reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

AAAAA!!! Mojemu dziecku się coś pomieszało i przypomniała sobie, że jak się w nocy obudzi, to dostanie zjeść i dzisiaj pobudka o 2.00! A już od dwóch miesięcy przesypiała nam całe noce. I tak od dwóch dni pobudka w nocy buuu :-(

Od dzisiaj testujemy Bebiko, strasznie nam ulewa, może zmiana mleka coś da?

Morka, ja wiem do czego ten młotek. Weź go Dorci prześlij, bo coś niemrawa.

To już nie wysyłamy szyszek i klątw, tylko morkowy młoteczek? :-D

Paula,super! Pracą się nie przejmuj, ważne, że kaska wleci. Ja też jak już będę wracała do pracy, to będę szukała byle było blisko, żebym mogła szybciutko do Fafli lecieć :-)

witam was

Ogłaszam dzisiaj strajk i nie sprzatam:no:nie szanuja to niech sprzatają sami:tak:
Mój pierworodny pojechał wczoraj do tesciowej na noc,ja jestem uzalezniona od dzieci ,bo tesknie jak cholera:tak:
:-D:-D:-D Ja też ogłowiłam, w efekcie miałam wczoraj 2 razy więcej roboty niż normalnie :-D
Wszystkiego naj dla dziada!

Kaja, gratulacje! Z Tobą to zawsze medale są!

Dorciaa, nas też już niedługo czeka ta rozpusta. Normalnie chyba se suwaczka walnę! :-D:-D:-
Wybacz mi! Ale ta marchewkowa rozpusta straaasznie mi się spodobała i ukrajdzieję Ci ją ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE KOCHANE!:-D

Tęskiniłyście?bo ja taaakk:tak:

Joziuuu jak mnie dłuuugo nie było:baffled:ale już jestem:-p

Problemy miałam techniczne z netem masakra noooo:no:

Postaram się nadrobić wszystko ale jak to wyjdzie w praniu to nie wiem:rofl2:

Buziolki dla was i czas nadrabiania czytania:-D

Dziewczyny, ja oszaleje. Pada od rana non stop. Juz mnie dobija to kitoszenie sie w domu. Pada czesto od tygodnia i tak ma nadal jeszcze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bez tego ruszania sie sadlo rosnie tylko, a ja na 5 czerwca musze byc laska nebeska o 2 kilo chudsza. Nawet nie na 5, a juz na 30 maja. I jak mam to zrobic pytam sie?????
Beznadzieja:-(
Dopoki slonce nie wyjdzie to mi sie ten dol chyba nigdy nie skonczy. Doslownie nic mi sie nie chce:-( Apatia totalna echhhh

Patrysia, nooo nareszcie!!! Brakowało nam Ciebie! :-)
Karoli, a kto powiedział, że mamy być cały czas na wysokich obrotach? Korzystaj, bo jak dziecko będzie starsze, to już trzeba będzie uważać. No bo niby czemu ma sprzątać pokój i uczyć się, jak mama się obija? ;-):-D

A ja jestem SAMA!!! M z Faflą i krowopsem wybyli, mam do pastowania podłogi, więc zaznaczyłam, że z 2 godzinki jakby ich nie było, to byłoby super :-)
No to pośmigam podłogi w 15 minut, a potem leżę i kwiczę :-D

Karoli, a kto powiedział, że Ty laska nebeska nie jesteś? Kto pytam, bo natrzaskam. Dwa kilogramy do takiego kościotrupa jakim byłaś, to nic, Kochana. Się nie stresuj pierdołami, powiadam. Fajna kiecka, makijaż i mucha nie siada!!!

Pasibrzuch, fajne te Wasze suwaczki, tylko zamiast butli weź tam marchew zasadź. :-D

Patrysia, jasne, że tęskniłyśmy. :tak: Nadrabiaj, nadrabiaj. A się działo! :-D

Kochane czytam ale przyznam się ze na szybkiego i sama już teraz nie wiem od którego wątku zaczać(na razie okupuje główny):zawstydzona/y:wybaczcie alem chyba nie dam rady:zawstydzona/y:

Ale teraz obiecuje będe już na bierząco:tak:

PS.MACY oj tak z tego co doczytałam to działo się działo:tak:

Teraz poczytam też i na innym wątku no wiecie jakim hehe;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysia witaj z powrotem :tak::tak::tak:

Karoli ty laska nie przesadzaj :no: ludzie mają większy bagaż dodatkowych kg na tyłku np ja :-);-)

Dziewczyny suwaczki rewelacja :tak::-D

Kaja gratuluję medali :tak:

moje dzieciaki śpią a ja muszę się zabrać za robotę no i tez mam lenia
dodam że mój mąż zrobił dziś karpatkę i cholercia ten suwaczek coś mi się przez to przesunąć nie chce ....

reklama
Do góry