reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

no to ja mam 171, przed ciążą 62kg a przed ślubem 56 - ach to było coś i jeszcze myślałam że za dużo...ehhh a teraz... 69:(

reklama
Kobitki to ja wam zaraz dam po dooopce:wściekła/y:to gdzie wy macie te zbedne kg no pytam się:confused:ja jestem taki liliput i waze te 55 kg i jestem(moim zdaniem)super babka:-)to wy także przeciez jestescie duuzo wyższe ode mnie i waga dla was takze super!:tak:

a ja ja poczekam jakw róce do pracy to dopiero tam schudnę, bo u nas tzreba się ruszać a nie siedzieć i się gapić w kompa jak teraz mam w domu:-)

Patrysia welcome:-)

idę zjeść loda o smaku białej czekolady z kawałkami tejże czekolady normalnie masakra:-D:-D:-D jest zajjjjjjebisty:cool:

Polci zaczęły rosnąć włoski jak by mało ich miała ;) teraz już za uszko dajemy ;)

Ostatnia edycja:
no to ja mam 171, przed ciążą 62kg a przed ślubem 56 - ach to było coś i jeszcze myślałam że za dużo...ehhh a teraz... 69:(

Dorcia jestem z Toba tez mam 171 cm wzrostu i waże około 69 kg - raz 67 raz 68 a przeważnie 69 hihih :- 0 takie wahania dobowe :-) przed ciąza ważyłam 64 kg i była to dla mnie idealna waga - jestem bardzo koscista i jak byłam chudsza to źle wygladałam :-( ale wydaje mi isę ze mimo iz bym wazyła teraz te 65 kg to i tak figura jużnie ta - cos sie zmieniło niestety na niekozyśc :-) ale najwazniejsze ze dla Męża zawsze piekna - czy z oponka czy bez :-) - to tak na pocieszenie hihih ;-)

heheh nadineczka my tu o zbednych kg a ty nam o lodach piszesz hihihihi :-D tez bym sobie takie wszamała. a najbardziej tesknie za lodami w anlii Macy wyslij mi ze 3 pudełka tych Mr been? czy jakoś tak, takie w kubeczkach np z kawałkim ciasteczek albo bananów mmmmm masakra - porzerałam dziennie takie pudełko i nie dziwota ze z angli z 6 kg na plusie wróciłam hahahaha :-D

Witam wszystkie mamy, jestem tu nowa i też walcze z kilogramami po ciąży, teraz 64 a przed ciążą 56!!! Kiedyś juz schudłam 12 kg odstawiając węglowodany i zastanawiam się czy znów tak nie zrobić.

Hello dziewczynki
Wkoncu usiadlam, dzis wielki dzien
Będziem spać sami again:zawstydzona/y: się bedzie działo:-D:-D
My po zakupach, po przepprowadzce, po szałerze i siedlimy ale nie na dlugo bo moj ciateczkowy potwor zaraz wstanie

Kaja Podrzuc mi troche energii:szok: Grqatuluje medali

AAAAA!!! Mojemu dziecku się coś pomieszało i przypomniała sobie, że jak się w nocy obudzi, to dostanie zjeść i dzisiaj pobudka o 2.00! A już od dwóch miesięcy przesypiała nam całe noce. I tak od dwóch dni pobudka w nocy buuu :-(

Od dzisiaj testujemy Bebiko, strasznie nam ulewa, może zmiana mleka coś da?

To już nie wysyłamy szyszek i klątw, tylko morkowy młoteczek? :-D

Paula,super! Pracą się nie przejmuj, ważne, że kaska wleci. Ja też jak już będę wracała do pracy, to będę szukała byle było blisko, żebym mogła szybciutko do Fafli lecieć :-)

:-D:-D:-D Ja też ogłowiłam, w efekcie miałam wczoraj 2 razy więcej roboty niż normalnie :-D
Wszystkiego naj dla dziada!

Kaja, gratulacje! Z Tobą to zawsze medale są!

Dorciaa, nas też już niedługo czeka ta rozpusta. Normalnie chyba se suwaczka walnę! :-D:-D:-
Wybacz mi! Ale ta marchewkowa rozpusta straaasznie mi się spodobała i ukrajdzieję Ci ją ;-)

To że się budzi w nocy znowu to podobno znak ze chce amciu amciu cos innego niz milk:-)

Miłego dnia ( raczej wieczoru)

Achas co do kilogramów to ja nadal na diecie choc przyznam ze troche sobie ja rozszerzam...dzis sobie łatki śniadanowe fundnelam

To że się budzi w nocy znowu to podobno znak ze chce amciu amciu cos innego niz milk:-)

Kurde, a rozszerzamy za 1,5 tygodnia...

A my dzisiaj mamy ubaw. Od teściowej dostaliśmy Album naszego dziecka, zaczęłam wypisywać i kazali tam wpisać chiński horoskop i wyszło nam, że małpa (ja) i świnia (mąż) stworzyliśmy tygrysa :-D:-D:-D

Witam sie dopiero teraz

A my bylismy dzisiaj ogladc najlepszych kierowców rajdow samochodowych:-)

A Zuzia dzisiaj skączyła 4 miesiace , jeny jak ten czas leci:szok:

Uciekam oglądac Usta usta

Miłego wieczorka

Witam wieczorową porą.
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, było fajnie, ale głowę sobie wywietrzyłam.

Witam sie dopiero teraz

A my bylismy dzisiaj ogladc najlepszych kierowców rajdow samochodowych:-)

A Zuzia dzisiaj skączyła 4 miesiace , jeny jak ten czas leci:szok:

Uciekam oglądac Usta usta

Miłego wieczorka

Malwina - wszystkiego najlepszego dla Zuzi!
Kiedy zaczynasz śmigać samochodzikiem?

Później nadrobię, buziaczki.
Miłego weekendu

reklama
Tak wg witam nową moderatorke-MACY:-)

No i podoba mi się porządek na styczniówkach:-)

Jak miło wrócić do was:rolleyes:mam nadzieje ze już nie będe miała takich problemów z netem bo inaczej ich tam zagryze:growl:

Do góry