Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam wieczorkiem . Właśnie się wyspałam, zasnęłam a mój m pozmywał, dał kolację córci i wyszedł z psem. Zastanawiam się czy to aby nie jakiś podstępny klon a nie mój osobisty M:-)
Witam dziewczynki, pojechałam rano zrobić IgM, w piątek wynik, za jedno badanie zapłaciłam 30 zł, szaleństwo jakieś.
Jak wróciałm z pracy to przeżyłam szok, mój M zrobił przepyszny obiadek, dorsz duszony w warzywach i do tego sam wymyślił przepis, coś przepysznego mogłabym się zajadać codziennie.
Ja to myślę, że coś dzisiaj było w powietrzu nie tak, i niema się co nastawiać, że obecny stan rzeczy utrzyma się na dłużej;-)a gdzie się takich kupuje, albo wypożycza?;-)