reklama
LauLau
Fanka BB :)
coś mi się sp***dasiło i nie mogę nic wyboldować ani ikonek wstwić:/ Pasibrzuch, u nas też pranie schnie 3 dni i wyschnąć nie może ... a do tego pół pokoju zajmuje, ale na balkon nie wyrzucę, bo 30 dni będzie schło ... i jeszcze mi się suszarka złamała !!! na załamka !!! mała już nie ma w czym chodzić ... 3 czyste bodziaki nam zostały, z których jednego tak właśnie obkupkała, że ją musiałam całą pod prysznic wsadzić ... Asiax, u nas też brak reakcji na szczepienia ... ale szczepimy dość ostrożnie i nie trzymamy się kalendarza ... oby Miki szybko wrócił do siebie
yol_a, nie jesteś wyrodna matka, tylko super matka !!! ja też chciałam być tylko cyckowa jak najdłużej, ale skusiłam się na owocki ... u nas mała butli nie chce, a jest ryzyko, że będę musiała do pracy wrócić i muszę ją powoli oswajać z czymś innym niż cyc, żeby potem dramatu nie było
ale całym serduchem jestem z 100% cyckowymi mamami
agagsm, ciasteczka brzmią cudnie ... zaraz ruszę na przeszukanie szafek
chociaż tyle radości z tego beznadziejnego dnia :/ Sylwia, u nas kołtunków brak, ale włoski jeszcze krótkie i tatuś codziennie wyczesuje z wielkim zaangażowaniem i precyzją
Nadarienne, wszystkiego, co nahlepsze dla Marysi !!! mykam wszamać zupkę jarzynową ... fuj fuj :/ a zaraz siostra przyłazi i bierzemy się za prezentację na maturkę ustną z polskiego ... młotek jutro zdaje, a wczoraj się obudziła, że prezentację trzeba zrobić :O
nadineczka
cześć kobiety!
My walczymy z cycem,na razie mały nie chce ani tego ani butli,złości się bo chyba troszkę się zakręcił i nie wie na co się zdecydować.Teraz zasnął a już drugi dzień przespał 12 godz.-normalnie miodzio!
Poza tym leje i jeśli nie przestanie to nas zaleje.Mostek zaczął się zapadać i jak runie to już kaplica!będziemy odcięci od świata.
jak to? to Wy na jakiejś wyspie mieszkacie?
Cześć dziewczynki, ale naskrobałyście przez 3 dni.
Miki w czwartek miał szczepienie i od tego czasu jest strasznie marudny, cały czas jęczy, zabawi się na 5 min i od nowa jęczenie, a w miejscu ukłucia zrobiła się twarda gula, czy wasze dzieci też tak miały?
Spadam poczytać.
nie u nas sladu nie ma na drugi dzień

Polcia dzisiaj też na razie kochana odpukać ...
Naderianne (kurde nie mogę zapamiętać Twojego nicku, sorki jak będę przekręcać)

Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
WITAM:-)
Pewnie na chwilke tylko bo mi net non stop wyłączają(szykują pewnie bo mają problemy porobione
)

ja na noc zakładam pampersa i rano zmieniam a dlatego że elegancko w niego nasiusia i nie trzeba zmieniać bo nie przemaka a raz że kupki nie robi to takze nie trzeba no i dodatkowo nie odparza pupy tak więc myśle ze nie trzeba skoro jest gites:-)

EDIT:CZECHOW ja to dopiero mam niezły wynik i w dość krótkim czasie
ale to i może dlatego że jestem jeszcze na innych wątkach(łącznie4);-)
Pewnie na chwilke tylko bo mi net non stop wyłączają(szykują pewnie bo mają problemy porobione

hmm seks ...pomimo że już lepiej niż ostatnio to i tak mnie jakoś do niego nie goniheloł melduję, ze seks byłnie wiem jak tam u was ale u mnie to ostatnio raz na miesiąc chyba bo mi się nie chce
noż kurna co tydzień liczę że m będzie w weekend wstawał - raz chociaż i doopa aalbo ma skołę w bydgoszczy albo wyjście z kolegami a jak siedzi w domu to też doopa, jeszcze mnie w nocy szturcha bo się Dżon obudził b e z c z e l n y!

ojej kurcze szkodaSzlag mnie zaraz trafi:wściekła/y
Ściana nam w kuchni przecieka! I farba zaczyna się łuszczyć.![]()

magnat super farba;-)Zasnął, ale pewnie zaraz znów się obudzi.....
Nadarienne- no "mili" sąsiedzi są niestety wszędzie....
Pasibrzuch - u nas też farba szybko odchodziła, a to ponoć minus tej której używaliśmy, chyba decoral.....wiem to ale po fakcie niestety......
dzięki;-)ooo niedoczytałam takowych(przeleciałam wątek i pewnie dlatego)a można powtórzyć jak chcecie;-)Patrysia-pewnie że tęskniłyśmy, nawet za Twoim mężem - jakieś pytania o stolarkę, z tego co pamiętam się trafiały![]()
hehe nie ty jednaRóżnica jest taka, że ne mają elastycznych rzepów. A chłonność wg mnie taka sama, bo jak założymy małej np. o 19.00-20.00 to wytrzyma do 9.00 rano i ani razu nam nie przepuściły (no, to wyszłam na wyrodną matkę). Ale mamy 4 i wydają mi się już małe...

