reklama
nadineczka
Fanka BB :)
taaa tu częstuje torcikiem i flaszką bo wie że większość nie może bo cyckowa
wiecie co Wam powiem po raz kolejny stwierdziłam, że nie lubię lata tak dobrze napisałam ja wiem wszyscy kochają a ja nie lubię spacerek zaliczony młoda wrzeszczy bo słońce jej świeci(parasolka w drodze gdzieś) ja spocona jak świnia za przeproszeniem w pysku sucho bo wody nie wzięłam bo po co wróciłam dziecko wyspane i chce gadać i ja ledwo na nogach stoję bo mnie słońce zawsze wykańcza ehhhh
ale marchewka zjedzona i znowu jej smakowała to dziecko ma apetyt po mnie wszystko zje co się nie rusza i nie ucieka ale niedobra jest sama marchewka z jabłuszkiem była ok a sama to fuj ale jej smakuje a to dobzie
idę się walnąć bo ledwo żyję a o nogach nie wspomnę gdzie mi wlazły
wiecie co Wam powiem po raz kolejny stwierdziłam, że nie lubię lata tak dobrze napisałam ja wiem wszyscy kochają a ja nie lubię spacerek zaliczony młoda wrzeszczy bo słońce jej świeci(parasolka w drodze gdzieś) ja spocona jak świnia za przeproszeniem w pysku sucho bo wody nie wzięłam bo po co wróciłam dziecko wyspane i chce gadać i ja ledwo na nogach stoję bo mnie słońce zawsze wykańcza ehhhh
ale marchewka zjedzona i znowu jej smakowała to dziecko ma apetyt po mnie wszystko zje co się nie rusza i nie ucieka ale niedobra jest sama marchewka z jabłuszkiem była ok a sama to fuj ale jej smakuje a to dobzie
P
Pająk
Gość
Witajcie,
Stasiowi sie przestawia... śpi coraz krócej. dzis tylko do 4.30 i jakoś już się od tego odzwyczaiłam i jestem dzis jakaś tąpnięto ;-).
Nadineczka - ja też nie lubię lata - wcześniej prawie sie nie pociłam, nawet w upały (no w Tajlandii sie ze mnie lało ale to inna bajka) a teraz po ciązy zaczęłam sie pocic i to mnie wkurza!!! Może to dlatego, że jestem grubsza?
Jutro zmiatam ze Stasiem na wieś ;-)
Stasiowi sie przestawia... śpi coraz krócej. dzis tylko do 4.30 i jakoś już się od tego odzwyczaiłam i jestem dzis jakaś tąpnięto ;-).
Nadineczka - ja też nie lubię lata - wcześniej prawie sie nie pociłam, nawet w upały (no w Tajlandii sie ze mnie lało ale to inna bajka) a teraz po ciązy zaczęłam sie pocic i to mnie wkurza!!! Może to dlatego, że jestem grubsza?
Jutro zmiatam ze Stasiem na wieś ;-)
Jolcia ja tez isę póki co więcej poce i do tego.... wychodza mi takie wypieki natwarzy że hej ! az mi wstyd czasami.... ale póki co tłumacze to sobie smianami hormonalnymi w naszych ciałach - wkoncu jestem po odstawieniu cyca wiec mleko zanika to pewnie jakies zmiany sa ... zobaczymy
P
Pająk
Gość
Ja nadal na cycu. Na dodatek mam straszną cerę. Muszę poczytać o homeopatii na te moje krosty bo juz nie wiem ;-(. Przetłuszcza mi sie buzia i takie jakies dziwne te krostki sie porobiły. Nigdy nie miałam takich problemów... W ciązy buźke miałam idealną.
Kurcze - ale zaraz lunie !!!
e: ale luneło i wieje ;-)
Kurcze - ale zaraz lunie !!!
e: ale luneło i wieje ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
morka
Ja się piszę na wszytskie imprezy świata. Dzisiaj mamy mega griilowe rozpoczęcie sezonu a mniem tam ni ma:-eek:. Cała ekipa a ja jak ten muł siedzę w chałpie bo Buni przecie na noc nie wytacham ( no chyba że juz złapię takiego despera że łóżeczko se podepnę). Jak to czasem źle nie mieć babci z powołania, ani cioci do pozostania. Wszystkie ciocie balująTo moze my sie wszystkie na te impreze wpiszemy? Tysiolek na pewno bedzie zadowolona.
