reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Ja nie mogę, ale tu pustki, szok normalnie :szok:

Dziewczyny ja tez Wam życze udanego majowego weekendu.

Roxeen- witaj w klubie, ja się męczę z małą ilością mleczka od samego początku. Znam ten scenariusz niestety, kilka pociągnięć cycusia i płacz eh.. . Na zwiększenie produkcji pomaga mi odciąganie pokarmu tuż przed snem i rano po pierwszym karmieniu. (I mam dzięki temu zapas na ewentualnie dokarmienie). Dokarmiam 3x dziennie, 1x swoim pokarmem 2xbebilonem i postanowiłam już powolutku urozmaicać dietę. Obecnie jabłuszko z BoboVity, ale nie zastępujemy karmienia tylko na razie uczymy sie nowych smaków, czyli podaję 1xdziennie godzinkę po jedzeniu.

Dormark - gratulujemy ząbka

Doriaa, Agagsm, Agbar - trzymam kciuki za jutrzejszą imprezę i życzę Waszym Dzieciaczkom w tym szczególnym dniu dużo radości i miłości.

Miłego wieczoru i mam nadzieję, że we wtorek produkcja ruszy.

Klara - ja też jestem uzalezniona od BB:-)

U nas problem kupowy, opisany na odpowiednim watku... prosze o pomoc...a poza tym Olek chyba ma kilka kokow na raz, bylismy dzis w miescie i wrocilam wykonczona tak dal popalic...dobranoc

Matko kochana... ale weekendujecie... :-D
My wczoraj otworzyliśmy sezon grilowy - zrobiłam szaszłyki jedne warzywne z cukinią, pomidorem, papryka, cebulka a drugie kurczak przekładany z brzoskwinią. Mniam..:tak:
Goście się załapali... ale dalam radę.
Dziś jakąs wycieczke trzeba zaliczyć.
Trzymam kciuki za dzisiejsze chrzty i lecę zobaczyć inne wątki.
jola - u nas problem z kupą zakkończony, ciekawe co tam u Olka w tej kwestii.

Miłego dnia !

jeju ale echo:szok:

nie cierpię połączenia mięsa z owocami chociaż sałatkę z kurczakiem i ananasem zjem ale tylko to:-D

u nas coś pogoda się zepsuła słońca brak, a wczoraj to cały dzionek była taka cisza .... myślałam, że przed burzą ale nie doszła:sorry:

no nic idę sobie bo tu nudno ale niektóre się chociaż przyszły przywitać WITAJ KAJA, DORMARK, KACHA, JOLA, MARIANNA a nie tak jak reszta e tammm

Witajcie Drogie Panie:-)

Pewnie wiekszosc z Was weekenduje:-) W Italii niestety weekend jak weekend, tylko 2-dniowy, ale 1 maja tez Wlosi swietowali:-) heh
Jak mi zle, ze tak mi sie aktywnosc na BB obnizyla. Moje baby nalezy do tych, ktore wymagaja non stop uwagi, poza tym caly czas sie rusza, wierci nogami, rekoma. W dzien praktycznie nie spi. Ucina sobie ze dwie trzy drzemki po 10, 15 min i ew. na spacerze troche. Na szczescie nocke przesypia ladnie, bo spi 8, 9 godzin:-) A najlepiej by bylo dla niego, zeby go nosic buzia do swiata caly dzien. Zaczynam sie zastanawiac czy on przypadkiem ADHD nie bedzie mial??? ;-)
Zazdroszcze troszke tym z Was, ktorych dzieci sa spokojniejsze i daja cosik w ciagu dnia zrobic, ale z drugiej strony ciesze sie ze moj synus taki aktywny i ciekawy swiata:-)
A zaleglosci sprzataniowe nadrobie jak podrosnie, a do tej pory zarosne brudem heh
Milej niedzielki Dziewczynki

Witajcie Drogie Panie:-)

Pewnie wiekszosc z Was weekenduje:-) W Italii niestety weekend jak weekend, tylko 2-dniowy, ale 1 maja tez Wlosi swietowali:-) heh
Jak mi zle, ze tak mi sie aktywnosc na BB obnizyla. Moje baby nalezy do tych, ktore wymagaja non stop uwagi, poza tym caly czas sie rusza, wierci nogami, rekoma. W dzien praktycznie nie spi. Ucina sobie ze dwie trzy drzemki po 10, 15 min i ew. na spacerze troche. Na szczescie nocke przesypia ladnie, bo spi 8, 9 godzin:-) A najlepiej by bylo dla niego, zeby go nosic buzia do swiata caly dzien. Zaczynam sie zastanawiac czy on przypadkiem ADHD nie bedzie mial??? ;-)
Zazdroszcze troszke tym z Was, ktorych dzieci sa spokojniejsze i daja cosik w ciagu dnia zrobic, ale z drugiej strony ciesze sie ze moj synus taki aktywny i ciekawy swiata:-)
A zaleglosci sprzataniowe nadrobie jak podrosnie, a do tej pory zarosne brudem heh
Milej niedzielki Dziewczynki

Ja nie iwem czy tak posprzatasz jak maly podrosnie bo wiem jak mma z Nicole ja posprzatam a za chwile to samo i moja mala tez taka ruchliwa dlatego sie ciesze , ze Mia taka spokojna to sie wyrownuje.

reklama
raaaaaany julus jakie tu pustki :-)
pewnie wszystkie ciesza się wolnymi chwilami z Małżonami :-) cieszmy się...wkońcu tak mało mamy ich w domku że tzreba się cieszyć kazda chwilką :-)
ja z kazdym dniem coraz większy nerw przed łsubem ...niby nic takiego bo i tak juz zyjemy razem a jednak stresa mam :-)

heh wczoraj jak uśpiliśmy Malude to pojechaliśmy sobie do Poznania specjalnie na Kebaba ahahaha - wkońcu nie karmie i moge wcinac takie "pyszności" a chodził już za mną od porodu taki czosnkowy kebab :-D
na to po powrocie do domku Martini z waniliowa wodka i sprajcikiem mmmmmm......filmik z małżonem i do spanka ! tego mi brakowało :-)

dzisiaj jedziemy do rodziny M na działke do Tuczna na grila :-) i obejrzec kuzynki maleństwo :-) więc pewnie dzień zleci szybciuchno :-)

kurde ja zamiast się odchudzac na ostatnie dni przed weselem to wcinam jak głupia - a to kebeb a to lody a to serniczek maasakra - jeszcze w kiece nie wejde hahahaha :-D

no nic wszystkim które dzisiaj maja ważne święto dla swoich maleństw zycze udanych chrzcin i spokojnych dzieci :-) Aga, Agbar , Doorcia czekamy na relacji i powodzenia :-)

Nadineczka...jakie echo a ja to co ;p

oki ide wypic kawusie :-)

Do góry