reklama
P
patrysia*
Gość
Kobitki to ja wam zaraz dam po dooopce
to gdzie wy macie te zbedne kg no pytam się
ja jestem taki liliput i waze te 55 kg i jestem(moim zdaniem)super babka:-)to wy także przeciez jestescie duuzo wyższe ode mnie i waga dla was takze super!

nadineczka
Fanka BB :)
a ja ja poczekam jakw róce do pracy to dopiero tam schudnę, bo u nas tzreba się ruszać a nie siedzieć i się gapić w kompa jak teraz mam w domu:-)
Patrysia welcome:-)
idę zjeść loda o smaku białej czekolady z kawałkami tejże czekolady normalnie masakra

jest zajjjjjjebisty
Polci zaczęły rosnąć włoski jak by mało ich miała
teraz już za uszko dajemy 
Patrysia welcome:-)
idę zjeść loda o smaku białej czekolady z kawałkami tejże czekolady normalnie masakra

Polci zaczęły rosnąć włoski jak by mało ich miała
Ostatnia edycja:
no to ja mam 171, przed ciążą 62kg a przed ślubem 56 - ach to było coś i jeszcze myślałam że za dużo...ehhh a teraz... 69![]()
Dorcia jestem z Toba tez mam 171 cm wzrostu i waże około 69 kg - raz 67 raz 68 a przeważnie 69 hihih :- 0 takie wahania dobowe :-) przed ciąza ważyłam 64 kg i była to dla mnie idealna waga - jestem bardzo koscista i jak byłam chudsza to źle wygladałam :-( ale wydaje mi isę ze mimo iz bym wazyła teraz te 65 kg to i tak figura jużnie ta - cos sie zmieniło niestety na niekozyśc :-) ale najwazniejsze ze dla Męża zawsze piekna - czy z oponka czy bez :-) - to tak na pocieszenie hihih ;-)
heheh nadineczka my tu o zbednych kg a ty nam o lodach piszesz hihihihi

jola.24
Hello dziewczynki
Wkoncu usiadlam, dzis wielki dzien
Będziem spać sami again
się bedzie działo

My po zakupach, po przepprowadzce, po szałerze i siedlimy ale nie na dlugo bo moj ciateczkowy potwor zaraz wstanie
Kaja Podrzuc mi troche energii
Grqatuluje medali
To że się budzi w nocy znowu to podobno znak ze chce amciu amciu cos innego niz milk:-)
Miłego dnia ( raczej wieczoru)
Achas co do kilogramów to ja nadal na diecie choc przyznam ze troche sobie ja rozszerzam...dzis sobie łatki śniadanowe fundnelam
Wkoncu usiadlam, dzis wielki dzien
Będziem spać sami again

My po zakupach, po przepprowadzce, po szałerze i siedlimy ale nie na dlugo bo moj ciateczkowy potwor zaraz wstanie
Kaja Podrzuc mi troche energii

AAAAA!!! Mojemu dziecku się coś pomieszało i przypomniała sobie, że jak się w nocy obudzi, to dostanie zjeść i dzisiaj pobudka o 2.00! A już od dwóch miesięcy przesypiała nam całe noce. I tak od dwóch dni pobudka w nocy buuu :-(
Od dzisiaj testujemy Bebiko, strasznie nam ulewa, może zmiana mleka coś da?
To już nie wysyłamy szyszek i klątw, tylko morkowy młoteczek?
Paula,super! Pracą się nie przejmuj, ważne, że kaska wleci. Ja też jak już będę wracała do pracy, to będę szukała byle było blisko, żebym mogła szybciutko do Fafli lecieć :-)
Ja też ogłowiłam, w efekcie miałam wczoraj 2 razy więcej roboty niż normalnie
Wszystkiego naj dla dziada!
Kaja, gratulacje! Z Tobą to zawsze medale są!
Dorciaa, nas też już niedługo czeka ta rozpusta. Normalnie chyba se suwaczka walnę!:-
Wybacz mi! Ale ta marchewkowa rozpusta straaasznie mi się spodobała i ukrajdzieję Ci ją ;-)
To że się budzi w nocy znowu to podobno znak ze chce amciu amciu cos innego niz milk:-)
Miłego dnia ( raczej wieczoru)
Achas co do kilogramów to ja nadal na diecie choc przyznam ze troche sobie ja rozszerzam...dzis sobie łatki śniadanowe fundnelam
Pasibrzuch
Kurde, a rozszerzamy za 1,5 tygodnia...
A my dzisiaj mamy ubaw. Od teściowej dostaliśmy Album naszego dziecka, zaczęłam wypisywać i kazali tam wpisać chiński horoskop i wyszło nam, że małpa (ja) i świnia (mąż) stworzyliśmy tygrysa

Witam wieczorową porą.
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, było fajnie, ale głowę sobie wywietrzyłam.
Malwina - wszystkiego najlepszego dla Zuzi!
Kiedy zaczynasz śmigać samochodzikiem?
Później nadrobię, buziaczki.
Miłego weekendu
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, było fajnie, ale głowę sobie wywietrzyłam.
Witam sie dopiero teraz
A my bylismy dzisiaj ogladc najlepszych kierowców rajdow samochodowych:-)
A Zuzia dzisiaj skączyła 4 miesiace , jeny jak ten czas leci
Uciekam oglądac Usta usta
Miłego wieczorka
Malwina - wszystkiego najlepszego dla Zuzi!
Kiedy zaczynasz śmigać samochodzikiem?
Później nadrobię, buziaczki.
Miłego weekendu
reklama
P
patrysia*
Gość
Tak wg witam nową moderatorke-MACY:-)
No i podoba mi się porządek na styczniówkach:-)
Jak miło wrócić do was
mam nadzieje ze już nie będe miała takich problemów z netem bo inaczej ich tam zagryze
No i podoba mi się porządek na styczniówkach:-)
Jak miło wrócić do was