reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
maaatko Paula ja tez chce tyle schudnąc - hmm wsumie ja już koncze karmic cycusiem więc smiało moge wskoczyć na tą diete :-) kilk akg mniej przed ślubem się jak najbardzie przyda :-)
jestem za założeniem tego watka jak najbardzioej :-)

paula, aga wy w stanach przytyłyście - a ja kilka miesięcy w angli utuczyłam się jak taki pingwin ! maaasakra - jak weszłam w polsce na wage to nie wierzyłam ! wchodziłam na nią z 10 razy a potems ię poryczałam ! ale naszczęście w miare szybko na polskim jedzonku spadło uuuuuf

Kaja u mnie po barszczyku tez nie zaciekawie było - Mała ewidentnie nie lubi jak mama je buraki a szkoda bo lubie od czasu do czasu taki barszczyk....

kaama dzięki za odpowiedz . kurde teraz mała ma niedowage tylko zeby na tym sztucznym teraz mi nie poszła w druga strone jak co chwile będzie wołac amuuu :-D a dopajasz woda przegotowaną czy np jakąś herbatką??

roxen to i ja zaczynam od jutra - może też nam sie ładnie schudznie :-) w kupie raźniej :-D

Pasibrzuch powodzenia w remoncie heh nie cierpi tego bałaganu ! usprawiedliwiamy twoje zapomniane brzuszki bałaganem taak tak sobie tłumaczmy ;-):-D:-D
kurcze niby z karmieniem piersią tyle zachodu a z butelką chyba jeszcze więcej .....ale mleko mi wkoncu zmniejsza produkcję więc trzeba iśc za ciosem - Mała i tak juz nie chce cycka - tylko teraz nie wiem czy mam odciagać - czy nie odciągać i ono samo gdzies się rozpłynie czy co? nie wiem nic hehe - musze poczttać truszkę...

Kaja, a kto powiedzial, ze ja tu chce mieszkac. ;-) Ja tu tylko przez czysty przypadek jestem. Jak maz po doktoracie szukal pracy, mowilam - wszedzie, ale nie UK. A tu choinka prace dostal od reki. Teraz kombinuje, zeby sie gdzie indziej przeniesc, ale na razie czekamy na odzew. Matko, jak bym chciala, zeby sie udalo. Ostatnio powiedzialam M., ze jeszcze jedna zima i moze mnie odwozic do wariatkowa, bo nie dam rady, jak mi Bog mily.

Tak, tylko my sie cos tego watku chyba nie doczekamy. Zakladac go, bo mi tez by sie chcialo -5 na wadze zobaczyc. Ale juz jakis sukces mam. Dzis na wadze po raz pierwszy sie 57 pokazalo. Co prawda 57,9, ale zawsze to 57 a nie 58. ;-) Jeszcze 5 i bedzie gites majonez (jak mawiali starozytni Rzymianie i Pumpkin :-))

Tysiolek, samo mleko sie nie rozplynie. Po pierwsze kup sobie szalwie i ja pij. Dobrze dziala zasuszajaco na piersi (pieknie to brzmi), a do tego jeszcze dziala przeciwzapalnie. Nie odciagaj mleka do konca, tylko tyle, zeby sobie ulzyc, jak bedzie niewygodnie - zeby do zastoju nie doszlo. I moze te granulki na zatrzymanie sobie zapodaj, tylko nie wiem, czy mozna je laczyc z ziolami czy nie - tu wypowie sie ekspert w dziedzinie homeopatii Pani K_10 ch ;_

Ostatnia edycja:
cześć babsztylki:-D:-D:-D:-D

u nas jakoś czasu brak na bb:-( młoda nie robiła kupki i na 6 dzień już daliśmy jej kawałeczek czopcia:tak: i jak poszło matko jedyna gdzie jej się to mieściło:szok: oj musiało biedaczynkę męczyć a jaki smrodek po tych jabłuszkach:laugh2: a teraz coś mi nóżki podkurcza i nie wiem co jest chyba ją brzusio boli najgorsza jest ta nie wiedza co jej jest:wściekła/y: ale zobaczymy co będzie dalej dzisiaj:tak:

miłego dzionka,
p.s. co to jest słońce bo zapomniałam:rofl2:

macy to ja ci życzężeby ten plan tajemny się powiódł bi w wariatkowie to ja cię widzieć nie chcę, tym bardziej, że tam pewnie nie ma netu :-D
Leki homeopatyczne można łączyć z każdym innym leczeniem. Źle działa tylko za dużo homeopatyków naraz - wykluczają się inne substancje nie szkodzą.
Matko.... macy jak ja mialabym tyle na wadze co ty to poleciałabym do cukierni świętować :szok::eek: ja mam 7 ale z przodu :-p:wściekła/y:

Przebierałam małą i w tv podawali, kto przyjedzie na pogrzeb. Kurcze, idealna okazja, żeby przeprowadzić jakiś zamach...