i ja i ja cycuś do 6 miesiaca:-)Zostało nas kilka...Nie martw sie... My tam jeszcze czas mamy, cycek tanszy wiec ciagniemy do 6 miesiecy jak sie uda;-)
no Agatka to ma bujny fryc i się nie dziwieSylwia... kojarzysz włosy Agaty?! My mamy z tym duzy problem...Będe musiała za chwile obciac jej włosy z 2 względów... 1: Własnie te kołtuny, ale ostatnio pomaga nam zwykły malutki grzebyczek, ten z miekkim włosiem na agatkowych włosach sie nie sprawdza;-) a po 2: Małej włoski lecą do oczków i wydaje mi sie, ze dlatego te oczko nam ostatnio spuchło... no i na karczku ma bardzo duzo włosów, wiec chyba na lato jej to obetne, zeby sie nie pociła... ;-) Zabobony to ja mam gdzies
A ja mam pytanko... czy to normalne, ze Agatka boi sie wąsa swojego dziadka?!![]()
Jak tylko widzi dziadka to robi podkuwke i wrzaskAle jak dziadek ja nosi to jest ok... ;-)

o kurcze jaka pizza pyyychotka no i gratki:-)e tam kosciotrup od razu. Mam teraz 61 kg przy 168 cm a potrzeba mi do 59 (lub lepiej 58) zeby cos senswnego wcisnac na wesele echhh
Dziewczynki, zrobilam dzis PIZZE!!!! Sama,pierwszy raz.
A najlepsze jest to, ze ciasto mi uroslo. A mojemu mezowi Wlochowi buahahaha nie wyroslo nigdy:-) I twierdzil, ze to przez wilgotne powietrze (a dzis jest mega giga wilgoc, bo pada caly dzien), ze to wina wody, bo jest za bardzo zakamieniona hehehe a przecez "zlej baletnicy to nawet rabek u spodnicy" buahahaha
ale makarony robi przepyszne za to
a oto moje dziela:
pierwsza baza pizzy marinara (pomidor i oregano) z grana padano
druga to margherita (pomidor i mozzarella)
trzecia marinara
EDIT:CZECHOW ja to dopiero mam niezły wynik i w dość krótkim czasie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nadineczka
Nadi wzdłóż ulicy biegnie rzeczka,która nas od niej dzieli,żeby dojechać dostać się do ulicy to tylko przez mostek a jeśli on rypnie to wiesz już co będzie
cholerka:-(
prawie jak wyspa

Klara M
Asiax u nas C tylko trochę cieplejszy po szczepieniach był, nic nam nie wylazło i mam nadzieję że nie wylezie, a Ty jeśli masz wątpliwości może przedzwoń do pediatry....ale chyba nie jest to nic groźnego....a z tym marudzeniem, może właśnie jakiś stan podgorączkowy ma, chociaż niby na skutkach ubocznych w ulotkach do szczepionek piszą że dziecko może być albo marudne, albo senne.... nie wiem....
Agniechak WSPÓŁCZUCIA, oby jednak mostek się zachował.....
W ogóle leje nawet u nas w Wielkopolsce....
Patrysia ja nie wiem czy Pasibrzuch nie pytała o kuchnię, ale chyba Emilka do kuzynki dzwoniła i sprawa wyjaśniona, z tego co pamiętam....
A podtopionych to mi żal....- Jola...
A co do pogody to mnie chyba tez trafi, C marudny masakrycznie.....a mnie jeszcze zalewa @ i nie mam siły go nosić, M oczywiście dłużej w pracy, a na jutro urlopu sobie nie załatwił na te szczepienia i jak mnie będzie giga bolec i zalewać to ten jeszcze spóźnienie 2-3 h będzie odrabiał.....
Agniechak WSPÓŁCZUCIA, oby jednak mostek się zachował.....
W ogóle leje nawet u nas w Wielkopolsce....
Patrysia ja nie wiem czy Pasibrzuch nie pytała o kuchnię, ale chyba Emilka do kuzynki dzwoniła i sprawa wyjaśniona, z tego co pamiętam....
A podtopionych to mi żal....- Jola...
A co do pogody to mnie chyba tez trafi, C marudny masakrycznie.....a mnie jeszcze zalewa @ i nie mam siły go nosić, M oczywiście dłużej w pracy, a na jutro urlopu sobie nie załatwił na te szczepienia i jak mnie będzie giga bolec i zalewać to ten jeszcze spóźnienie 2-3 h będzie odrabiał.....
reklama
P
Pająk
Gość
Ja chcę tą sukienkę z reklamy soku Capy ;-((( ta brązowa w niebieskie wzory/kwiaty....
Klara - to ja pytałam o kuchnię z forniru ;-) (jak sie zachowuje przy płytach grzejnych i piekarnikach - czy sie nie odkształca - Emilka dała odpowiedź). Kuchnia juz zamówiona i sie robi . Kolor dąb. termin wykonania koniec maja ;-)
Klara - to ja pytałam o kuchnię z forniru ;-) (jak sie zachowuje przy płytach grzejnych i piekarnikach - czy sie nie odkształca - Emilka dała odpowiedź). Kuchnia juz zamówiona i sie robi . Kolor dąb. termin wykonania koniec maja ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: