reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dziewczyny a jak jest u waszych dzieci z główką???

Tzn czy maja ja uniesiona na szyji???
Bo nie wiem czy potrzebnie ale troche sie martwie ze Zuzu trzyma główke na klatce i ta główke ma tak schyloną do przodu, a nieutrzymuje jej na szyji...

Mam nadzieje ze zrozumiałyscie moje pytanie, bo ja dzis na maxa zakrecona jestem..

reklama
Dziewczyny a jak jest u waszych dzieci z główką???

Tzn czy maja ja uniesiona na szyji???
Bo nie wiem czy potrzebnie ale troche sie martwie ze Zuzu trzyma główke na klatce i ta główke ma tak schyloną do przodu, a nieutrzymuje jej na szyji...

Mam nadzieje ze zrozumiałyscie moje pytanie, bo ja dzis na maxa zakrecona jestem..

Chodzi Ci o sztywne trzymanie główki?

Hej kobietki.
Przepraszam,że nie było mnie troche...ale miałam teraz zaliczenia, ale wszystko jest do przodu teraz bede codziennie z Wami tzn jeszcze pracę muszę obronić, a potem wakacje... ale strasznie się boję...
Muszę Wam coś powiedzieć!!!!!!!! Wiktorek ma ząbka!!!!!!!! ale to nie ja go znalazłam tylko moja teściowa no ale trudno.... a ja tak nienawidzę swoej teściowej.............................

Malwina18 Mój Wiktor trzyma tak dość sztywno główkę.
Widziałam, że pisałyście coś o seksie...hm...u nas to ostatnio kłótnie były, że ja nie chce i już go nie kocham...ale mi się w ogóle nie chce...

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny

ja od rana zabiegana byłam w pracy musiałam oglądać znowu szefostwo brrr do tego potem wlecieliśmy do tesco a potem mój do pracy pojechał a ja na to usg bioderek z małym a taka syfna pogoda że na samą myśl mi się nie chciało ale mały był bardzo grzeczny tylko choler... autobus tak zahamował że mi puściły hamulce i wyrwało sie coś wszyscy polecieli do przodu ja z wózkiem i wjechałam nim w oparcie dla wózka inwalidzkiego musi mąż mi oblukać bo coś strzeliło i posypało sie po autobusie może wyrwało hamulec bo już nie chciał trzymać jak jechaliśmy ...

teraz mi mały nie chce spać a córa marudzi wiec doczytam później

czesc dziewczyny

ja od rana zabiegana byłam w pracy musiałam oglądać znowu szefostwo brrr do tego potem wlecieliśmy do tesco a potem mój do pracy pojechał a ja na to usg bioderek z małym a taka syfna pogoda że na samą myśl mi się nie chciało ale mały był bardzo grzeczny tylko choler... autobus tak zahamował że mi puściły hamulce i wyrwało sie coś wszyscy polecieli do przodu ja z wózkiem i wjechałam nim w oparcie dla wózka inwalidzkiego musi mąż mi oblukać bo coś strzeliło i posypało sie po autobusie może wyrwało hamulec bo już nie chciał trzymać jak jechaliśmy ...

teraz mi mały nie chce spać a córa marudzi wiec doczytam później

chyba najbezpieczniej jest parkować bokiem do kierunku jazdy, bo w razie zahamowania mały opiera się całym ciałem a nie np główką o wózek.

ja jeszcze w autobusie nie byłam z wózkiem i chyba się nie odwazę ja to wygodna bo my tylko w aucie :)
Ania mi też się nie chce.
Paula u nas to samo jak buźka pusta i dobrze powiedziane, że nie można się wyrobić z wiosłowaniem do dziubka;)

reklama
Yol_a, ja przepraszam, a kto Ci powiedział, że Ty jesteś złą matką? Światowa Organizacja Zdrowia ZALECA wyłączne karmienie piersią przez pierwszych 6 miesięcy. Poza tym Ty jesteś matką i Ty decydujesz. Mnie teściowa ostatnio pytała, czy już daję żarło, bo ona widziała słoiczki od 4 miesiąca. Więc ją wyprostowałam. :-p

Paula, widzę, że jedzonko na całego! :-)

ASIAX, koniecznie powiedz pediatrze o swoich spostrzezeniach po szczepieniu i niech odnotuje to w karcie.

Ostatnia edycja:
Do góry