reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

no to wróciłam od lekarza....;-);-);-)
Na szczęście wszystko oki. Wyniki wszystkie w normie:-):-):-):-) ciśnienie też, żadnych infekcji ani pasożytów. :tak::tak::tak: Jak tylko weszłam do gabinetu moja lekarka "schudłaś!!" , a ja na to że nie wiem ...od razu na wagę mnie wysłała i rzeczywiście 5 kg mniej.... to jak na razie dobrze bo miałam trochę nadwagi po pierwszej ciąży. Oczywiście nie omieszkała zapytać o Sebastiana, utkwił jej ten numer z alarmem w głowie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mały dzielnie zachowywał się u sąsiada - nawet nic nie narozrabiał co mu się rzadko zdarza:dry::dry::dry::dry:. Za to cały umorusany, biegali po podwórku a w nocy lało.
Idę coś przekąsić, bo zaraz umrę z głodu :-D:-D:-D

suuuper:-)no i synek hehe to faktycznie super zabawe tam zrobił:-D

reklama
no to wróciłam od lekarza....;-);-);-)
Na szczęście wszystko oki. Wyniki wszystkie w normie:-):-):-):-) ciśnienie też, żadnych infekcji ani pasożytów. :tak::tak::tak: Jak tylko weszłam do gabinetu moja lekarka "schudłaś!!" , a ja na to że nie wiem ...od razu na wagę mnie wysłała i rzeczywiście 5 kg mniej.... to jak na razie dobrze bo miałam trochę nadwagi po pierwszej ciąży. Oczywiście nie omieszkała zapytać o Sebastiana, utkwił jej ten numer z alarmem w głowie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mały dzielnie zachowywał się u sąsiada - nawet nic nie narozrabiał co mu się rzadko zdarza:dry::dry::dry::dry:. Za to cały umorusany, biegali po podwórku a w nocy lało.
Idę coś przekąsić, bo zaraz umrę z głodu :-D:-D:-D
no to fajnie jak jest wszystko wporzadku :tak:

Kobitki czy wy nie macie problemów z zołądkiem?najgorzej jest rano jak sie obudze to dopóki czegos nie zjem to mnie tak sciska ze az w plecach boli./Zastanawiam sie czy to nie po duphastonie w koncu biore 3 tabletki dziennie juz od 3 miesiecy jak myslicie?a tak wogóle to mi sie chce zupy buraczkowej i jezor juz mam przy podłodze:tak::-):-)

Kobitki czy wy nie macie problemów z zołądkiem?najgorzej jest rano jak sie obudze to dopóki czegos nie zjem to mnie tak sciska ze az w plecach boli./Zastanawiam sie czy to nie po duphastonie w koncu biore 3 tabletki dziennie juz od 3 miesiecy jak myslicie?a tak wogóle to mi sie chce zupy buraczkowej i jezor juz mam przy podłodze:tak::-):-)
mnie sciska tylko i wylacznie wtedy kiedy zjem za malo na noc...
ale da sie przezyc :tak:

Witam ponownie:-)
Zmęczona jestem...wysprzątałam dom, czekam teraz na kuzynkę, bo na kawkę miała wpaść:tak: muszę bidulkę troszkę pocieszyć, bo niedawno rozpadł jej się związek, a 3 października miał być ślub:-( eks-narzeczony odnalazł swoją byłą dziwczynę i chyba miłość mu wróciła. Drań!!!:angry::angry::angry: ja bym kolesia zabiła:angry:

Jakiś obiadek przydałoby się zrobić...chyba zrobię placki ziemniaczane, mąż i Zuzia bardzo je lubią, zresztą ja też, więc może być, a co tam...może być coś zwykłego:-)

Ciągle chce mi się pić...;-)
Idę odpocząć :-)
Pozdrawiam:-)

cześć dziewczyny :)
a ja się dziś od rana mocno zastanawiam kto we mnie mieszka.. .chłopczyk czy dziewczynka? I ciekawe która z nas pierwszy dowie się płci maluszka :):)

Witam ponownie:-)
Zmęczona jestem...wysprzątałam dom, czekam teraz na kuzynkę, bo na kawkę miała wpaść:tak: muszę bidulkę troszkę pocieszyć, bo niedawno rozpadł jej się związek, a 3 października miał być ślub:-( eks-narzeczony odnalazł swoją byłą dziwczynę i chyba miłość mu wróciła. Drań!!!:angry::angry::angry: ja bym kolesia zabiła:angry:

Jakiś obiadek przydałoby się zrobić...chyba zrobię placki ziemniaczane, mąż i Zuzia bardzo je lubią, zresztą ja też, więc może być, a co tam...może być coś zwykłego:-)

Ciągle chce mi się pić...;-)
Idę odpocząć :-)
Pozdrawiam:-)
oj wspolczuje Twojej kuzynce... tacy sa faceci dranie jakich malo...
szkoda ze tak sie stalo... :dry:
ja dzis mam na obiadek klopsiki z pieczarkami juz mam zrobione :cool2:

reklama
ania98765 współczuję kuzynce, ale .. .lepiej teraz nić po ślubie. WIdocznie na nią nie zasługiwał i na nią czeka jeszcze jej Książę :)

z imieniem u nas będzie duuuży problem:D ale wybierać zaczniemy po następnym USG pewnie, w II trymestrze:)

Do góry