reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
jacie chyba mnie d... boli od siedzenia, dostałam zapro do grupy i kombinowałam, z której strony to ugryźć o co tam kaman i w ogóle:-) ale powoli i to rozgryzę:tak:

Witam, jak wieczór mija? U nas jednak nie padało, cały dzień spędziliśmy na dworze, Wikiego siłą do domu przywlokłam, brudny cały ale zadowolony.

Co do farbowania to najlepiej poczekać do końca 1 trymestru, żeby narządy już były uformowane, bo jednak te farby przez skórę przenikają. Ale to już same zdecydujecie.

Witam wieczorkiem . Właśnie się wyspałam, zasnęłam a mój m pozmywał, dał kolację córci i wyszedł z psem. Zastanawiam się czy to aby nie jakiś podstępny klon a nie mój osobisty M:-)

Witam dziewczynki, pojechałam rano zrobić IgM, w piątek wynik, za jedno badanie zapłaciłam 30 zł, szaleństwo jakieś.
Jak wróciałm z pracy to przeżyłam szok, mój M zrobił przepyszny obiadek, dorsz duszony w warzywach i do tego sam wymyślił przepis, coś przepysznego mogłabym się zajadać codziennie.

Witam wieczorkiem . Właśnie się wyspałam, zasnęłam a mój m pozmywał, dał kolację córci i wyszedł z psem. Zastanawiam się czy to aby nie jakiś podstępny klon a nie mój osobisty M:-)

Witam dziewczynki, pojechałam rano zrobić IgM, w piątek wynik, za jedno badanie zapłaciłam 30 zł, szaleństwo jakieś.
Jak wróciałm z pracy to przeżyłam szok, mój M zrobił przepyszny obiadek, dorsz duszony w warzywach i do tego sam wymyślił przepis, coś przepysznego mogłabym się zajadać codziennie.

a gdzie się takich kupuje, albo wypożycza?;-)

reklama
Do góry