reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

żyjemy:D to tyle na dzisiaj, Pasibrzuch to ja ci oddam moje szyszki moim się upiekło:sorry2: tulam; jutro fotorelejszyn

reklama
agagsm super ze imprezka udana:tak:
Paibrzuch to faktycznie przykre ze nie przyszli, ja olalabym to i sie nie przejmowala, choc wiem ze latwo nie jest:sorry:
Ja uciekm, jakis moze wieczor filmowy zorganizowac:sorry:
Dobranoc

Witam porannie,
My dzisiaj zostajemy w domciu, obowiązkowo tylko rodzinny spacerek.
Pozdrawiam i życzę słoneczka oraz dobrych humorków.
Pasibrzuch - postawa rodzinki bez komentarza, bo po prostu brak słow. Uściskaj Emi i serdeczne życzenia z okazji przyjęcia sakramentu chrztu.

o jej aż mi śniadanie przestało smakować i nie mam pojęcia co Ci poradzić:-( smutno tak :sorry:

u na deszcz i mega brzydka pogoda:angry:
coś mi się w nosie zrobiło jakieś coś syfkowate i boli mnie cały kinol:no:
poza tym jakiś katar mi się przyplątał idę zajrzeć na odp wątek:eek:

i tak jakoś do dupki dzień się zaczyna:baffled:

witam majowo :)
ale u nas dzisiaj pogoda do d...!!! Umówiliśmy się z sąsiadami na grilla, ciekawe co z tego wyjdzie.
Wczoraj spędziliśmy miło dzień u mojej babci, babcia ma domek więc posiedzieliśmy sobie w ogródku i obżarłam się rzeczy z grilla. Ciągle powtarzam sobie od jutra dieta, od jutra!!! I kurde, nie mogę się coś zmobilizować, mogę się założyć że jak zaczną się upały i trzeba będzie założyć jakąś cieniutką bluzkę na ramiączkach to wtedy się załamię.
Pasibrzuch, współczuję sytuacji, to właśnie jest rodzina, mogli przyjść ze względu na dzidzię jak coś do Ciebie mają, szkoda słów, ja bym się teraz na nich wypiela, nie umiałabym się normalnie zachowywać
Życzę Wam miłej końcówki weekendu, buziaczki dla Waszych pociech

i ja witam ;-)
nadineczka - zdrówka ;-)
agniecha - diety olej, trzeba żyć szczęsliwie :-D
roxeen - no fajna wyprawa wczoraj was spotkała, zazdraszczam :-p

Wylegiwania dzień trzeci, pogoda faktycznie ciut gorsza ale nie jest źle, coś wymyśleć trzeba. Narazie kawka numer 2 i DDTVN :tak:

Nadaje wiec;-)
Chrzciny byly piekne.Bylismy sami w kosciele,wiec bylo luzno,wesolo i rodzinnie.Alex byl prawie caly czas grzeczny,w jednym momencie zaczal plakac ale ksiadz byl cierpliwy i poczekal az sie uspokoi a ja go szybko ululalam do snu i spal sobie spokojnie kiedy my odprawialismy egzekwia;-)
Jedzenie w lokalu bylo pyyyszne,ladnie podane,oblsuga pierwsza klasa,mamy pol lodowki zarcia z chrzcin bo wszystko co zostalo zapakowali nam:-) Alex przespal pol imprezy,potem pogadal z ludzmi i ogolnie robil za gwiazde;-)
Bylo milo ale sie ciesze,ze juz za nami ta impreza.
Z wiesci innych: widoczna zmiana stanu skory Alexa.Nie jest tak sucha,nie jest tak czerwona,plackow coraz mniej -dla odmiany pojawil sie tradzik niemowlecy hihi.Czekamy co bedzie dalej....oby bylo juz tylko dobrze.Bart atopowiec podarowal nam swoje emolium i sprawdzamy jak dziala na synusia naszego....
Pozdrawiam.zdjecia zaraz wkleje do galerii:-)

heej Kobitki :-)
kuuuurde dawno nie było tak kaszaniastej pogody jak dzisiaj - od rana leje, szaro buro - założe się ze jak jutro wszyscy wróca do pracy to będzie wspaniała pogoda ! a chciałam dzisiaj z Maludą do zoo na spacer jechac a tu cały dzien w domku się szykuje :-(
wcoraj cały dzień bylismy nad jeziorem na działce i u znajomych na grilu wiec mała spała pół dnia na świerzym powuetrzu :-)
mysłalam ze potem będzie ładnie spała w nocy a tu klops budziła się co chwile :-D

no nic jak pogoda taka kaszaniasta to wezme sięmoże za pisanie pracy wońcu hihihih :-D

aaaaa i jutro kupie sobie test ciążowy cobym wiedziała na czym stoje....ale jak jestem wciaży to mi ręce opadna wiec lepiej zeby był negatywny! :-) a swoją droga jestem ciekawa czemu nie mam jeszcze okresu drugiego zwłaszcza że nie karmie piersią już ! <szok>

Agbar no właśnie się zastanawiałam czy tam u Was to se kościół można wynająć bo tak pusto:)
Fajnie że mu się poprawia . Buni to już prawie całkiem wszystko zeszło. Czyli tak jak mowiła dermatolog:)
MIłego dzionka kobitki:)

reklama
Dzień doberek!!!
U nas też kaszana dziś a nie pogoda :(
ehhh.....
Młody kima, ale pewnie niedługo sie obudzi...

Kaja -dzięki za gratki z powodu sezonu grillowego....

Tysiolek - to 3mam kciuki by było po Twojej myśli...

Agbar- super, że poprawa u Alexa!!!! z chrzcin, że macie już za sobą też!!!!

Agniecha- na diety przyjdzie czas!!!!
Olej!!!

Pasibrzuch - no przykra sprawa, ja bym się chyba na nich wypięła... Sama nie inicjowała kontaktów, poczekała co przyniesie los, aż się sami odezwą i w zależności od tego w jaki sposób to zrobią to zadecydowała co dalej... A jak natknęłabym się kiedyś na nich i coś pytali by o chrzciny czy jak to powiedziałabym jaką przykrość mi sprawili - no chyba że Ty z doświadczenia wiesz, że i tak nic nie zrozumieją i wiesz o co im chodzi- czemu nie wpadli....to olać....
wygląda jakby z premedytacją wycięli numer, tak wnioskuję z tego co piszesz o dziadku...

e: Miłego dnia bym o mało co Wam guła nie życzyła!!!
Więc życzę - miłego!!!

e2: Dorcia tak sobie myślę, że oprócz relacji fotograficznej przydałaby się jakaś słowna - czekam na jedną i drugą!!! A tak w ogóle kiedy Ty taka ruda jak Roxen planujesz być?

Ostatnia edycja:
Do góry