ja z wami nie mogę płaczę ale ze śmiechu co do szyszek zjadanych przez psa, inwencji długich wypowiedzi
Hehe ja tez Prawie codziennie maz sie na mnie dziwnie patrzy ze do laptopa sie smieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja z wami nie mogę płaczę ale ze śmiechu co do szyszek zjadanych przez psa, inwencji długich wypowiedzi
Witam gorąco bo u nas piękne słoneczko świeci.Pragnę Wam donieść że podczutywanie Was stało się moim nałogiem.Przyznaję że jestem tu bardzo często ale nie udzielam się bo chyba za bardzo się ... wstydzę.
Miłego dzionka mamusie.
JoL, ja Ciebie bardzo przepraszam, ale uwierz, ze 25 kilowego dziecka w chuscie nosic nie bedziesz. Moj syn ma cztery lata i wazy 24 - co jest na ten wiek waga ciezka, ale jest tez wysoki. Ja nie jestem w stanie go uniesc, a silna babka ze mnie. Chyba bardziej moze chodzic o to z ta chusta, ze ta do 25 kg jest mocniejsza i material sie tak nie rozejdzie.