reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Czesć wszystkim:tak:
wczoraj byłam z Di na 3 miesięcznym przegladzie i wsio ok:-)
Zaczynam się zastanawiać czy na noc nie zacząć podawać butli, żeby dłużej spał, co o tym sądzicie:confused:
No i postanowiłam w przyszłym tyg jechać na szczepienie:zawstydzona/y: Biorę anioły by było dobrze;-)
Poza tym cały czas czekam na paszporty, już 3tydz:no: I na deszcz, zeby spłukał tą chmurę nad nami bo inaczej to do tyłka pojedziemy a nie do Polska:rofl2:
Jola24, nie martw sie na zapas, ostatnio zauważyłyśmy z moją szwagierką, ze Jej Maja też ma nierówne fałdki a biega jak ta lala, więc nie wiem o co chodzi z tymi fałdkami:sorry2:

reklama
a teraz przyznać się kto podpier ... słońce???

Ja :-D:-D:-D A co na gołe klaty chcesz wystartować?;-):-p

Emilcia Twój S. chyba się boi odciąć pępowinę i w tym tkwi problem. Jego rodzice chyba nie potrafią zrozumieć, że już jest dorosły, że teraz Ty i Adaś jesteście jego pierwszą rodziną, a rodzice są teraz na drugim planie. Musi stanowczo się temu przeciwstawić, bo naprawdę w końcu Wasi teściowie mogą doprowadzić do rozpadu Waszej rodziny. U mnie jest znowu sytuacja podobna, tyle że z moją matką. Przez jakiś czas jednym uchem wlatywało, drugim mi wylatywało, ale nic nie mówiłam. Teraz jak zaczyna swoją gadkę to kończę krótką ripostą i się rozłączam. Przestałam w końcu milczeć, bo to co ta kobieta robi to się w głowie nie mieści. Cały czas mnie przekonuje, że życie sobie zniszczyłam siedząc z dziećmi w domu i nie dociera do niej, że ja jestem szczęśliwa. Twierdzi, że tylko tak mówię, bo mnie T. zmanipulował:szok: No cóż, wiadro szyszek jej i Twoim teściom;-) A Ciebie przytulam i życzę dużo siły:tak:

Marianna współczuję :-( Mój kolega też stracił życie pod Smoleńskiem, tylko szczęście w nieszczęściu szybko został zidentyfikowany, wrócił do Polski z pierwszym transportem i w poniedziałek został pochowany :-(Zostawił żonę i dwójkę dzieci:-(

JoL polecam chustę tkaną, elastyczna jest dobra dla noworodka, łatwiej się wiąże, ale tkana na dłużej starczy. Wiązanie jest tak naprawdę banalne, pierwsze wiązanie mi dosłownie chwilkę zajęło.

Jola moja też straszna terrorystka, wszystko parzy w plecy, tylko rączki nie :-)

Sylwia
proszę bardzo, dla Twojego dziada:
szyszki.jpg
Worek oszczędź, jeszcze się przydać może;-):-p

Wiecie co dziewczyny ja sama nie wiem co ja chcę ;-)Co by nie wyszło to będzie dobrze:tak: Trzecie dziecko planowałam, ale niekoniecznie tak szybko, bo boję się, że nie utrzymam ewentualnej ciąży. Jak @ przyjdzie to też będzie dobrze i jestem teraz bardziej nastawiona, że się pojawi, bo mam wrażenie, że brzuch mi zaraz eksploduje (tyle, że tak mam od kilku dni:sorry2:). No cóż pożyjemy zobaczymy ;-)

Ivi zakładaj ;)
przy okazji moze zmienimy nazwę wątku wyprawka na zakupy ?

Agagsm może zestaw gimnastyczny ? :)

Pasibrzuch ja już ponad miesiąc temu rozliczyłam i już kasę ze zwrotu wydałam hehe
Super te odlewy w sumie ja nie mam takiego czegoś ale fajnie np mieć z 1 dni takie coś :)

Agbar
i dobrze zrobiłaś z tą pralką :D bo szkoda skóry dzieciaczka !

Agga powodzenia ! też słyszałam że dziecko musi spać ale nic dokładniej nie wiem

E_milcia ty przede wszystkim odetnij się od tamtej rodziny !!! i miej ich głęboko w dupce a nie się denerwujesz ! a mąż niech wybiera albo ty albo oni bo nie mają prawa Cię obrażać bo jakiś szacunek się tobie należy normalny facet by na to nie pozwolił ...przykro mi strasznie ! bierz swojego faceta w obroty niech zrobi z tym porządek !

Co do pogody to niestety dziś masakra jak przyjdzie chmura to wiatrzycho deszcze z gradem albo deszcz i okropnie zimno ! wyszłam jak wyszło słońce i ledwo do domu zdążyłam :/

czapusie śliczniuchne też mam takie bardzo podobne:-)

a co do pietrowych dziewczyn Sylwia i Pasibrzuch jak wy to robicie tzn najpierw wózek z dzidzią ?:baffled: a na górą to razem z dzidzią to przecież wytelepie je jak cholera no po prostu nie mogę sobie tego wyobrazić:zawstydzona/y:

Wyprawka dla maluszka zmieniona na zakupy ;-)
Dziewczynki zapomniałam wcześniej napisać, co do tej bety to tu już tak prosto z badaniem krwi nie jest. Musiałabym iść najpierw do mojego GP i pewnie musiałabym ostro naściemniać, żeby skierowanie na badanie krwi dostać. Kazałaby mi do @ czekać i dopiero później przyjść.

Nadineczka ,ja stelaż od wozka zostawiam na dole ,a wnosze sama gondole z Olinkiem w srodku:tak:calego wozkabym radynie dała zniesc,a samego stelaza to mi chyba nikt nie podpieprzy co?gorzej bedzie jak w spacerówke sie przesiądziemy:tak:

Kacha oby wszystko było po twojej mysli:tak:

Pewnie jakbym się uparła to znalazłabym jakiegoś prywaciarza, tyle że majątek bym u niego zostawiła;-) Nigdzie mi się nie spieszy, więc odczekam te kilka dni ;-)

No! Wyżyłam się. Kuźwa 3 miesiące dzwoniłam za rachunkami, słyszałam tylko cierpliwości i że drukują książeczki, a dzisiaj usłyszałam, że oni rachunki kwartalnie wysyłają :wściekła/y: Armata z szyszkami dla nich :angry:

Nadineczka, ja młodą tacham na ręcach, chciałam z wózkiem, ale po cc nie było takiej opcji. Za to na rękach chyba jeszcze gorzej, bo np. mam małą, nakrycie z wózka, kocyk, folię przeciwdeszczową, smycz z psem i rąk mi brakuje :zawstydzona/y:

reklama
Do góry