reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Oj Nadia, Nadia - witamy się przecież :-D

A tu naprawdę weekendowo!!!

Jola- C też wczoraj dał popalić na wyjeździe!!!

Karoli, ja tam mówię jak Dormark, jak będzie już Młody chodzący to będzie mieć tyle pomysłów, że trza będzie cały czas za nim latać....
Wczoraj byliśmy u koleżanki, synek 1,5 roczny i widziałam że trza się nabiegać....
Ja też myślałam że się ogarnę jak C będzie większy a już widzę, że to marzenia ściętej głowy....

Dziś też C marudzi od rana, zobaczymy co przyniesie dzień!
Ale z drugiej strony mu się nie dziwię - jego własny ojciec go wkurza...
C najpierw marudził, a tatuś znów robił wszystko co On nie lubi i po 1,5 h - długo w sumie wytrzymał a potem wrzask nie do opanowania i wtedy przekazano mi Syna....ehhh.. szyszka małżowi...

No i miłego dnia, dziś też raczej BB będzie świecić pustkami, ładna pogoda sie zapowiada, w media bez vatu sprzedają :-D:-D:-D to nikogo tu nie będzie:-D:-D:-D

reklama
Dormark, KlaraM Wy tu mnie nie straszcie heh, bo mnie w sierpniu czeka wyprowadzka i przeprowadzka z obecnego mieszkania, a co za tym idzie pakowanie manatkow heh i juz sie zastanawiam kiedy i jak ja to zrobie. Ale ludze sie nadzieja, ze synus bedzie mial juz 8 miesiecy, wiec jest nadzieja, ze sie sam soba zajmie.

I ja sie witam

U nas pogoda pochmurna, no ale padac nie ma. Szyszka mojemu M a nawet milion,jak on potrafi zdenerwowac czlowieka od samego rana, ach szkoda gadac.
Ciekawe co bedziemy robic w takich nasrojach:-(

Miłego dzionka

Witam w pochmurny, dezczowy poranek...buuuu
Dzis moje dziecie spalo super, dopchnelam butla o polnocy i wstalimy o 8:tak: Kurcze cala rodzina w domku to pogoda musiala sie sp....:wściekła/y:

Matko kochana... ale weekendujecie... :-D
My wczoraj otworzyliśmy sezon grilowy - zrobiłam szaszłyki jedne warzywne z cukinią, pomidorem, papryka, cebulka a drugie kurczak przekładany z brzoskwinią. Mniam..:tak:
Goście się załapali... ale dalam radę.
Dziś jakąs wycieczke trzeba zaliczyć.
Trzymam kciuki za dzisiejsze chrzty i lecę zobaczyć inne wątki.
jola - u nas problem z kupą zakkończony, ciekawe co tam u Olka w tej kwestii.

Miłego dnia !

raaaaaany julus jakie tu pustki :-)
pewnie wszystkie ciesza się wolnymi chwilami z Małżonami :-) cieszmy się...wkońcu tak mało mamy ich w domku że tzreba się cieszyć kazda chwilką :-)
ja z kazdym dniem coraz większy nerw przed łsubem ...niby nic takiego bo i tak juz zyjemy razem a jednak stresa mam :-)

heh wczoraj jak uśpiliśmy Malude to pojechaliśmy sobie do Poznania specjalnie na Kebaba ahahaha - wkońcu nie karmie i moge wcinac takie "pyszności" a chodził już za mną od porodu taki czosnkowy kebab :-D
na to po powrocie do domku Martini z waniliowa wodka i sprajcikiem mmmmmm......filmik z małżonem i do spanka ! tego mi brakowało :-)

dzisiaj jedziemy do rodziny M na działke do Tuczna na grila :-) i obejrzec kuzynki maleństwo :-) więc pewnie dzień zleci szybciuchno :-)

kurde ja zamiast się odchudzac na ostatnie dni przed weselem to wcinam jak głupia - a to kebeb a to lody a to serniczek maasakra - jeszcze w kiece nie wejde hahahaha :-D

no nic wszystkim które dzisiaj maja ważne święto dla swoich maleństw zycze udanych chrzcin i spokojnych dzieci :-) Aga, Agbar , Doorcia czekamy na relacji i powodzenia :-)

Nadineczka...jakie echo a ja to co ;p

oki ide wypic kawusie :-)

Ja chcialam proic o nie przechwalanie sie tymi posilkami waszymi bo co niektorzy nadal na diecie:baffled:

Lece ie walnac kolo malza przed tv bo co nam zotalo.
Milego dnia

No, to i ja sie witam, bo widze, ze Nadineczka tu wylicza witajacych sie. :-p Trzeba liste obecnosci odhaczyc. :-) Pogoda u nas do bani. Nie wiem, gdzie sie to slonce podzialo. A mielismy jechac na zakupy i dluuuugggiiii wypad poza miasto. :-( Ide zobaczyc, czy na innych watkach tez echo.
Kaja, tymi szaszlyczkami to mi tylko smaku narobilas.
Paula, glowa do gory.
A Ty sie Tysiolkowa tak nie obzeraj, bo bedziesz musiala pas wkladac do slubu. :-)

O tym tez myslalam. :-D

Skleroze galopujaca mam normalnie! Dostalam wczoraj sms od Pumpkin. Ma sie dobrze. Uczy sie do egzaminu i dlatego nie wlacza netu. Poniewaz uzalezniona od bb na pewno by zagladala. Odezwie sie za jakis tydzien. Dobrze, ze sie dziewczyna odezwala, bo sie martwilam. Mam taka glupia przypadlosc, ze jak ktos milczy dluzej, to sie zastanawiam, co z tym ludkiem sie dzieje.

Ostatnia edycja:
Wszystkich wywiało na majówki zapewne. :p

Jola.24, życzę dobrego humorku.
Dormark, szybka ta Twoja Mia. Gratulacje!
Kaja, ja tylko częściowo słońce rąbnęłam. Pojawia się i znika naprzemiennie z deszczem, więc mnie dziś nie lać. Latam jak głupia z praniem.
Agbar, mam nadzieję, że teścia nie utłuczesz... :-)
Dorciaa, Agbar i Agagasm, dla Dżona, Alexa i Miśki najlepsze życzenia z okazji pierwszej tak ważnej uroczystości.

RATUNKUUUU....jeszcze nie utluklam ...nikogo....ale niewiele juz brakuje..ucieklam od nich...zamknelam sie w biurze....
Impreza byla piekna,zdam relacje i foty pokaze na dniach....O ile z pierdla bede miala polaczenie z netem;-)
cmokam i dziekuje wszystkim za zyczenia w imieniu Alexa:-)

reklama
hihihi ale Wam się dziewczyny żarciki trzymają :-p Macy i Nadineczka ja tu jeszcze śłubu nie wzięłam a wy juz o nocy poślubnej? heh założe się ze noc poslubna będzie wyglądała tak jak i kazda inna - grzecznie połozymi ise spac do łózeczka :-) :-p

hmmmm a z tym pasem to by mogło być ciekawie - pas poporodowy Pani teresy i do tego sexowne pończochy :-D - znając facetów - to jeszcze by pomyślał że tak to ma być :-D

a i miałam się pytac - jak tam kobietki z okresem wyglądacie? tzn ja maiałam okres pod koniec lutego i teraz spowrotem cisza - powinnam miec w marcu i nie było i teraz tez nie ma - mam nadzieje ze to nie ciąża hihihihh :-D

Ostatnia edycja:
Do góry