reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A co macie dla mnie jaki browar? Bo jak coś to ja chętnie skorzystam można przesłać pocztą chętnie się zaleję:-) Tylko jak Bunią się ktoś zaopiekuje na co się w najbliższych latach nie zapowiada:-D

reklama
Jolcia, moze i tak. Teraz do szkolnictwa raczej nie wroce, a w kazdym razie nie na takich zasadach. Marzy mi sie biznes. :-D A do tego moge sie w nianke bawic. Jak piszecie kase mozna trzepac te sama, a dzieci 30 razy mniej. To ktora niani szuka? :-D

Witam dziewczynki, u mnie słońce, a za chwilę chmurki, dobrze że nie pada.
Jolcia, dobrze napisałaś, ja również miałam na myśli konkretną osobę, więc nie wiem dlaczego Kaja bierze to do siebie, akurat to był nauczyciel WF-u, ale równie dobrze mógł to być nauczyciel innego przedmiotu, zdaję sobie sprawę że nauczyciele zarabiają różnie, szczególnie źle opłacani są młodzi, ale tak jest w większości zawodów, nie masz doświadczenia to mało zarabiasz.

Tysiolek- Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i miłości.

Wracam do żywych :-)
Wybaczcie moją nieobecność, ale musiało mi się wszystko w główce poukładać po tych nieszczęsnych chrzcinach.

Chyba będziemy żegnać się z karmieniem piersią :-( Mała nie chce już za bardzo w dzień cyca, wije się, wypluwa, płacze... Ale jak nacisnę to mleczko leci, ostatnio obsikałam jej buźkę :-D Nie wiem o co kaman. Czyżby jednak ta butelka?

Tysiolek, wszystkiego najlepszego! Żyjcie szczęśliwie, spokojnie i niech się Wam dobrze wiedzie :-)

Pasibrzuszku, a samopoczucie juz ok?

Jolcia, no problem. :-) Tylko musze sie do stolicy naszego kraju przeprowadzic.

Macy, dziękuję za troskę, już lepiej. Ochłonęłam, ale dalej nie wiem, jak się zachować.
Zastanowię się w czerwcu, wtedy ciocia ma urodziny i albo jej wyślę kartkę, albo nie :-D
A na razie czekam na reakcję na zwrot paczki od mojej mamy. Przypuszczam, że nie spodziewają się tego, że ją odeślę.

Witajcie Dziewczynki:-)

Tysiolek wszystkiego the best:-)

U mnie pogoda w kratke, ale na szczescie deszczu poki co brak. I oby, bo mi juz pranie od 2 dni schnie echhh. Gdzie jest majowe ciepelko????

A ja czekam juz na wieczor, az moj wspanialy maz pojawi sie w progach "naszego" wynajmowanego mieszkania, bo.... kupil mi w salerno ponad kilogram mozzarelli di bufala:tak::tak::tak::tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:, a tam jest produkcja tego serka the best, bo sa te super krowki bufala, co daja pyszne mleczko:tak::tak: gdybym mieszkala w tamtym okolicach to bym sie sama w mozzarelle zamienila:-D taka okraglutka:-D:-D i bielutka;-);-)
Na kogo ja tak naprawde czekam bardziej?? na kogo czy na co? na meza czy mozzarelle?:-D:rofl2:

Witojcie!
Ja też nauczyciel z pensją żałosną, lubię to, co robię młodzież mnie chyba też lubi, też mnie nawiedziły ostatnio dziewczynki....ale nie o tym. To, co mi się nie podoba w naszym zawodzie to małe możliwości awansu,mój M. w wieku 32 lat zrobił wszystko co mógł:(. I teraz chłopina zajął się swym hobby...Wiecie to trochę do dupy perspektywa że pracować musisz jeszcze ze 25 lat, ale nic przed Tobą. W dodatku najgorsza sierota może przejść kolejne stopnie awansu...

reklama
Do góry