reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja wkładałam butelkę do kubka z gorącą wodą, poczekałam chwilę, potem wymieszałam, sprawdziłam i voila :-)
A teraz mam już przygotowaną wodę w butelce, potem tylko dolewam gorącej i szybciutko mleczko gotowe.
-----------------------------

Tak mnie teraz naszło, że normalnie kocham Was dziewczyny :-D
Już tyle ze sobą piszemy, tyle problemów mamy za sobą, tyle emocjonujących dyskusji :-) No i zawsze możemy na siebie liczyć. Ale ciekawa jestem np. waszych głosów, gestykulacji... Co z tymi spotkaniami? Jakaś cisza nastała.

Ostatnia edycja:
reklama
Wkładam mleko w butelce do gorącej wody nalanej do np. dużego kubka lub miseczki i delikatnie kręcę butelką przez chwilę. Po jakimś czasie sprawdzam na przedramieniu czy jest już okej - jeśli nie powtarzam mieszanie

A ja wkładałam butelkę do kubka z gorącą wodą, poczekałam chwilę, potem wymieszałam, sprawdziłam i voila :-)
A teraz mam już przygotowaną wodę w butelce, potem tylko dolewam gorącej i szybciutko mleczko gotowe.
-----------------------------

Tak mnie teraz naszło, że normalnie kocham Was dziewczyny :-D

Dziewczyny wiekszymi literami to juz sie nie dalo wytlumaczyc chyba:-D:-D:-D
Jak to dobrze miec BB jak czegos nie wiadomo to wal a wytlumacza jak "krowie na granicy":-D:-D:-D:-D

Dobranoc:-)

Emilcia to przykro pogadaj z m i olej teściów nie warto a i on powinien zrozumieć w końcu teraz to wy jesteście najbliższą rodziną! popieram macy ześlijmy na nich zbiorową klątwę:D
Tysiolek aty aty aty a co to za popalanie po katach nununu!
Karoli4 nie gotuję nie sprzatam - i tym sposobem mam czas na bb]
Agbar to trzymam kciuki żeby to była pralka a nie coś innego Szerloku
Emilcia wooow to już! pierwszy ząbek:D gratuluję!
Bibik witamy

wiecie co nadrobic was czasem po całym dniu nieobecności to dopiero wyzwanie!

Yola doła to ja juz mam od tygodnia i konca nie widac:no:ale kopa masz:tak:

Bibik witaj

Pasibrzuch po pepti moga byc kupy wolniejsze i zielone:tak:tak mi pediatra powiedziala-Olinek raz robi zielone ,a raz zółte:tak:czasem sie wylewaja z pampera:tak:

Wronek,Kubiaczka zameldowac sie natentychmiast no:tak:(gdziesta sie podziały?)

Witajcie mamuśki styczniowe ja też chciałabym się wkręcić do Waszego grona. Urodziłam Julkę 21 stycznia - cudny prezent na dzień babci, ważyła 3100 i miała 53 cm długości. Teraz to już kawał kobitki - 6250 gramów mojego szczęścia. Karmię piersią no i czasami jak widzę, że mała ma za mało to dokarmię ją butelką - podaję jej bebiko 1. Pozdrawiam mamuśki

reklama
Do góry