reklama
G
gość 574
Gość
Witajcie
Czytam od rana, ale ciągle coś mi przeszkadza w odpisywaniu, a to pralka kończy prać, a to kurier, a to Misia głodna, a to telefon i taki kołowrotek od rana.
Wy tu o ochłodzeniu a ja ciuszki letnie dla Misi piorę właśnie nie dobijajcie - ja chce lato, a nie deszcz ze śniegiem
No i pytanie do tych, co już ochrzciły - jakie prezenty od chrzestnych dostały dzieciaki? Bo moja siostra pyta co ma kupić dla małej (matka chrzestna będzie) - chciała krzesełko do jedzenia, ale już mamy w spadku od kuzynki, a chodzika nie chcemy, bo też proponowała;-) No i mam powiedzieć co chcemy a ja nie wiem - pomożecie?;-)
Agbar: jak tak dalej pójdzie to ja w pidżamce pojde na chrzest dziecka bo też nic nie mam do ubrania.. dziecku za to tylko kapelusika brakuje i wszystko ma
Emilcia: olej teściową, a S. mógłby stanąć w twojej obronie. U nas była nieciekawa raz sytuacja, że siostra mojego M (wtedy jeszcze był tylko narzeczonym) coś do mnie zaczęła gadać to mój M jak na nią naskoczył i ją opier... z góry na dół to już więcej nie miała odwagi nic powiedzieć. Myślę, że u ciebie też tak mogłoby to zadziałać jakby S. stanął po twojej stronie, więc z nim pogadaj koniecznie!
Jola: nierówna fałdka to niekoniecznie problem bioderkowy - w końcu nikt tak do końca symetryczny nie jest, więc się nie stresuj
i to tyle na razie, bo uciekamy na spacer, bo mi słonko prześwituje zza chmur
Czytam od rana, ale ciągle coś mi przeszkadza w odpisywaniu, a to pralka kończy prać, a to kurier, a to Misia głodna, a to telefon i taki kołowrotek od rana.
Wy tu o ochłodzeniu a ja ciuszki letnie dla Misi piorę właśnie nie dobijajcie - ja chce lato, a nie deszcz ze śniegiem
No i pytanie do tych, co już ochrzciły - jakie prezenty od chrzestnych dostały dzieciaki? Bo moja siostra pyta co ma kupić dla małej (matka chrzestna będzie) - chciała krzesełko do jedzenia, ale już mamy w spadku od kuzynki, a chodzika nie chcemy, bo też proponowała;-) No i mam powiedzieć co chcemy a ja nie wiem - pomożecie?;-)
Agbar: jak tak dalej pójdzie to ja w pidżamce pojde na chrzest dziecka bo też nic nie mam do ubrania.. dziecku za to tylko kapelusika brakuje i wszystko ma
Emilcia: olej teściową, a S. mógłby stanąć w twojej obronie. U nas była nieciekawa raz sytuacja, że siostra mojego M (wtedy jeszcze był tylko narzeczonym) coś do mnie zaczęła gadać to mój M jak na nią naskoczył i ją opier... z góry na dół to już więcej nie miała odwagi nic powiedzieć. Myślę, że u ciebie też tak mogłoby to zadziałać jakby S. stanął po twojej stronie, więc z nim pogadaj koniecznie!
Jola: nierówna fałdka to niekoniecznie problem bioderkowy - w końcu nikt tak do końca symetryczny nie jest, więc się nie stresuj
i to tyle na razie, bo uciekamy na spacer, bo mi słonko prześwituje zza chmur
P
patrysia*
Gość
u mnie to ogólnie dano pieniądzeNo i pytanie do tych, co już ochrzciły - jakie prezenty od chrzestnych dostały dzieciaki? Bo moja siostra pyta co ma kupić dla małej (matka chrzestna będzie) - chciała krzesełko do jedzenia, ale już mamy w spadku od kuzynki, a chodzika nie chcemy, bo też proponowała;-) No i mam powiedzieć co chcemy a ja nie wiem - pomożecie?;-)
jola.24
Fanka BB :)
Od rana produkuje i wyprodukowac nie umiem....telefon mi co chwila dzwobi,jak nie dzwoni to maly je,jak maly nie je i telefon nie dzwoni to siku,kupa....Oo...znowu telefon....Wszyscy maja sto pytan przed chrzcinami...A ja ja sie pytam w co ja sie ubiore??Echhhh
dobra...proba kolejna....
