reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Hhaha laski wymiękam:)

Pasibrzuch: z tą twoją rodzinką to chyba na zdjęciu najlepiej:)
Macy widzisz jaką masz renomę - normalnie 007 przy Tobie blednie:)
swoją drogą żem przewaliła i pokornie proszę o wybaczenie - jakby mnie dzieci co 45 minut budziły to by mnie nawet bomba atomowa rano z łóżka nie zwaliła - kłaniam sie w pas! I ściskam mojego zięcia co by mu katarek szybciutko minął!
Nadineczka: widzisz człowiek sie przyzwyczai do dobrego i potem jedna noc i już mu się definicje nocy rwanej kręcą - wszystko już mi się przypomniało i lać mnie nie trzeba - się obędzie bez;)
Morka: a ja kupiłam jakies szczoteczki na palec zakładane do dziąselek dzieci, a mi tu ni pasta nie znika ni zęby wychodzą - ale moje cycki wychwalają ten blogostan i niech trwa jak najdłużej bo gryzienia nie zniosę - ledwo mnie ponad miesiąc temu przestało bolec karmienie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A co to za szyfry tu wypisujecie? :-D

Próbowałam rozszyfrować ale o tej porze to chyba nie możliwe.:no::-D

Informuję że moje dziecię nadal ma giga skok bo dalej wariuje,a ostatnio to chyba cosik z brzuszkiem ma bo za każdym razem co ma kupę zrobić to marudzi i popłakuję a jak już kupa wyjdzie to dziecko jak nowo narodzone.Dlatego myslę o wizycie u pediatry.

Lecę odespać wczorajszą nockę albo i nie...

Warzyła sroczka kaszkę, warzyła sroczka kaszkę do bazy...:-D

No a ja czekam już na nawiedzenie mnie przez starszyznę plemienną;-) Dajcie mi choć tyci tyci cierpliwości...
Jestem niewyspana, boli mnie brzuch i dalej nie rozumiem, skąd ten pieprzony okres, skoro pile biere? Ponoć one wstrzymują....

Witajcie kobitki, zgadnijcie jaka dziś u mnie pogoda? no?:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ty Pasibrzuchu nie rozpaczaj nad tym okresem , piguły go wcale nie wstrzymują, ja mam już drugi raz potop to co ty masz być lepsza? Dodam że tylko cycuś i dwa razy w nocy karmię, ale jak widać dla chcącego nic trudnego.....I jutro miałam iść na basen i nie wiem czy zdołam:cool2:

Rany ale jestem niedospana - najpierw jedna córa się zwaliła do nas do łóżka a nad ranem przyniosłam drugą bo chciałam jeszcze dospać -- dobrze że mamy duże łóżko bo by było kiepsko....

cześć babeczki
czechow- u nas też mega niewyspanie. Tymek obudził się o 4:30, włączył sobie karuzelkę i zaczął śpiewać do zwierzątek.. On był super zadowolony, my trochę mniej.. :/ :)

Witam

U nas nocka taka sobie, pobódka o 1.00 , 5.00 i o 7.20 wstała juz na dobre..
Dziewczyny Macy i Sylwia1oo nie wiem jak to sie stało ze Was pomyliłam....sorki wybaczycie mi????? please:-)

Nie napisze nic wiecej, bo Z na kolanach...

reklama
Ivi - śpicie w tym samym pokoju?
Ja umiem się wyłączyć - może grac, śpiewać, tańczyć a ja będę spać - tylko na płacz się w nocy "włączam":-D

Do góry