reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
hej dziewczyny. Dawno sie nie odzywalam ale jak pamietacie pewnie MAM BLIŹNIAKI!:D:D:D chcialabym nadrobic ale chyba nie dam rady:) serdecznie was pozdrawiamy i calujemy z dziewczynkami Was i Wasze pociechy:***

Dziewczyny a przesypiaja wam maluchy juz cale noce bez jedzenia? bo moje dalej jedza 2 razy w nocy i sa na butli.. ciekawe kiedy przestana:/

Ja tez jestem ciekawa jak dajesz rade z dwojeczka, jak ja czasem przy jednym wymiekkam....

No mojej to sie wogole poprzestawiało ostatnio , budzi sie juz o 12.00 na jedzenie a wstawała juz o 2.00- 3.00 w nocy na pierwsze jedzonko

macy a skad wiedziałas ze ja to ja na nk????:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja się witam, bo zapuściłam się na głównym......

Nie mam weny....
Ciekawi mnie jednak Pasibrzuch czemu Pan METKA jest w zamrażarce i na jak długo? Podejrzewam, że to zamiast prania....ale jakoś nie kumać....

No i nawet przestało padać i spacer zaliczyliśmy i wypad do sklepu i Syn pospał trochu...

Morka, chowaj ptakaaaaa zanim Nadineczka się obudzi!!!!! :-D

A ja poprawiam sobie właśnie humor i czekam na fryteczki :-) Kurde, mam złości o ten jutrzejszy dzień, nie wyśpimy się, pomijam, że dziadkowie jedzą obiad o 12.00 :szok:

Klara, si bella, zimno zabija roztocza... o biedne robaleńki ha ha ha :-D

Paibrzuch roztocza roztoczami ale jak to leży na półce po surowym miechu a potem ten mróz puszcza i wilgoć powstaje przy rozmrażaniu to chyba jakiś syf się lęgnie....nie wiem, tak głośno myślę....

Pasibrzuch jeść mi się chce przez Ciebie chce!!!!

Ooooo losie zasnął!!!!! Ciekawe na jak długo.
morka ty tu nie podpierniczaj nadineczki bo sama widzisz ze cbś działa:-D:-D
Anulka jak moglybysmy cię nie pamiętac:eek: zdawaj relacje i wstawiaj fotki tych twoich aniolkow a swoja droga jak one co dwa razy w nocy na butle wstaja to 2+2 daje man cztery razy:sorry2: Ty sypiasz kiedys????
Mam nadzieje ze jutro bedzie piekny sloneczny dzien i moje dziecko bedzie mialo fantastyczny humor:sorry2:
Dobranoc

reklama
Do góry