reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

My po spacerku, ale mnie wywiało, normalnie musialam godzinę się ogrzewać, bo telepałam się z zimna, a byłam w zimowej kurtce :szok:

Kacha_wawa - Bardzo mi przykro z powodu Twojego kolegi, widziałam jego zdjęcie w telewizji i gazecie. Szkoda mi żony i dzieci, które będą wychowywaly się bez ojca. Tej pustki nie da się zapewłić, niestety wiem coś o tym, bo mój tata zmarł na nowotwór w wieku 37 lat, (ja miałam 8 lat, a moje rodzeństwo 6, 5 i 4 lata). Mamie było bardzo ciężko.
A Twojej mamie szyszeczkę poślij. Dlaczego wszystkim się wydaje, że można być szczęśliwym jedynie zaper-----ąc ponad siły np. w korporacji, a przy dzieciach to marnowanie sobie życia? Niestety kryzys rodziny w naszych czasach to chyba fakt.(Wczoraj byłam na zebraniu rodziców u mojej córki i jak popatrzyłam na mamuśki to załamka normalnie).
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją wspaniałą Rodzinkę, niech będzie tak jak sobie zaplanujesz, a jak już się zadomowisz na grudniówkach to zaglądaj też do styczniówek, pliiiiiiiiiiis.

Agagsm- my dostaliśmy kasę, bo w sumie nie wiedzieliśmy co zamówić u rodzinki, bo wybór czegoś to już narzucanie kwoty, a tego nie chcieliśmy. Poza tym Maksiu dostał od ojca chrzestnego biblię z dedykacją oraz opowieści biblijne z obraskami dla dzieci.

Paula - dziękuję bardzo za zdjęcie specjalnie dla mnie. Teraz już nie mam wyjścia muszę się za siebie brać :tak:

Morka - matko dopiero zajarzyłam o co Ci chodziło z tym 75:-D:-D:-D. Ale jestem ciężko kapująca:-D. fenks za miłe słowa

Tysiolek - cieszę się, że mieszkanie bedzie moje za 26 lat, czas szybko leci:-D Dzięki za słowa otuchy

Kaja - gratuluję odważnej decyzji o ścięciu włosów

I nie wiem co jeszcze miałam napisać. Jak sobie przypomnę to napiszę.

reklama
Kurcze, wzięłam poczytałam, ale jakoś nie pamiętam :(
Sławek pojechał porozmawiać z rodzicami, a ja aż biegunkę z tego dostałam ;(
Normalnie się denerwuję :(

A z dobrych wieści!!
Już wiem dlaczego Adaś taki maruda jest ;D;D;D
Możecie nam pogratulować ;D
MAMY PRAWĄ DOLNĄ JEDYNKĘ!! HIHIHI

edit: Sławek dzwonił właśnie, nie ma teściów w domu heh a mówił im, że bedzie miedzy 16 a 17 ... ;/ i co o ty myśleć?? :(

Co do prezentów na chrzest :)
Mój Adaś dostanie coś takiego :) według mnie piękna pamiątka ;)
http://allegro.pl/item918590840_srebrna_grzechotka_smoczek_chrzest_grawer_gratis.html

Ostatnia edycja:
Gratulacje dla pierwszego ząbka!

A nam Asiowo powiedziała, że Paulinka miała takie problemy z kupkami jak Emilka, kiedy jej ząbki wychodziły i obie spojrzałyśmy dzisiaj w buźkę Emi i dziąsełka rozpulchnione :-) Więc chyba dołączymy do ząbkowych maluchów ;-)

Emilcia no to witamy w rodzinie zęboli:-) Gratulacje dla Adasia :-)
Życzę, żeby rozmowa S. z teściami coś dała :tak:Im to chyba z tego co piszesz jest jakaś terapia wstrząsowa potrzebna ;-)

Emilcia - gratulujemy pierwszego ząbka! Adaś ma srebrny medal, bo złoty należy już do Jessi, jeszcze jeden pozostał do rozdania.
Cieszę się, że Twoj S. postanowił walczyć o rodzinę i ma zamiar porozmawiać z rodzicami, może coś w końcu zrozumieją, trzeba na to liczyć. Najlepiej, by nie rozmawiał na takie tematy przez telefon, gdyby moja mama coś mi gadała na mojego m. przez telefon to na bank bym się rozłączyła. Słuchawkę zawsze można odłożyć przecież.

pamiątka super ten smoczek:-)

a jak poznajecie dziąsełka rozpulchnione?

Emilia przepraszam że to napiszę ale czy na pewno nie było rodziców czy tylko tak powiedział?

Ostatnia edycja:
Gratuluje pierwszego zabka, Emilcia.

Kaja, cos dla Ciebie. Dzis dostalam reklame szczepionek przeciwko pneumokokom: Szczepie, bo kocham. :-D

e to nie dla mnie u nas to by kółka wykręcili:rofl2:

Oplulam klawiature:-D:-D:-D:-D

A mi dzis serce pękło!!!!:-(Byłam dziś na szczepieniach i mój Lulek tak głośno płakał .Tak się wtulał że najchętniej tej babie bym tą igłe wbiła:szok::baffled:Ale jedna radośc z tego że mały odpowiednio się rozwija.i tylko cycek mu wystarcza.
Dzis rozmawiałam z pania doktor i mówiła że jeżeli małemu wystarcza cycolek to nie trzeba dokarmiac ale w 5 miesiącu powinno sie zacząc podawac warzywka i owoce- by malec nie wpadł w anemie i zaczą sam produkowc żelazo w organiźmie!Będzie mi rósł mały hutnik produkujący żelazo hahaha:-D

Znam ten bol, wspolczuje, naqs za dwa tyg znowu to czeka, brrrrr:baffled:

Kurcze, wzięłam poczytałam, ale jakoś nie pamiętam :(
Sławek pojechał porozmawiać z rodzicami, a ja aż biegunkę z tego dostałam ;(
Normalnie się denerwuję :(

A z dobrych wieści!!
Już wiem dlaczego Adaś taki maruda jest ;D;D;D
Możecie nam pogratulować ;D
MAMY PRAWĄ DOLNĄ JEDYNKĘ!! HIHIHI

edit: Sławek dzwonił właśnie, nie ma teściów w domu heh a mówił im, że bedzie miedzy 16 a 17 ... ;/ i co o ty myśleć?? :(

Co do prezentów na chrzest :)
Mój Adaś dostanie coś takiego :) według mnie piękna pamiątka ;)
SREBRNA GRZECHOTKA-SMOCZEK CHRZEST+GRAWER GRATIS! (918590840) - Aukcje internetowe Allegro

Gratuluje zabka:-)

reklama
Do góry