reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Macy, dziękuję za troskę, już lepiej. Ochłonęłam, ale dalej nie wiem, jak się zachować.
Zastanowię się w czerwcu, wtedy ciocia ma urodziny i albo jej wyślę kartkę, albo nie :-D
A na razie czekam na reakcję na zwrot paczki od mojej mamy. Przypuszczam, że nie spodziewają się tego, że ją odeślę.

Pamiętaj Pasibrzuszku - przygotuj się do rozmowy i bądź spokojna.

reklama
Witam

Tysiolek... mnóstwo Miłosci!!!!

My nidawno wróciłysmy ze spaceru, w koncu deszcz nie pada, to juz cos!
Paulina padła, Agata szaleje...
Lece, bo cos sie wkurza, ze grzechotki nie moze siegnac... :-p

Sorki, że nie poodpisuję Wam, ale mam jeszcze trochę do zrobienia w domku, więc tylko na chwilę wpadłam.

Byliśmy na usg bioderek dzisiaj i niestety wyszła nam dysplazja. :< Trzeba będzie do ortopedy się wybrać. Ale dobrze, że na to usg poszliśmy, bo jakoś do teraz nikt nic nie zauważył.

No ale przynajmniej pokazało się słoneczko, więc po obiedzie zabieram małą na długi spacerek. :) Oby nie zaczęło lać do tego czasu.

Nadarienne, oby jak najmniejsza się okazała ta dysplazja i szybko zniknęła :tak:

U nas pogoda dalej wisielcza, ale muszę zaraz chociaż do apteki wyskoczyć i zamówić szczepionkę, bo we wtorek nas drugie szczepienie czeka i, co gorsza, ważenie :szok:

Pamiętaj Pasibrzuszku - przygotuj się do rozmowy i bądź spokojna.

Rozmowy nie będzie, bo pewnie i tak mama nie odebrałaby telefonu. Właśnie pakuję zdjęcia i filmiki małej i wyślę im, pokażę, że nie jestem taka jak oni. Przypomnę, że nikomu widywać się z małą nie zabraniam. A chrzciny skomentuję jednym zdaniem, że nie było ich w najważniejszy sakrament i to ich sumienie powie im, czy dobrze zrobili i za prezenty dziękujemy, ale powinny być wręczone osobiście, a i tak nie wynagrodzą tego, że nie miał kto małej zrobić na czółku krzyżyka.

Paula on specjalnie się pokłócił żeby się godzić:-D:-D:-D

a u nas już dwie kupki były mega śmierdzące:-) ale ja nawet te kupki kocham:tak:

Oj poszukuję wiosny!!Widział ktoś ją??Na dworzu pada deszcz i nic tylko siedzenie w domu:(
Ale o czym innum chcę napisac wiecie mój synek jak spi to chrapie!!!!!!!!!
Kurcze tak mi sie to nie podoba!!Do p.doktor mamy wizyte zapisana na 02.06 ciekawe co mi powie!!Chciałabym żeby to mu mineło!!

reklama
Witam sie dopiero teraz

Nie pisałam, bo nie miałam czasu ale dzisiaj miałam egzamin na prawko i ZDAŁAM
Jeny w koncu!!!! Ale jestem szczesliwa:-D

TYSIOLEK Wszystkiego najlepszego w tym dniu, duzo szczescia i miłosci:-)

A pogoda jest normalnie do d....., głowa boli, nic sie nie chce tylko spac no ale kto bedzie pilnował Zuzke????

Do góry