reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Czytam Was ale mam kompletnie niemoc w "klawiaturze" --- mała budziła się co 2 godziny i mnie lekko sponiewierała...ech.... ale chociaż wczorajsza wizyta u dermatologa poszła dobrze..

reklama
Ech szkoda - a juz myślałam, ze połączymy nasze dzieciaki i jedna opiekunka do dwójki będzie za większą dla niej kwotę, a dla nas niższą ;-)
Ja za miesiąc będę Wola/Bemowo.
To do mnie będziesz miała bliżej;-)tylko, że ja z Misią sobie posiedzę jeszcze dłuugo! Ty na Ukrainki uważaj - mi pediatra mówiła, że od nich najłatwiej dzieciaka zarazić, bo na Ukrainie gruźlica szaleje:baffled:

No a poza tym to dzień dobry!
U mnie w lodówce ostała się ino żarówka+kartoniki z obiadem z restauracji po chrzcinach i wsio, więc dupkę ruszyć do sklepu muszę, a tak mi sie nie chce ehhh

Dorcia: matko gdzie ty pracujesz? jak grzybem pachnie to chyba koło lasu:-D
No ale co by was nie urazić panie belferki to te wakacje i ferie to jednak płatne macie - nie znam innego zawodu co by tyle wolnego miał:-pale ja tam lubie nauczycieli - użerać się z takimi bachorami jak sa teraz w szkołach to trzeba mieć zdrowie jak koń! nie ma naprawde czego zazdrościć!

Dobra uciekam chwilowo bo mąz przyniósł coś na śniadanie heh

TYSIOLEK-wszystkiego dobrego:-)

Dzien dobry. Dom mi sie zrobil pusty i cichy i miejsca se nie moge znalezc....Pogoda do bani,czekam na gosci ktorzy maja przywiezc telewizor( mieli byc miedzy 10 a 11- maja jeszcze chwile...;-))Na spacer raczej nie pojdziemy bo pada i wieje ale podobno od jutra ma byc stopniowo coraz cieplej-oby.
Co do nauczycieli: jak wszedzie,jak w kazdym zawodzie sa dobrzy i zli.Ja mialam kilku takich ktorzy do dzis snia mi sie w koszmaracj i paru( nieiwelu) dzieki,ktorym szkola nie byla taka straszna,a po nich widac bylo,ze kochaja to co robia i przedewszystki potrafia podzielic sie,przekazac swoja widze...i takim nauczycielom chwala i czesc. I oby ich jak najwiecej bylo-takich z powolania.AMENT;-)

Milego dnia :-)

Kaja - tak czułam, że mój post spotka sie z odzewem jakiejś belferki ;-).
Napisałam co uważam. Każda praca wymaga odpowiedzialności.

agagsm - ooooo!!!, toś mnie zastrzeliła z ta gruźlicą

Ja się witam ale nie napiszę wiele, najwyzej wieczorem bo C na mnie wisi i albo on mnie wykończy albo pogoda!!!!

Jolcia- ja dostawałam a stażu 690 na 3/4 etatu, to ciekawe kiedy te 4500 pln?

Dobra, nie wdaję się w polemikę bo młody jest u kresu wytrzymałości....

Wpadłam tylko by

Tysiolku - MIŁOŚCI na lata, bezgranicznej, rozumiejącej, wspierającej, wiernej!!!!!

Miłego dnia babki!!

Kaja - tak czułam, że mój post spotka sie z odzewem jakiejś belferki ;-).
Napisałam co uważam. Każda praca wymaga odpowiedzialności.

agagsm - ooooo!!!, toś mnie zastrzeliła z ta gruźlicą
Jolcia - pewnie, że masz prawo pisać co uważasz. Uważaj jednak aby nie uogólniać bo możesz niechcący krzywdzić ludzi, którzy mają jednak inaczej niż w twoim wyobrażeniu.

cześć!
Młody leży sobie obok mnie z gołym tyłkiem,dopiero co siknął na mnie ale cóż ja nie z cukru...Starszy mnie męczy,bo chce wyjść a mi się nie chce,mam zły humor,pokłóciłam się z miom i wogóle wszystko mnie ostatnio drażni!

Tysiolek, milosci, zrozumienia i zawsze zapasu szyszek. :-)

Jolcia, racje masz. Nauczyciele na pensje uwielbiaja narzekac,ale niektorzy maja na co. Do tej "polowki", o ktorej mowila Kaja trzeba troche odczekac. Ja przez trzy lata zarabialam 650 zl... Za poltora etatu. Fakt, ze nie mialam pelnego wyksztalcenia, ale obowiazki byly pelne, o odpowiedzialnosci nie wspomne. Kazdy zawod ma plusy i minusy. Ja swoj uwielbialam. I chyba tylko dlatego uczylam. Wakacje fajna rzecz, nie powiem.

Nadineczka, ja sobie Morki po piwie nie wyobrazam... :-D

Emilcia, Ty to masz przygody.

reklama
macy - napisałaś samo sedno. Każdy wybiera zawód jaki lubi wiedząc wcześniej z czym to sie wiąże. A jesli jest rozczarowany - zmienia go. Kaja i ja własnie nie uogólniłam tylko napisałam o mojej kolezance czyli o jednostce i o osobach które znam osobiście.
Ja w swojej pracy na poczatku z wyższym wykształceniem dostawałam...877 zł na rękę ;-), ale takie sa początki jeśli sie jest bez doświadczenia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry