Pasibrzuch
Fanka BB :)
AAAAA!!! Mojemu dziecku się coś pomieszało i przypomniała sobie, że jak się w nocy obudzi, to dostanie zjeść i dzisiaj pobudka o 2.00! A już od dwóch miesięcy przesypiała nam całe noce. I tak od dwóch dni pobudka w nocy buuu :-(
Od dzisiaj testujemy Bebiko, strasznie nam ulewa, może zmiana mleka coś da?
To już nie wysyłamy szyszek i klątw, tylko morkowy młoteczek?
Paula,super! Pracą się nie przejmuj, ważne, że kaska wleci. Ja też jak już będę wracała do pracy, to będę szukała byle było blisko, żebym mogła szybciutko do Fafli lecieć :-)

Ja też ogłowiłam, w efekcie miałam wczoraj 2 razy więcej roboty niż normalnie 
Wszystkiego naj dla dziada!
Kaja, gratulacje! Z Tobą to zawsze medale są!
Dorciaa, nas też już niedługo czeka ta rozpusta. Normalnie chyba se suwaczka walnę!
:-
Wybacz mi! Ale ta marchewkowa rozpusta straaasznie mi się spodobała i ukrajdzieję Ci ją ;-)
Od dzisiaj testujemy Bebiko, strasznie nam ulewa, może zmiana mleka coś da?
Morka, ja wiem do czego ten młotek. Weź go Dorci prześlij, bo coś niemrawa.
To już nie wysyłamy szyszek i klątw, tylko morkowy młoteczek?

Paula,super! Pracą się nie przejmuj, ważne, że kaska wleci. Ja też jak już będę wracała do pracy, to będę szukała byle było blisko, żebym mogła szybciutko do Fafli lecieć :-)
witam was
Ogłaszam dzisiaj strajk i nie sprzatamnie szanuja to niech sprzatają sami
Mój pierworodny pojechał wczoraj do tesciowej na noc,ja jestem uzalezniona od dzieci ,bo tesknie jak cholera![]()

Wszystkiego naj dla dziada!
Kaja, gratulacje! Z Tobą to zawsze medale są!
Dorciaa, nas też już niedługo czeka ta rozpusta. Normalnie chyba se suwaczka walnę!

Wybacz mi! Ale ta marchewkowa rozpusta straaasznie mi się spodobała i ukrajdzieję Ci ją ;-)
Ostatnia edycja: