reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam gorąco bo u nas piękne słoneczko świeci.Pragnę Wam donieść że podczutywanie Was stało się moim nałogiem.Przyznaję że jestem tu bardzo często ale nie udzielam się bo chyba za bardzo się ... wstydzę.
Miłego dzionka mamusie.

Nie wstydź się.... na początku nie gryziemy ;-)

U nas słońca brak - niestety...

Na początku, bo później, to wszystko mozliwe hihi :))

Wiecie co! Jakby mi ktoś kiedyś powiedział, że tak zżyje się z forum, z obcymi kobietami jeszcze rok temu, to bym nie uwierzyła :) zawsze byłam na nie dla wszystkich czatów itd :) A dziś... Życie bez Was nie ma sensu :)
Potraficie wesprzeć, pocieszyć, rozbawić, wirtualnie bo wirtualnie przytulić, powiedzieć dobre słowo, czasami jak trzeba to puknąć w główkę :)
Nie wiem co bym bez Was zrobiła!!
Dziękuję Wam wszystkim! Mogę śmiało powiedzieć, że jesteście czymś najlepszym co spotkało mnie w ubiegłym roku :)
(w tym roku synek! I nic go nie przebije ;p)

e:Mari_anna we Wrocławiu zawsze pogoda jest taka sama jak w Zielonej Górze!
Więc jakim cudem chcesz korzystać z pogody, której mimo, że jest, to jej brak?! :)

Czesc Laski.

Emilicia, slub bralas ze Slawkiem, nie z tesciami. Olej. Naprawde olej. Na razie to sie kobieto za bardzo nimi przejmujesz. Placzesz, dzwonisz. Poslij im szyszki, klatwe, cokolwiek, chocby psia kupe - Klara miala na zbyciu jakies - od sasiadki ;-)

Czechow, daj adres, przesle slonce. U nas pieknie.

JoL, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale uwierz, ze 25 kilowego dziecka w chuscie nosic nie bedziesz. :-D Moj syn ma cztery lata i wazy 24 - co jest na ten wiek waga ciezka, ale jest tez wysoki. Ja nie jestem w stanie go uniesc, a silna babka ze mnie. Chyba bardziej moze chodzic o to z ta chusta, ze ta do 25 kg jest mocniejsza i material sie tak nie rozejdzie.

Kacha_wawa, Tobie zycze tego, co chcesz. Ale ja obstawiam ciaze. :-)

A teraz uciekam. Jade po paszport mlodej. Pierwszy wazny dokumet!

A ma któraś link na te klątwy?? ;)
Już nie płakam... A S. musi zdecydować co dla niego jest najważniejsze! Kto jest najważniejszy... Nie chce, żeby zrywal kontakt z rodziną, bo tu nie o to chodzi...
Ajjj :) juz lepiej nie gadać i nie mysleć :)

JoL, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale uwierz, ze 25 kilowego dziecka w chuscie nosic nie bedziesz. :-D Moj syn ma cztery lata i wazy 24 - co jest na ten wiek waga ciezka, ale jest tez wysoki. Ja nie jestem w stanie go uniesc, a silna babka ze mnie. Chyba bardziej moze chodzic o to z ta chusta, ze ta do 25 kg jest mocniejsza i material sie tak nie rozejdzie.

:-D:-D:-D Macy, no właśnie o wytrzymałość mi chodzi, bo Zuzu też waga ciężka ( 8 kg na horyzoncie:szok:) i boje się, że ta elastyna z limitem do 15 będzie mi do kolan sprężynować ...
już wystarczy, że cycki to robią :wściekła/y:

Chyba jednak kupię tkaną, a jak sobie z wiązaniem nie poradzę, to Klara będzie musiała na wycieczkę do Krk przyjechać :rofl2:

aaa ... i ja też słonko poproszę !!! bo nasze wyszło rano, ale już się rozmyśliło :-( chmurzyska okropne, więc znowu będziemy walić kółka dookoła bloku :baffled:

Mari_anna nie łąm się kobietko nie mo co ! 26 lat kredytu hmmmm....pewnie na mieszkanie albo cus ....to pomysl sobie ze spłacasz kredyt za coś co bedzie kiedys twoje a nie np bezsensu wynajmujesz eszkanie wyrzucając 1000zł co miesiąc w błoto..... kurcze większość ludzi w tych czasach ma kredyty do konca zycia ! no inaczej się nie da.....nie każdy ma miliony na koncie :-)

morka współczuje takiej bolesjnej @ ! kurcze a po porodzie niby miały byc @ mniej bolesne - mnie nie bolał brzuch przy pierwszej...zobaczymy co będzie dalej :-)

Jolcia Ty mnie nie dobijaj z tymi ciastkami :wściekła/y:;-) a co do pomysł na karkówke to zrób mięso jakies 2h wcześniej w tej marynacie bo jak ja zrobiłma odrazu tak jak oni pisza to mięcho wogóle nie przesło ta przyprawką :-(

e_micia trzymaj się ! jestem z Toba ! żadna teściowa nie bedzie nam chumoru psuło ! oooo nie ! a co do papierosków to jatez juz 3 machy wzięłam jak byłam na miescie z kumpelami...:zawstydzona/y:

noo u mnie juz tez ochłodzonko...słonko tylko czasem kuka zza chmurek...urcze ja chce upaly już ! :-)

Witam

Nadrobię później co napisałyście u mnie właśnie pada grad! i leje :baffled:

Była pielęgniarka środowiskowa na kontrol do dzieci :szok: a ja syf w chacie :-Dzabieram się za sprzątanie dobrze że po chacie nie chodziła :szok::-D

reklama
Emilcia - są chmurki, ale i od czasu do czasu słoneczko, ale słyszalam, że ma być gorzej (chyba od jutra, nawet śnieg z deszczem) więc trzeba łapać te promyczki słoneczka.... My za chwilkę idziemy na spacerek, to dam znać czy jest ciepło czy zimno :)

Gosia - grad???????????????

Do góry