Wczoraj wieczorem rozebralismy Alexa do kapania i....porazka kochane,porazka przez duze PPPPPP.....Ale jednoczesnie olsnienie...Cale cialko Alexa obsypane,plany,czerwone...oprocz buzi i okolicy pampersowej...Tak wyraznie jak wczoraj nie bylo tego jeszcze widac....Tak wiec mamy dwoch ewentualnych winowajcow: proszek,albo ...pralka.Tak,pralka..byc moze pomimo dwukrotnego plukania,nie plucze dobrze albo...W tejze pralce malz pierze swoje ciuchy robocze,szmaty do polerowania samochodow itepe....Byc moze jakies resztki tych srodkow zostaja w pralce?Platki mydlane zamowilam juz wiec czeka mnie sto pran i prasowan bo mam zamiar wszystkie rzeczy malucha wyprac i czesc naszych...Ale bedzie to mile pranie bo ...w nowej pralce.:-)Malz sie wsciekl i powiedzial,zebym SE kupila pralke a on sobie w tej starej bedzie swoje rzeczy pral.Bo jesli to jego wina i tych srodkow to on sobie nie wybaczy...Wiec kupilam hihi..Jutro maja dostarczyc,podlaczyc i jazdaaaaa....
Moja znajoma tutaj ma synka, ktory ma egzeme, jej maz jest mechanikiem samochodowym i niestety oni maja dwie pralki, dla meza i dla reszty Pewnie po tak silnie zabrudzonych ubran z warsztatu cos tam zawsze w pralce zzostaje
Jupiii! Rozliczyłam w końcu nasze PIT-y :-)
Kaja, ciesz się wyjściem z domu:-)
Jola, lepiej zrobić USG niż się martwić :-)
Emilcia, nie denerwuj się, na Twoim miejscu zerwałabym jakiekolwiek kontakty z rodzinką S., a co do S. to niech się chłop w końcu obudzi i odezwie się, a nie zachowuje się jak ciepłe kluchy! Chyba przydałaby mu się terapia szokowa.
Ja wiem, że to jego rodzina, ale wiem też, że się kochacie i teraz jego rodziną jesteś Ty i Adaś! Na naukach ksiądz nam mówił, że przysięgamy sobie i od tego czasu nie mama, nie tata, nie rodzeństwo, ale Mąż i Żona są najważniejsi dla siebie!
A Ty sobie dasz radę na pewno, silna dziewczyna jesteś. I papieroskami się nie przejmuj, czasami lepiej zapalić niż gotować się w środku.
Zrobiłam wczoraj odlewy małej, kurcze paluszki mi się w rączce połamały i musiałam je sklejać, ale nie dało się zrobić głębszej formy, bo ona ma te paluszki takie delikatne, że bałam się, że jej je połamię. A oto efekt :-)
Super, ja swojemu chcialm odrysowac raczke do kroniki ale nie pytajcie o efekt
U nas wlasnie trwa walka o zasypianie, terrorysta lezy w lozeczku i zawodzi zeby go na rece wziac ale ja twarda jestem, na piec minut zapada cisza i znowu mu sie przypomina i sie zali cwaniak
sylwia100
Nadineczka ja tez z odwaznych ,u mnie 2 pietro ,u mamy 4
Agagsm u mnie pieniązki .Jola nie stresuj sie fałdkami tylko spokojnie poczekaj do wizyty
Emilcia ,waz no ty swojego pana porzadnie opierdziel,on zamiast płakac po rozmowie z tesciową to powinien ją konkretnie zje******i wtedy by sie zakonczyło obrazaniesory ,ze to napisze ale co to za chłop ktory pozwala o swojej kobiecie ,takie rzeczy wygadywac,rozumiem wiez z rodzicami,ale najwyzszy czas odciac pepowineczyzby tesciówka dowiedziala sie o usunieciu szwagierki z nk,ze taka reakcja nastapiła?
