reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

To ja Wam też życzę miłego dnia, bo zaraz kamienie i muszę mykać....

a pogoda też mnie wkurza, mam nadzieję, że dziś z C wyjdziemy....
bo bez spaceru to jakaś maskara jest.....

reklama
A, no ok. Tylko czy dla mojego męża to będzie takie proste? I czy mała będzie chciała ssać z butelki. Kurcze, ale przeżycie.

i tu leży problem największy:-D

Witajcie mamuśki styczniowe ja też chciałabym się wkręcić do Waszego grona. Urodziłam Julkę 21 stycznia - cudny prezent na dzień babci, ważyła 3100 i miała 53 cm długości. Teraz to już kawał kobitki - 6250 gramów mojego szczęścia. Karmię piersią no i czasami jak widzę, że mała ma za mało to dokarmię ją butelką - podaję jej bebiko 1. Pozdrawiam mamuśki

prosimy o wkupne :-p żarcik oczywiście witamy

Wuidze , ze ja dzisiaj pierwsza , nie mam czasu wam odpisywac bo bore sei za przygotywania popoludniu przyjezdzaja goscie, Moja Nicol konczy dzis 3 latka.

Ty zawsze jestes pierwsza:tak:
duzio źdrófka dla Nicol:-)

a u nas pobudka o 6 bo jej się cycka zachciało mama udawała że śpi :baffled:to było jeszcze gorzej bo się rozbudziła jak już jej dałam cycucha to jej się gadać zachciało to już ją zaczęłam przebierać co by miała sucho w majtach tez na spokojnie myślę może jeszcze zaśnie:tak: a ta mi fontanne siuśkowa i trzeba przebrać bo wsio mokre i to dopiero się dziecko obudziło na całego a teraz lula a mama już nie zasnie, morał? jak dziecko chce cyca to trzeba dać natychmiast:rofl2:

Roxen nie znam się ale możemy brać nurofen jak karmimy? może zmienił smak mleka albo żołądeczek Boo nie chciał z nurofenem bo coś tam się przedostało do mleczka?

Ostatnia edycja:
Witam Was, za oknem pogoda jakaś niezdecydowana, raz świeci słońce, raz chmury, wieję i pewno zimno:wściekła/y:, ale to nic i tak pójdziemy, byle nie padało:tak:. Spada mi ptymizm normalnie, ale się próbuję nie dać z różnym skutkiem:-(

sylwia to wyłaź z niego, bo ja czuję pogorszenie nastroju i nie chcę się pogrążyć bo potem trudno się pozbierać:no:
aniaS11 witaj:-)
PAsibrzuch numer z praniem niezły, ;-)a co do rady gdzie mam posłać czarne myśli to próbuję:-D
anias11 na piersi kupki może nie być i 6 dni podobno, więc pani doktor to jakaś nie teges:no:
roxeen sama woda kupska nie spierze, a poza tym rozgrzeszam cię. Amen
dormark 100 lat 100 lat niech żyje nam !Wszystkiego naj dla córci
kaja gratuluję sukcesów:-):-)
emilia gratuluję zęba, :-)daj znać jak przebieg wizyty u teściowej:wściekła/y:
agbar masz już pralkę?
agagsm ja nie doradzę w sprawie prezentów u nas kasa, a my nic nie kupilismy bo na razie mały ma to, co potrzebuje

A teraz szara rzeczywistość pranie, gary, prasowanie...:baffled:

o widzę że się zdezaktualizowało, więc jeszcze raz:

Klara m
ciesz się, bo mojemu to się jeszcze nie zdarzyło, ale cyca podaję automatycznie, więc nawet nie jest źle;-)
agbar ale w dzień masz ładnie a u mnie w nocy i w dzień do doooopy.Wczoraj to myślałam, że około 18 śnieg spadnie. Odprowadzałam moje dziewczyny i wyszłam z dziećmi a tu lodownia:wściekła/y::wściekła/y:
roxeen najlepsze życzenia dla Boo, a czasem mleczka jest mniej i tyle, jedz kajowe pastylki, pij wodę i nie myśl o tym a będzie rzeka mleka.:tak: współczuję @, moja już odpłynęła.:wściekła/y: A i czekamy na foty:-D:-D
nadineczka morał prawidłowy dostrzegłaś:-D:-D

edit: miałam dokleić do poprzedniego, ale zapomniałam uuups:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Spałyśmy sobie smacznie z Zuzu i o 7.00 obudził nas telefon od kuriera :baffled: Ja się baaardzo cieszę, że nadjeżdża z naszą chustą, ale 7 rano to lekka przesada :angry:

Teraz się śniadankujemy i zaraz ruszamy na podbój podłogi ... trzeba się wyszaleć, bo popołudniu kontrolka u ortopedy ... ciekawe, czy jeszcze nam każe przychodzić, skoro usg wyszło ok ...

anias11, witaj :-)
e_milcia, Adaśkowi gratulujemy ząbka, cycusiom Twoim współczujemy ;-)
Kaja, super wyszkoliłaś te swoje dziewczyny !!! wielkie gratki :-)
Roxeen, tą Twoją historię dałoby się w logiczną całość poskładać ... w brzuszku zamieszkał 'mini Boo', daje po krzyżach i mleczko wysysa od wewnątrz :-p

Dormark, 100 lat dla Nicole !!! Niech wyrośnie na taką laskę jak mamusia !!!

Lecę pobuszować po nowych wątkach ... się namnożyło od wczoraj :szok:

Witam

Ale brzydka pogoda,przed chwilka padał grad:szok:

Mam chwileczke bo Zuzu ma juz pierwsza drzemkę

Anias11 Witamy:-)

e_milcia 1 ząbek to jest dopiero radość:-D

Dormark wszystkiego najlepszego dla córci:-)
Pasibrzuch ale sie nasmiałam z tym praniem ohhhho hhoooo

A Zuzia jak zwykle jedna pobudka o 2 a pozniej juz o 6 i koniec spania
Lece sprzatac
Miłego dnia w ta pochmurna pogode:happy:

reklama
Wsyzystkim dziekuje w imienniu coreczki teraz jeszcvze podlogo pomyc i gotowe . M zaraz po torta jedzie tu zjemy wypijemy kawe i uciekamy do parku swietowac. W nastepnym tyg wyjazd do europa park w prezencje.

Do góry