a dziękuje wszystko jak najbardziej ok !Gosia, pomijając hamulce w wózku, rozumiem że Dominiś i bioderka=ok??
ja też jestem taka wygodna ale dziś mój jechał na popołudniówkę wiec o 11:00 już go w domu nie było a ja na 14:00 jechałamja jeszcze w autobusie nie byłam z wózkiem i chyba się nie odwazę ja to wygodna bo my tylko w aucie![]()

nie wydaje mi się bo ja poleciałam na wózek zatrzymałam się na nim jakbym stał bokiem jeszcze by mi się obalił a tak zatrzymał się na tym czymś ;-)ale jest tam sztywne wiec mały tylko od trzasku tego plastiku się przebudził i poszedł dalej spać ;-)chyba najbezpieczniej jest parkować bokiem do kierunku jazdy, bo w razie zahamowania mały opiera się całym ciałem a nie np główką o wózek.
a u nas jak było cieplej to grzali a teraz nieJaaaaaZaczęły grzać kaloryfery
![]()

Patrysia ty to już rekordy pobijasz ;-)
EDIT:CZECHOW ja to dopiero mam niezły wynik i w dość krótkim czasieale to i może dlatego że jestem jeszcze na innych wątkach(łącznie4);-)
współczujęSąsiedzi nas nie zalewają, tylko ściana na bloku chyba jest pęknięta i nie wytrzymała naporu wody... No i nam mokra plama wylazła.
Kurde, przez tę pogodę nic nie chce schnąć, ciuchy mi stęchlizną śmierdzą![]()

raczej normalne mój zaczyna się bać obcych i od razu robi "podkuwkę" i jak go nie wezmę następuje płaczA ja mam pytanko... czy to normalne, ze Agatka boi sie wąsa swojego dziadka?!![]()
Jak tylko widzi dziadka to robi podkuwke i wrzaskAle jak dziadek ja nosi to jest ok... ;-)

mojemu się robią a ma licho co włosów u mnie córa miała dużo włosów i ciachałam też szybko lepiej obcięte włosy niż wchodzące np w oczyCzy waszy dzidziolom tez robia sie kołtuny na włoskach?mój ma chyba z piec z tyłu glówki,ale podobno nie wolno obcinać(zabobony mojej mamy)

Zmykam uśpić Emilkę (poczytać jej bajki )bo miała dziś drzemkę i ciężko jej teraz zasną