Poprosze cała taczkę szyszuni dla dziada mojegonie dosc ,ze zapomniał o rocznicy wczoraj ,to mnie tak z równowagi wyprowadził ,ze mam ochote go za worek powiescic
Agagsm u mnie pieniązki .Jola nie stresuj sie fałdkami tylko spokojnie poczekaj do wizyty
Emilcia ,waz no ty swojego pana porzadnie opierdziel,on zamiast płakac po rozmowie z tesciową to powinien ją konkretnie zje******i wtedy by sie zakonczyło obrazaniesory ,ze to napisze ale co to za chłop ktory pozwala o swojej kobiecie ,takie rzeczy wygadywac,rozumiem wiez z rodzicami,ale najwyzszy czas odciac pepowineczyzby tesciówka dowiedziala sie o usunieciu szwagierki z nk,ze taka reakcja nastapiła?
Poprosze cała taczkę szyszuni dla dziada mojegonie dosc ,ze zapomniał o rocznicy wczoraj ,to mnie tak z równowagi wyprowadził ,ze mam ochote go za worek powiescic
Paulinaa
Mama Adasia '2010
U mnie też terrorysta ma problem ze spaniem w dzień a jak już zaśnie to nie na długo, a najchętniej wolałby na rękach.
Ale nie dajemy się też toczymy walkę
Ale nie dajemy się też toczymy walkę
Witam , ale produkcja .
U nas sloneczko sliczne weie zaraz ciekam na dwor. tak na biezaca
Kacha wawa-idz na bete bedziesz miala pewnosc , ja tez naleze do tzych co nie cierpia czekac .
Emilcia-olej tesciowa i pogadaj z S .Przeciez powinniescie sie wspierac .
Pasbrzuch-odlewy super , chyba tez sie skusze.
Jejku moja mala jutro konczy 3 lataka. Jak ten czas leci.
U nas sloneczko sliczne weie zaraz ciekam na dwor. tak na biezaca
Kacha wawa-idz na bete bedziesz miala pewnosc , ja tez naleze do tzych co nie cierpia czekac .
Emilcia-olej tesciowa i pogadaj z S .Przeciez powinniescie sie wspierac .
Pasbrzuch-odlewy super , chyba tez sie skusze.
Jejku moja mala jutro konczy 3 lataka. Jak ten czas leci.
ivi
uzależniona;) // I.2010
dziewczyny, na wątku o pielęgnacji dzieciaczków pytam o zgodę na założenie kolejnych wątków
https://www.babyboom.pl/forum/stycz...ych-maluszkow-30085/index117.html#post5316367
dajcie znać jak najszybciej czy je zakładać czy nie, bo coraz więcej informacji gubimy..
https://www.babyboom.pl/forum/stycz...ych-maluszkow-30085/index117.html#post5316367
dajcie znać jak najszybciej czy je zakładać czy nie, bo coraz więcej informacji gubimy..
reklama
Pasibrzuch
Ale mamy kablówkę do dupy! Nie dość, że od grudnia przysłali aż 1 rachunek i to w efekcie mojego wydzwaniania, to teraz karmię małą, włączam tv a tam info, że emisja wszystkich Discovery, Animal Planet i kilku innych zostaje wstrzymana, czyli tych, które najczęściej oglądam i za to ***** płacę 60 zł co miesiąc??? Nie decydujcie się na Vectrę, bo syf totalny. Dzwonię i wyżyję się trochę ;-)