reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kiedyś zniknie, ale na razie chyba możemy zapomnieć o dwuczęściowych kostiumach (z tego i kilku innych powodów ;-). Zauważyłam, że u mnie już jest troszkę bledsza.

Idę powiesić pranie, musiałam kurde drugi raz puszczać pralkę.

z kupkami też jest różnie Julka nie robi codziennie, co dwa trzy dni...czasem muszę jej pomagać jak widzę, że się z brzuszkiem zaczyna coś dziać a pani pediatra stwierdziła, że być może mała za mało je i nie ma czym robić kupek...no a przecież na wadze przybiera bez zarzutu troszkę się popśtykałyśmy na ten temat. W każdym bądź razie po piersi podobno powinna robić częściej

no tak z tym praniem to fajnie odstawiłaś:-)

generalnie u mnie z figurką nieźle waga w normie jak przed ciążą

ale w kostium to chyba nawet jednoczęściowy nie będzie w tym roku używany

Jeszcze poruszę temat ulewania.
Jak tam z tym u Was?
Bo u mnie już trochę lepiej ale było tragicznie.
Ile się naczytałam...że lepiej na leżąco, to znowu na siedząco z główką uniesioną, po jedzeniu na prawy boczek, pilnować odbijania a Julia miała z tym problem...no ale już o niebo lepiej jest chociaż zdarzają się gorsze dni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania, jak chcesz coś dopisać do posta, to zamiast pisać nowego daj "Edytuj" - jest na tym szarym paseczku na dole. A ja będziesz chciała odpisać na kilka postów, to obok "Cytuj" jest taki plusik, jak go zaznaczysz, to połączy Ci w jednym poście kilka innych :-)

Strojku kąpielowego zamierzam używać na basenie, jak tylko ktoś mi z małą w końcu posiedzi :-)

Nam Emi strasznie ulewa odkąd włączyliśmy butelkę, czasami aż rzygnie i to nawet pół godziny po jedzeniu, ale nie przejmuję się tym, mała jest radosna i mało płacze, więc czuje się ok :-)

Mówię już dobranoc, zaraz M wróci z pracy :-) Do jutra babeczki :-)

Wuidze , ze ja dzisiaj pierwsza , nie mam czasu wam odpisywac bo bore sei za przygotywania popoludniu przyjezdzaja goscie, Moja Nicol konczy dzis 3 latka.

Hejka
Ja wczoraj troszkę ponadrabiałam ale już pozapominałam wszystko chyba.... tylko pamiętam, że Adaś ma ząbka - gratulacje!!! dormark - pomyślności dla Nicol :tak:
Tyle nowosci wczoraj tu się powyrabiało... no nic... trzeba się przyzywczaić :-p
Ja byłam w większości wczoraj poza domem ale Tymuś z tatą spisali się na szóstkę. Miałam dwie zamrożone porcje odciągniętego mleka i jedno ponoć było oddzielone woda i białe i nie chciało się połączyć. Tyle mi M sprawodawał i się martwię co to się stało - zamrożone było natychiast po odciągnięciu i to może kilka dni temu - ale Tymek cały więc nic mu nie jest :tak:
Moje dziewczyny tym razem odwrotnie, gimnazjalistki brązowy medal a szkoła podstawowa V miejsce. Na ostatnim turnieju było tak, że podstawówka miałą medal srebrny a gim - IV miejsce więc sie pozamienialy i każda ma medal. Swoja drogą co to za loteria... :baffled: Ale turniej był fajny.
Idę nadrabiać te nowe wątki... zimno... wrrrr.... ale to ponoc tylko dwa dni i wraca wiosna a właściwie lato :tak:

Witam się z rana!!!!
C przespał dziś znów całą noc u siebie w łóżeczku- jupiiii....oby tak już zostało!!!!Moje kości odżyją:tak:

Witam asias11!!!!

Dormark - wszystkiego najlepszego dla Nicole!!!! A w przyszłości - kawalera bezszyszkowego :laugh2:

Kaja- sport to loteria :) ale najważniejsze to jak to Pumpkin i roxen napisały - koko dżambo i do przodu....
a tak ogólnie przegapiłam, czy Pumpkin się nie odzywa?

reklama
dzien dobry:-)
U nas rano przymrozek byl a na popoludnie zapowiadaja ponad 20 stopni...porabana ta pogoda....Rano z psem lece w czapce bo mi uchi odpadaja a po poludniu siedze na dworze w krotkim rekawku...
Milego dnia babeczki:-)

Do góry