U nas też pogoda do dupy, więc przesyłąm Wam trochę słoneczka :-)

Witam, słoneczko piękne, 18 st, tylko ten okropny wiatr.
Nie mam czasu nawet poczytać 3 dni było dobrze i teraz znowu prawie całe dnie Miki nie śpi, poszliśmy do nowej rehabilitantki i ćwiczymy metodą Wojty, 4 razy dziennie, Miki drze się w niebogłosy, ale okazało się że zwracam uwagę nie na te umiejętności na które potrzeba. Dzieci w tym wieku powinny już bawić się swoimi dłońmi i częściej trzymać nogi w górze i jak leżą na brzuchu to nie powinny się robić fałdy na szyi i plecach, a u nas niestety są. Jedno ćwiczenie trwa 5 minut i są od razu widoczne efekty, co prawda po pół godzinie znowu fałdy wracają, ale jak będziemy ćwiczyć systematycznie to ma być poprawa.

Zawzięłam się na A6W i przynajmniej kręgosłup przestał boleć.

Co do pochówku, to mi jest to obojętne, ale mój syn wczoraj dostał burę od polonistki, bo powiedział że Kaczyński nie powinien być pochowany na Wawelu, a ona stwierdziła że to jest brak szacunku dla Prezydenta, ja stwierdziłam że wkurzyła się bo ma inne poglądy polityczne, a o poglądach się nie dyskutuje i każdy ma prawo wyrazić swoją opinie.

Uciekam bo moje dziecko znowu się obudziło, całe 30 min pospał:angry:

Tylko ja jestem niskopienna i u mnie kazdy kilogram to jak trzy u wysokiego czlowieka. Poza tym jakos tak zle sie czlowiek czuje z kazdym dodatkowym kilogramem.

reklama
maaatko Paula ja tez chce tyle schudnąc - hmm wsumie ja już koncze karmic cycusiem więc smiało moge wskoczyć na tą diete :-) kilk akg mniej przed ślubem się jak najbardzie przyda :-)
jestem za założeniem tego watka jak najbardzioej :-)

paula, aga wy w stanach przytyłyście - a ja kilka miesięcy w angli utuczyłam się jak taki pingwin ! maaasakra - jak weszłam w polsce na wage to nie wierzyłam ! wchodziłam na nią z 10 razy a potems ię poryczałam ! ale naszczęście w miare szybko na polskim jedzonku spadło uuuuuf

Kaja u mnie po barszczyku tez nie zaciekawie było - Mała ewidentnie nie lubi jak mama je buraki a szkoda bo lubie od czasu do czasu taki barszczyk....

kaama dzięki za odpowiedz . kurde teraz mała ma niedowage tylko zeby na tym sztucznym teraz mi nie poszła w druga strone jak co chwile będzie wołac amuuu :-D a dopajasz woda przegotowaną czy np jakąś herbatką??

roxen to i ja zaczynam od jutra - może też nam sie ładnie schudznie :-) w kupie raźniej :-D

Pasibrzuch powodzenia w remoncie heh nie cierpi tego bałaganu ! usprawiedliwiamy twoje zapomniane brzuszki bałaganem taak tak sobie tłumaczmy ;-):-D:-D
kurcze niby z karmieniem piersią tyle zachodu a z butelką chyba jeszcze więcej .....ale mleko mi wkoncu zmniejsza produkcję więc trzeba iśc za ciosem - Mała i tak juz nie chce cycka - tylko teraz nie wiem czy mam odciagać - czy nie odciągać i ono samo gdzies się rozpłynie czy co? nie wiem nic hehe - musze poczttać truszkę...

Ja tez proponuje picie szalwii i zamiat sciagania maowanie pod prysznicem lub w cieplej wodzie wtedy to co ma wyplynac wyplynie a jak bedziesz ciagac to automatycznie bedzie ie tyle samo produkowac, tak bylo w oim przypadku:tak: U mnie tez bardzo sprawdzila ie kapusta, robilam oklady i wyciagala mi nadmiar mleka:tak:

Nie chce mi sie ale musze sie zbierac do miasta protein nakupowac:sorry::-D

Do góry