reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Dziendobry pogoda zapowiada sie sliczna. wiec po obiadku na spacerek.
Zaraz zabieram sie za sprzatanie bo zrobil sie niezly syf.
Mora-super , ze pan galab wrocil.
Tak swoja droga to my dlugo siedzmy na oczekujacych nie sadzicie?
Agasam - ja tez w to gram

Dzien dober:-)
My wczoraj caly dzien na dworze...padlismy wszyscy martwym bykiem,mlody cala noc przespal.Bylismy na rybkach,potem grillowalismy...upal byl nieziemski.I jesli chodzi o slonce kwietniowe...Wysmarowalam malego kremem z filtrem,buzia cacy...ale jakos kurtwa nie zauwazylam ze jedna raczka,wlasciwie dlon wyszla z cienia i ...czerwona jak burak...Alex sie nie skarzyl,mam nadzieje,ze go to nie piecze...Ale mialam wyrzuty sumienia,za te swoja slepote....I bardzo sie ciesze,ze dokupilismy parasolke do wozka,choc niektorzy sie pukali w glowy...Sam daszek nie oslanial malego od slonca a parasol idealnie...Jeno ta lapka jedna...Nastepnym razem bede bardziej uwazna:-)

Dzis mnie napadlo cos....wysprzatalam juz kuchnie i salon...Ubrana,umyta,zlopie kawe-panowie spia....

Pozdrawiam i milego dnia:-)

reklama
witam,
mój Stach dorobił sie ode mnie kataru i lekkiego kaszelku ;-(( a ja nie moge słuchać jak mu furczy ;-( i nie wiem jak postepować ;-( Poradźxie laski na wątku o zdrowiu maluszka. :-(
Pamietam, ze gdzies była instrukcja oklepywania...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry