Witam
moja koleżanka zleciała z 15kg na tej diecie przesłała mi przepisy i książkę ale nawet nie zaglądałam ale pokazywała nawet jaki chlebek upiekła i serniczek według przepisu ;-)

gratulujeeee zdolniachy :-)
buhahahaahahahaha
kobiety na diecie dukana
załóżmy wątek o odchudzaniu ??? plissssssssss
i wpisujmy tam nasze przepisy na papau - męża odchudzam...siebie troche też :-)
moja koleżanka zleciała z 15kg na tej diecie przesłała mi przepisy i książkę ale nawet nie zaglądałam ale pokazywała nawet jaki chlebek upiekła i serniczek według przepisu ;-)
ojej ale oby szybko wszystko wróciło do normyhej laseczki
my po konsultacji niestety ta "glupia lekarka" miala racje. trzeba zalozyc rozwórke. ale wada podobno nie jest taka straszna tzn nawet jest bardzo nalutka i dr. powiedzial ze do 2 mies powinno sie wszystko wyrównac.obejrzal mala od gory do dolu,wszystko wytlumaczyl i nie wyglada to wszystko juz tak strasznie.wiem ze latwo nie bedzie bo Fiolcia bedzie sie zloscic ale jakos musimy dac rade zeby potem chlopakow mogla na te bioderka podrywac
aaa i lekarz jeszcze powiedzial ze wada jest trudna do wykrycia i ze mogla powstac przez ostatnie 6 tyg co oznacza ze na pierwszej wizycie faktycznie moglo byc wszystko w pozadku.
takze kobitki sprawdzajcie te cholerne faldki bo jak widac nawet nawet niewielkie asymetrie moga (choc nie zawzse musza) mowic o wadzie.