P
Pająk
Gość
A ja nie idę, bo katarek ;-(( Czekam na m. to zabierze Stasia na spacerek sam ;-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny moje dziecko potrfi plakac i to jeszcze jak .Bylam ze starsza na dworze mlada zostala z M po godzinie tel.
On -wracaj , mala od 40 min wyje
Ja- nakarmiles
On -nie
Ja -to nakarm
Minelo 20 min tel
On -wracaj dalej placze
Ja -odbilo jej sie
On -nie
Ja -to ja ponos w pozycji pionowej az sie odbije
Po nastepnych 10 min tel
On -wracaj odbilo sie i ddalej placze
Wrocilam uwierzcie mi , ze nie wiedzialam , ze moja niunia potrafi tak plakac .Co sie okazalo miala dosckolyski i chcala isc spac do lozeczka .Nie ma to jak mama ktora zgduje dziecka kazda zachciake .
Roxen-malo sie kawa nie zaktusilam
No właśnie. Tylko jak się wychodzi to trzeba o wszystkim pamiętać i przekazać, że po karmieniu ma się odbić, pobawić, że można chwilę na macie, a chwilę na brzuszku, że po ok. 2 godzinach, jak zacznie ziewać to trzeba położyć, ale sprawdzić wpierw pieluchę, itp. itd..... Tylko nie da się wszystkiego przekazać, a jak się przekaże to i tak wszystkiego nie zapamiętają ;-)
Emi sobie przypomniała, że umie obracać się na plecki, tylko przy kolejnym razie zawiesiła się i główka leżała już na pleckach, ale nóżki zostały na brzuszku![]()
Jolcia no to mamy podobny cel.. u mnie przed ciążą 55.. w ciąży przybyło mi 20kg,więc dobiłam do 75.
A teraz te przeklęte 65 miałam od stycznia.. I w końcu leci w dół ..obyy coś z tego wyszło,bo niedługo lato
I tak muszę kupić strój kąpielowy z koszulką zamiast stanika.. przez swoje posrane rozstępy na brzuchu,wrrrrrrrr.. nikt chyba takich nie ma! :[