ok. Wizyte mam na 7 lipca. zaraz lece dokupic jeszcze zaproszen bo mi sie pokonczyly i trzeba je juz dzis koniecznie wszystkie rozwiesc. Czuje się dobrze :-) nie to co początki ciąży ciągle mdłosci słabo mi bylo. Ale najwazniejsze ze juz wszystko ok :-) miłego weekendu stycznioweczki pozdrowionka papapa

Hej kobitki moj zoładek dzisiaj troche odpuscił i nie sciska w koncu:-)Po prawie2 miesiacach lezenia w domciu pierwszy raz jade na wies do tesciowej na powietrzu posiedziec.Z jednej strony sie ciesze ,a z drugiej troche boje:tak:chociaz lekarzvjuz pozwolil troche chodzic:tak:.Wczoraj od tej duchoty i braku swiezego powietrza to mi sie słabo wieczorem zrobiło :baffled:ipostanowiłam pojechac a co.CZy wy tez macie zawroty głowy?:confused:

Czesc Dziewczynki ja własnie wróciłam z usg i wszystko jest w najlepszym porządeczku:rolleyes:, maleństwo ruszało rączką ( a ja sadzę, ze poprostu machało mamusi ):-D, a potem hyc paluszka do buzi, ruszało nózkami, lekarz pokazał mi serduszko, zoładeczek, taki mini malutki nosek , a w pewnym momencie lekarz mówi " o widzi pani teraz na nas patrzy":-):-):-), liczyłam mu nawet paluszki :tak::-D:tak:. Cieszę sie, że jest zdrowe to jest najwazniejsze.
Pozdrawiam i zycze miłego weekendowego odpoczynku, przy pieknej pogodzie.

reklama
Do góry