reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kacha wawa no to się dziewczyno sprężyłaś:tak: Masz rację szkoda czasu:-) Narazie gratulacje powstrzymam bo na 100% pewności nie masz?
Roxeen dużo dobrego humoru na dziś życzę:tak:
Może też sobie strzelę teścik i moja menopauza minie:-D
Pierwszy raz jestem sama w domu:-) Tatuś zabrał małą na spacerek:-)
Miłego dnia kobitki:-)

Cześć Dziewczyny, nie było mnie kilka dni bo wczoraj miałam egzamin i chciałam się pouczyć. Oczywiście w moje kochane dzieci wstapił diabeł i w efekcie podejrzewam że nie zdałam:crazy: Miałam kilka kryzysów, że bałam sie ze pokarzą mnie w teleexpresie jako wyrodną matkę:no: Czasem ogarnia mnie taka złosć i frustracja ze muszę się zamknąc na kilka minut w odosobnieniu:zawstydzona/y: Chyba muszę pomyśleć nad powrotem do pracy bo psychicznie nie daję rady:no: Nie nadaję sie do siedzenia w domu:-( kocham moje dzieci tylko czasem doprowadzają mnie do szału...
Kacha Wawa, po moich ostatnich wspaniałych dniach z dziećmi trudno mi sobie wyobrazić jeszcze jedno:szok: Ale Ty jesteś super mamą więc na pewno dasz sobie radę:tak:

Lambada-jak ja Cie rozumiem ja tez chyba niedlugo wroce do pracy mam dosc maonotaoni .KOcham oba moje skarby , ale ostatnio ta starsza jest niemozliwa chyba ona ma jakis skok.Maza mi sie pare godz z ludzmi a nie tylko z dziecmi. Wydaje mi sie , ze cos mmi ucieka jakos .
Ja zaraz obiadek robie buedze moje skarby i na dwor choc chodzue jak pijana z nie wyspanmia.

Cześć mam pytanko
Czy Wasze dzidziołki miewają zimne rączki? mój normalnie ma prawie ciągle choć kark ciepły ale ja ciągle martwię się czy nie jest mu za zimno.;-)

Roxeen ty piszesz na zamkniętym a ja biedna jeszcze tam wstępu nie mam:-(

Roxeen nie płacz i nie smutaj, wirtualnie Cię przytulam:tak:
O dziwo Jessica już śpi, chyba pierwszy raz odkąd się urodziła śpi o tej porze :-)

A ja mam lekkie schizy. Jak długo może się utrzymywać beta HcG po ciąży? Kurcze jakoś tak dziwnie się ostatnio czuję, zupełnie tak jak na początku ciąży z Młodą i zrobiłam sobie teściora no i wyszedł pozytywny :szok: Tyle, że nie wiem co o tym myśleć, bo pierwszą @ po porodzie dostałam 4 marca, później kolejną 29 marca, jeszcze nie ma terminu kolejnej @ i zatestowałam tak trochę z partyzanta. I teraz mam straszną rozkminkę, czy to jeszcze hormony pociążowe, czy kurcze małą wpadeczkę zaliczyliśmy :zawstydzona/y: Planowałam szybko trzecie dziecko, ale nie tak szybko:zawstydzona/y: Za kilka dni jak @ nie przyjdzie to test powtórzę, a jak przyjdzie to zwalę wynik poprzedniego testu na podwyższoną betę po porodzie. A jak się okaże, że rzeczywiście jestem w ciąży to będzie między dzieciakami różnica 11 miesięcy:zawstydzona/y: Termin by mi wyszedł jakoś tak pomiędzy 31 grudnia, a 3 stycznia (31 grudnia jakbym liczyła, że miałam cykle 25 dniowe, ale ja z reguły miałam cykle 28 dniowe i przyjmuję, że ta różnica 25 dni to był jednorazowy wyskok). Poza tym strasznie się boję, bo po ciąży z Olisiem zaszłam w ciążę po 4 miesiącach i niestety skończyła się ona poronieniem :-(

Woow super, jeszcze nie gratuluje zeby nie zapeszyc ale ja tezz chyba niedlugo sie zabieram za robote:zawstydzona/y: spodobalo mi sie:-D

A no i witam wa oczywiscie, szybko bo lece pogrzeb ogladac:-( smutny dzien dzis, moj mis w nocy byl grzeczny jak zwykle na tatusia dyzurach, a teraz juz kima, my psa wykapalimy no i ja czekam na wypasiony obiadek ( z warzywami) a T go robi:tak:

Cześć mam pytanko
Czy Wasze dzidziołki miewają zimne rączki? mój normalnie ma prawie ciągle choć kark ciepły ale ja ciągle martwię się czy nie jest mu za zimno.;-)

Roxeen ty piszesz na zamkniętym a ja biedna jeszcze tam wstępu nie mam:-(

Co do zimny ch raczek i nozek to u niemowlakow normalne bo u niech jest jeszcze nie tak doskonale krazenie krwi jak karczek cieply to jest ok.

Witam niedzielnie i słonecznie :-) Tradycyjnie będę Was nadrabiała jutro.
Byliśmy dzisiaj na spacerku, super pogoda, M porobił nam trochę zdjęć, wrzucę jak ściągną się na kompa.
Nastrój był fajny, dopóki nie wkurzyłam się narzeczoną naszego świadka, kumpla M.
Odkąd byłam w ciąży ciągle nas ciągali na piwko, nic nie dało tłumaczenie, że już mi ciężko było pod koniec i nie dam rady chodzić po knajpach i zapraszamy do nas. Kilka razy ich zapraszaliśmy, nie odwiedzili nas ani razu. Jak Emi się urodziła było to samo, że może wybralibyśmy się z nimi do parku chorzowskiego. Jasne, tylko oni mają piechotą do parku 5 min., a my musielibyśmy się tłuc tramwajem z wózkiem i psem, w dodatku w weekendy jeżdżą pojedyncze tramwaje i nieraz widziałam, że ludzie z wózkami po prostu się do nich nie zmieścili.
Dzisiaj już nie wytrzymałam i napisałam co myślę, w odpowiedzi dostałam wiadomość, że bez mojego wywodu oni zdają sobie sprawę z tego, że im łatwiej byłoby do nas przyjechać (!!!!!), ale fajnie byłoby iść na spacer i usiąść na ogródku z piwkiem. A u nas na spacer nie można iść??
Kumpel M na pewno przyjechałby do nas, tylko ta jego laska jakaś nie teges.
Jak byłam na podtrzymaniu ciąży, to kumpel robił parapetówę, tydzień wydzwaniała do mnie żebyśmy przyjechali, mimo że wiedziała, że jestem na podtrzymaniu. A jak w końcu pojechaliśmy, to usiadła sobie ze swoimi koleżankami i nas olała.
No co za ludzie!

reklama
Paula czy twoja babcia to czasem nie moja tesciowa?:D laski co tu taki zastój
z Jasiem byliśmy W KONCU na spacerze po tygodniu przerwy wyszłam z wprawy:sorry2:
mam już podziękowania na chrzciny, serwetki pozawijane jak chciałam teraz obmyślam kompozycje kwiatową na stół:Dchyba minęłam sie z powołaniem!

Pasibrzuch chciałabym teraz zobaczyć minę tej laski! - własnie posłałam jej całą kłującą sosnę w dooopkę:D

Ostatnia edycja:
Do góry