reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

A ja wkładałam butelkę do kubka z gorącą wodą, poczekałam chwilę, potem wymieszałam, sprawdziłam i voila :-)
A teraz mam już przygotowaną wodę w butelce, potem tylko dolewam gorącej i szybciutko mleczko gotowe.
-----------------------------

Tak mnie teraz naszło, że normalnie kocham Was dziewczyny :-D
Już tyle ze sobą piszemy, tyle problemów mamy za sobą, tyle emocjonujących dyskusji :-) No i zawsze możemy na siebie liczyć. Ale ciekawa jestem np. waszych głosów, gestykulacji... Co z tymi spotkaniami? Jakaś cisza nastała.

Ostatnia edycja:
reklama
Wkładam mleko w butelce do gorącej wody nalanej do np. dużego kubka lub miseczki i delikatnie kręcę butelką przez chwilę. Po jakimś czasie sprawdzam na przedramieniu czy jest już okej - jeśli nie powtarzam mieszanie

A ja wkładałam butelkę do kubka z gorącą wodą, poczekałam chwilę, potem wymieszałam, sprawdziłam i voila :-)
A teraz mam już przygotowaną wodę w butelce, potem tylko dolewam gorącej i szybciutko mleczko gotowe.
-----------------------------

Tak mnie teraz naszło, że normalnie kocham Was dziewczyny :-D

Dziewczyny wiekszymi literami to juz sie nie dalo wytlumaczyc chyba:-D:-D:-D
Jak to dobrze miec BB jak czegos nie wiadomo to wal a wytlumacza jak "krowie na granicy":-D:-D:-D:-D

Dobranoc:-)

Emilcia to przykro pogadaj z m i olej teściów nie warto a i on powinien zrozumieć w końcu teraz to wy jesteście najbliższą rodziną! popieram macy ześlijmy na nich zbiorową klątwę:D
Tysiolek aty aty aty a co to za popalanie po katach nununu!
Karoli4 nie gotuję nie sprzatam - i tym sposobem mam czas na bb]
Agbar to trzymam kciuki żeby to była pralka a nie coś innego Szerloku
Emilcia wooow to już! pierwszy ząbek:D gratuluję!
Bibik witamy

wiecie co nadrobic was czasem po całym dniu nieobecności to dopiero wyzwanie!

Yola doła to ja juz mam od tygodnia i konca nie widac:no:ale kopa masz:tak:

Bibik witaj

Pasibrzuch po pepti moga byc kupy wolniejsze i zielone:tak:tak mi pediatra powiedziala-Olinek raz robi zielone ,a raz zółte:tak:czasem sie wylewaja z pampera:tak:

Wronek,Kubiaczka zameldowac sie natentychmiast no:tak:(gdziesta sie podziały?)

Witajcie mamuśki styczniowe ja też chciałabym się wkręcić do Waszego grona. Urodziłam Julkę 21 stycznia - cudny prezent na dzień babci, ważyła 3100 i miała 53 cm długości. Teraz to już kawał kobitki - 6250 gramów mojego szczęścia. Karmię piersią no i czasami jak widzę, że mała ma za mało to dokarmię ją butelką - podaję jej bebiko 1. Pozdrawiam mamuśki

reklama
Do góry