reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

W moje dziecko wstąpił potwór dziś :(
poszlismy na spacer, a na spacerku zasnął, a po 5 minutach obudził sie i placz :( wrocilismy do domku to nawet siusiu zrobic nie moglam, wczesniej - tez dzis- przynajmniej z mama posiedzial, a po spacerze babcia bee byla :( wciaz na rekach, kapiel z Adasiem na rekach szykowalam, po kapieli jesc nie chcial, ryk byl taki, ze sasiadka przyszla zapytac czy wszystko ok, bo tak placzacego Adasia jeszcze nie bylo :( zjadl w koncu 100 ml i zasnal, trzymam go na rekach, bo mimo, ze spi wciaz 'chlipie' po tym plakaniu :( nie wiem co to :( boje sie go odlozyc do lozeczka :( moze to ze zmeczenia, bo w sumie spal dzis tylko godzine na zakupach i pozniej tylko to co na spaceru, góra 5 minut :( ostatnio w ogóle Adas sie zmienil ;/ wczesniej budzil sie raz w nocy, a teraz 3 razy potrafi sie obudzic :( mam nadzieje, ze to przejsciowe :(

Spokojnej nocy Wam zycze :)
Udanej randki Tysiolek ;)

Idę posrzatac powódz pokapielowa :)
I do spania :)

(przepraszam, ze chaotycznie i bez polskich znaków, ale z dzieckiem trudno... ) :)

reklama
Witam się i życzę dobranoc....
każdej dziękuję za kciuki w sprawie chrzcin.....
nie mogę się rozpisywać ani odpisywać, ale wszystko przeczytałam, bo małż się wkurza że ciągle wieczorami mu kompa okupuje i powiedział że dziś on siedzi i koniec....
no przecież się kłócić o to nie będę, niepotrzebne to... niech sobie włazi, nadrobię, a Wy wybaczycie że się nie rozpiszę....
Uciekam, miłej nocki!!

Jolcia777 - mój M. pracuje w firmie, która produkuje produkty dla biedronki i wiem, że ta sieć bardzo dokładnie sprawdza, by ich czyli "biedronkowe" produkty były zgodne z polskimi normami. (Akurat nie są to soki, ale jeśli inne produkty sprawdzają to spożywcze na pewno też). Dlatego ja nie mam obawy przed zakupem biedronkowych produktów, a sok Melly z kawałkami owoców jest pyszny.

Tysiolek - 3D -czad, ja byłam zachwycona, choć to była tylko bajka o muchach, które lądowały na księżycu. Czujesz się jakbyś była w środku. Dla mnie rewelacja !!!

Uciekam, bo za chwilę film o Janie Pawle II

Ostatnia edycja:
Soki w dzbankach (super smak mają soki Melly z Biedronki, na bank nie odróżnisz ich smaku od Hortexu czy Tymbarku, a są o wiele tańsze i w dzbanku marki nie widać).
też tak uważam sama kupuję w biedronce czy lidlu soki 100% jabłkowy bez cukru kosztuje 1,30-1,50zł a marki nikt nie widzi przecież dla siebie w domu można sobie kupić i za 5zł jak sie chce a tak to mi by było szkoda bo jak się sporo upiją to wszytko wypiją ;-)...choć polecam patrzeć na producentów biedronka ma dużo produktów polskich i produkuje dla niech soki i hortex i inne znane firmy:tak:;-)

co do wódki nie pomogę :-D

Wiecie co ja ostatnio KArmi sobie wypiłam i cycki prawie mi wybuchły taka produkcja mleka nastąpiła a taką miałam ochotę i teraz się boję znowu sobie kupić bo mały aż się krztusi tak mi potem sika z cycków :eek::eek::eek:

Agbar spróbuj może wykąpać małego w nadmanganianie potasu ( wysokie rozcienczenie) może pomoze, ale i tak przyczyna wysypki będzie nie znana, lecz jeśli to sprawy potówkowe itp. to powinno zadziałać.
Też mam taki problem od kilku dni.. Może Wy coś poradzicie
Mała ma wysypkę na górnej części klateczki piersiowej i pachy ,trochę ramionka. Buzie czysta. Od czego to może być??????
Jesteśmy cyckowe.

Tysiolek, Ja z M przed ciążą odkryliśmy wina Mołdawskie, pyszne jest " Stary Mnich", ładnie wyglądają bo butelka ma ubranko z lnu, są niedrogie i bardzo smaczne.
Od kilku lat kupujemy wódkę Helsinki, zero kaca, butelka 1l - kosztuje 40 zł, ale niestety w Polsce niedostępna, nam znajomy przywozi z Czech.

Witam się zarazem żegnając bo widzę że większość z Was już lula.

My dziś też zaliczyliśmy dworek tzn.mały spał pod oknem w wózeczku a mama sprzątała.
Tysiolek niestety nie pomogę bo ja uprawiam wolny związek ale myślimy już o jakimś małym ślubie kto wie moze przy okazji chrzcin? zobaczymy.
A co do AZS to u Antosia tez jest takie podejrzenie albo skaza białkowa tyle tylko że jego wysypuje tylko na buźce.
Dobra ja tez juz zmykam bo rano trzeba wstać rosołek gotować Dobranoc!

reklama
witam
czemu roxeen jestes smutna i placzesz??
ja tez jestem styczniowka ale rzadko pisze
moja niunia ma 2 miesiace i prawie 3 tyg
tez czasami lubie sobie poplakac bo to odstresowuje
mam pytanko czyscicie uszka maluchom?

Do góry