reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A wiem co chciałam napisać, wywaliliśmy stary dywan i kupiliśmy nowy - ale uwaga połowę mniejszy i generalnie porażka, nie pasuje jakoś, mogliśmy oddać ale zostawiliśmu, koty już go zdeptały więc musi być.... wygląda jak chodniczek a nie dywan, nyndza i te kwiatki które mnie się w sklepie podobały jakieś bezguście w chacie....
ale pir....to.... w d......, niech se jest.....
Tzn. wiem jaki by pasował, ale słyszałam tylko komentarze- taki nie bo kto go posprząta, u nas są przecież koty.....
no k....przecież wiem..... ale co tam... sruuuu.....

reklama
Hej Mamuśki :-)
Mam do Was ogromną prośbę (zresztą już po raz drugi i tym razem ostateczny). Wybierzcie wśród Was nowego moderatora, bo ja naprawdę nie wyrabiam. Nie mam nawet kiedy nadrobić zaległych postów, a co dopiero mówić o pisaniu na bieżąco i moderowaniu :-( Błagam tylko tym razem mnie nie proście, żebym zmieniła zdanie, bo nie zmienię. Chcę być fair wobec wszystkich. Teraz mam taki okres w życiu, że ciężko będzie się wbić na nowo w rytm BB i pisać na bieżąco.
A tak z innej beczki @ na szczęście łaskawie się dzisiaj pojawiła :-)

Klara akurat teraz mi nie przykro z powodu @, wręcz się z niej cieszę :tak: Planuję trzecie dziecko, ale nie aż tak szybko, za bardzo bym się bała straty ciąży:-( Po ciąży z Olisiem zaszłam w ciążę bliźniaczą dosyć szybko i niestety szybko się ona skończyła, jeszcze widziałam na monitorze usg jak tracę dzieci, ale tutaj niestety wczesnej ciąży nie ratują, a duphaston, który udało nam się załatwić przybył już po fakcie :-(

Klara - normalnie sikam dzisiaj z ciebie... :-D zakup dywanu boski :-D
kacha_wawa - cieszę się, że @ jest jeśli wolałaś jednak nie teraz, co do moderowania boję sie usta otworzyć coby cię namawiać, niech się Asiowo wypowie ona też moderatorka :tak:

Witam wieczornie.
Emilcia-ja alergi nie mam tylko czasu brak na wyleczenie , jak jest tak piekna pogoda to przeciez nie bede z dzieciakami w domu siedziala.
Klara-no to nizle zalawily ci twoje koty.
Kacha wawa-fajnie , ze dostalas @. Co do moderatorstwa to ja sie nie odzywam , twoj wybor i jak sadzisz , ze nie dajesz rady to ja rozumiem.
Teraz mowie dobranoc i doo jutra.

Cześć dziołszki!
Wpadłam się tylko przywitać,my dziś cały dzionek na dworku byliśmy a co trza pogodę wykorzystać bo w majówkę to różnie ma byc ponoć.

A co do fryzjera to co myślicie o takiej fryzurce bo się na nią napaliłam,ale szkoda mi moich włosów mam takie do ramion,a z drugiej strony chcę w końcu coś zmienić.Więc co radzicie ścinać czy nie?

Załączniki

• fryzury-krotkie-25.jpg
    fryzury-krotkie-25.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 29
moja szwagierka czekała miesiąc na termin o złożenie wniosku, a potem 2 tyg na odbiór, więc kiszka. zostaje mi tylko dzielnie czekać i modły;-)

U mojej koleżanki też ostatnio wykryli guza na tarczycy, niedługo ma operację. Na pewno dasz sobie radę, a masz już termin? Wiem że karmisz piersią ale najważniejsze twoje zdrowie:tak:

Expressem 28 marca:wściekła/y:

Ozesz w morde, ja bym do nich dzwonila i powiedziala ze bilety mam kupione i niech oni se w kulki nie leca i sie terminow trzymaja:tak:

Ania pogoda MUSIbyc super bo my sie chrzcimy:)

no dobra kogo trzeba ustrzelić zeby te próbki dostać?:)

ja dzis kupiłam jasiowi krem z filtrem 50 tożto słońce nawet w cieniu łapie

Ty nie szczelaj tylko HiPP: Strona Główna sie zaloguj i z dynki:-D:-D

A wiem co chciałam napisać, wywaliliśmy stary dywan i kupiliśmy nowy - ale uwaga połowę mniejszy i generalnie porażka, nie pasuje jakoś, mogliśmy oddać ale zostawiliśmu, koty już go zdeptały więc musi być.... wygląda jak chodniczek a nie dywan, nyndza i te kwiatki które mnie się w sklepie podobały jakieś bezguście w chacie....
Tzn. wiem jaki by pasował, ale słyszałam tylko komentarze- taki nie bo kto go posprząta, u nas są przecież koty.....

:-D:-D:-D:-D no i sruuuu:-D:-D:-D

Mam do Was ogromną prośbę (zresztą już po raz drugi i tym razem ostateczny). Wybierzcie wśród Was nowego moderatora, bo ja naprawdę nie wyrabiam. Nie mam nawet kiedy nadrobić zaległych postów, a co dopiero mówić o pisaniu na bieżąco i moderowaniu :-( Błagam tylko tym razem mnie nie proście, żebym zmieniła zdanie, bo nie zmienię. Chcę być fair wobec wszystkich. Teraz mam taki okres w życiu, że ciężko będzie się wbić na nowo w rytm BB i pisać na bieżąco.

Buuuuuu:sorry::sorry: ciezko bedzie z tym moderatorem

Cześć dziołszki!
Wpadłam się tylko przywitać,my dziś cały dzionek na dworku byliśmy a co trza pogodę wykorzystać bo w majówkę to różnie ma byc ponoć.

A co do fryzjera to co myślicie o takiej fryzurce bo się na nią napaliłam,ale szkoda mi moich włosów mam takie do ramion,a z drugiej strony chcę w końcu coś zmienić.Więc co radzicie ścinać czy nie?

Fryzurka git:tak: Ja jak bede szla to skopiuje roxen tylko jej nie mowcie:-p

Witam :tak: ostatnio coś nie mam czasu zaglądać na wszystkie wątki teraz ich tyle jest :szok::-D

Gosia, czekamy na fotki :-):-):-)

Gosia- jak Fryz? czyżby Cię oszpecił że taka cisza?
kurcze nie zrobiłam fotki a dziś jak wstałam to wyglądam jak dzika małpa :eek: do tego aparat mam kaput nie mam kiedy poszukać ładowarki :zawstydzona/y:

ale chyba oszpecona nie jestem choć tak mnie ubrudziła na czole że musiałam wczoraj się szorować :baffled:no i wielkiej zmiany nie mam to tylko odrosty mam zrobione i kilka pasemek rozjaśnionych na wierzchu i ścięte z 10cm w ogóle nie miałam wczoraj kiedy na spokojnie usiąść i dopiero teraz szybko przeleciałam co pisałyście i doczytałam że o zdjęcia pytacie :sorry:

no to wiesz co jest grane jak przyszła @ :tak:ale Kacha życzę Ci upragnionego maluszka w tym czasie co zapragniesz :tak:

co do moderowania może ustalimy na tym nowym wątku kogo proponujemy ? Chociaż mi to obojętne ;-)

tak to już czasem jest :sorry:

reklama
Do góry