A ja choćbym się pociła jak świnia uwielbienie ogormne mam dla lata . Żyję słońcem> Wogóle się w Afyryce powinnam urodzić Też z BUnią maratony robię ale masz rację najgorsze jak się wraca a dzidzi się budzi i hajda do zabawy a nogi w d..wiecie co Wam powiem po raz kolejny stwierdziłam, że nie lubię lata tak dobrze napisałam ja wiem wszyscy kochają a ja nie lubię spacerek zaliczony młoda wrzeszczy bo słońce jej świeci(parasolka w drodze gdzieś) ja spocona jak świnia za przeproszeniem w pysku sucho bo wody nie wzięłam bo po co wróciłam dziecko wyspane i chce gadać i ja ledwo na nogach stoję bo mnie słońce zawsze wykańcza ehhhh
Ja dzisiaj zrobiłam marchew, ziemnior i pietrucha zupeczkę Normalnie łyżeczką nie mogłam nadążyć aż dziw że tak jej warzywka posmakowały
Hejka!
U nas na dworku rewelacja,ja powoli dochodzę do siebie,na szczęscie dzieciaki zdrowe.Ja już mam dość bycia kurą domową!!!!!!!!!!teraz nawet przy chorobia wszystkim muszę zajmować się sama,dzisiaj nawet nie mieliśmy chleba na śniadanie bo wielmożny pan zapomniał nam wczoraj kupić.Wszystko do d...,ja też teraz zaczne zapominać obiad robić!
Co do kury to ja mogę być kurą ale powiem szczerze że nie mam kiedyTakie dziecię absorbujace się robi że jestem raczej jak niania 5 bluzek pracuję już tydzieńPoza tym mam tylko czas żeby zabijać moły ( czytaj:mole). Buni się straszanie podoba Przetrzepałam wszystkie szafy , wysprzątalam każdy kąt i nie mam pojęcia skąd te france wylatują Bloki stare i co zrobićj
Ale piszę bez ładu i składu i chyba mi słońce przygrzało bo jakiś kociokwik mam w głowie i umordowana żem jest jak pieron
Morka - a może to sa mole spożywcze. Najcześciej przynosi się je ze sklepu z wszelkiego rodzaju bakaliami, ale moga być też w ciastakch, a nawet w herbacie.
U nas były jak kupowałam suszone owoce w markecie (morele, figi), teraz nie kupuję i nie mamy.
My juz próbowaliśmy jabłuszko złociste z BoboVity. Narazie będziemy jechać na słoiczkach, bo Synuś je malutkie porcyjki.
Dziewczyny, ja mam trądzik młodzieńczy niezmiennie od 15 lat, więc czuję się młoda niczym nastolatka. W ciąży miałam super cere, ale wcześniej masakra, ciągle jechałam na maściach z antybiotykami.
U nas były jak kupowałam suszone owoce w markecie (morele, figi), teraz nie kupuję i nie mamy.
My juz próbowaliśmy jabłuszko złociste z BoboVity. Narazie będziemy jechać na słoiczkach, bo Synuś je malutkie porcyjki.
Dziewczyny, ja mam trądzik młodzieńczy niezmiennie od 15 lat, więc czuję się młoda niczym nastolatka. W ciąży miałam super cere, ale wcześniej masakra, ciągle jechałam na maściach z antybiotykami.
Ostatnia edycja:
morka
Niestety w półkach wszyyyyściutkich sprawdziłam , każdą mąkę itp Narazie podłapałm jednego jak wlatuje do dziury pod kasetonem i chyba trza będzie je zrywać.
Ja słoiczkom nie ufam jak sama dam jabłuszko jest git albo jak przerobię marchew tyż a jak dam słoiki to zawsze jakaś rewelacja Przeważnie sraluszki
Ja słoiczkom nie ufam jak sama dam jabłuszko jest git albo jak przerobię marchew tyż a jak dam słoiki to zawsze jakaś rewelacja Przeważnie sraluszki
Jak dobrze ze Zuzia juz spi, bo normalnie wychodziłam juz z siebie
A co do lata ja zawsze uwielbiałam słonce i cieplo, ale widze ze w tym roku to sie zmieniło.
Byłam w miescie i myslałam ze do domu nie dojde tak sie ze mnie lało i ciuchy wszyskie przyklejone do ciala, fuuuj jak ja tego nie lubie
A co do lata ja zawsze uwielbiałam słonce i cieplo, ale widze ze w tym roku to sie zmieniło.
Byłam w miescie i myslałam ze do domu nie dojde tak sie ze mnie lało i ciuchy wszyskie przyklejone do ciala, fuuuj jak ja tego nie lubie
reklama
jola.24
A mnie dzis deprecha dopadla, poklocilam ie z chlopem i mam wzystko gdzies.
Dobranoc
Dobranoc