reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Yol_a-wrocilam i niemam zamiaru wiecej nazekac , zycie jest jedno i zyje nowa zasada .:-D
UMIESZ LICZYC LICZ NA SIEBIE I NA BB.:-D:-D:-D
Stwierdzilam , ze moj M jest niereformowalny i daje sobie na luz .:tak: Dziwi mnie tylko ze jak mu wspominam o rozwodzie lub o rozstaniu (czyt. separacji) to on do mnie ze nas kocha i on chce miec pelna rodzine.:tak: Ja nie czuje , ze my jestesmy rodzina jego calymi dniami nie ma Nicol mu przeszkadza jak jest w domu Mie wzial moze z 2 razy na rece . Wiec gdzie ta rodzina :szok:. Chyba ze dla niego rodzina to wtedy jak dzieci spia a on chce wiecie co?:-)
Ja pomalu zastanawiam sie nad impreza do Nicol 22 kwietnia konczy 3 lata jak ten czas leci .Tylko my ciagle mlode i piekne.:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
hej ho :-)
ale dzisiaj brzydka pogoda buuu - gdzie ta nasza piekna wiosna?
Mał dzisiaj spała znowu od 20 do 4 rano ! cos pieknego hihihihh

jade zaraz na kolejną przymiarke sukni slubnej - oby lepiej juz wygladała niz ostatnio :-)

Jolcia a karmisz piersią czy butla? bo jak piersią to sie maleństwo nie zarazi bo ma już przeciwciała w sobie z Twojego mleczka :-)

Dormark bardzo dobra dewiza i tego sie trzymaj hihi :-) olac tych dziadów bo siwe bedziemy niedługo !!!

oki lece bo nie zdąrze - nadrobie później :-)

Niestety chałupa ogarnięta i deska do prasowania czeka.......jak ja tego nienawidzę:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agbar dobrze prawisz w sprawie asymetrii, no i ..bierz się za modlitwy:tak:
Karoli wreszcie jesteś 3mam kciuki za organizację;-):-)
Kaamaa
w 3 miesiącu życia, po ukończeniu:-p
Jola gratuluję ubytego kilograma;-)
Marianna gratuluję udanej imprezy:tak:
Pasibrzuch powodzenia na zakupach:-D
Malwina 18 on nie tyle powinien poinformować co wytłumaczyć skąd szmer i z czym się wiąże. Mój ma i nie martwię się bo zostałam uspokojona. :tak:
Dormark i tak trzymaj, ale ponarzekać czasem zdrowo, ciotki na BB podniosą na duchu:tak:;-):-)
Tysiolku powodzenia na przymiarce!:tak:

Yola-wiadomo , ze calkowicie bez nazekania sie nie da , ale bede staral sie jak naj mniej ok teraz ide wziasc sie za sprzetanie , tak jak u Ciebie deska juz na mnie czeka .Pogoda sie schrzanila wiec dzis siedzimy w domku.

A tak w ogóle laski chwalę się- C. zrobił kupę jak chałupę!!!!:-D:-D:-D:-Dale się cieszę... Na koniec nasikał mi do mojego odsłoniętego pępka i siebie- jak już był cały umyty:-D:-D:-D ale miał przy tym radochy.....
PO 1h kwiczał z godzinę z radochy, do misi, na kota i ogólnie i jak czytałam....
ależ musiał odczuć ulgę po wywaleniu tego kupska....
a teraz C. drzema:-D:-D

Pasibrzuch
powodzenia na usg!!!!!
Ja sie nie wypowiem na temat tych głupkowatych komentarzy o żonie posła, że mogła iść do pracy, dzieciaki do żłobka oddać itd...ja się w ogóle nie biorę za czytanie jakichkolwiek komentarzy bo mnie krew zalewa....
A jak usłyszałam o Wawelu to nie widziałam w tym nic niestosownego....a potem w tv słyszę że ten czy tamten nie chce zabarać głosu i już sie domyśliłam że komuś znowu coś nie pasi.... normalnie łapy opadają....

Dormark
nie daj się!!!!!Sił!!!! A małżowi szyszkę!!!! Mój mnie wczoraj w nocy wkurzył i znów jakieś głupie teksty, a rano jak gdyby nigdy nic.....i jeszcze zamiast przepraszam karteczka że mnie kocha.... normalnie nie ma takich romantycznych wejść- czytaj jak jest dobrze....
Ja mu mówie, że ja tam wole zamiast wielkich wyznań odpowiednie zachowanie!!!!

Karoli fajnie że się odezwałaś....

Jolcia
przegwizdane z tym przeziębieniem, zdrówka!!!!
a co ta ta cortyzalia?

Agbar ale bajer z tą modlitwą, na bank wena przyjdzie!!!!

Nie wiem co więcej chciałam napisać....

e: editowałam bo byka ort zobaczyałam :) hi hi

Ostatnia edycja:
witajcie

Co do Wawelu to powiem szczerze, ze wole sie nie wypowiadac, bo mi tu cos nie pasi... ale to moge skromne odczucia. Rodzina zdecydowała, ze tak bedzie najlepiej i ok, trzeba to uszanowac:tak:

My włąsnie wróciłysmy od lekarza... mała zdrowiutka, lekarka nic sie nie przyczepiła (o dziwo:-D) i oczywiscie znów Agatka zrobiła furorę w przychodni przez swoje włosy:-p:-D

Za to P. własnie wraca od lekarza... ma ropne zapalenie garła i zapalenie oskrzeli:-( Nie wyleczył poprzedniego przeziebienia i tak to sie skonczyło... ehhh:-( No i mam w domu troje dzieci... . :-(

Hello

mój syn pobił rekord spał od 20 do 9:-Dtylko przerwa na szybkie mleczko o 5:-D
Beznadziejna pogoda buuuuuuuuu
Co wy z ty sprzataniem,podobno tylko nudne kobiety maja porzadek ,i tego sie trzymam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wczoraj ,dziad zapalił swiece,otworzył malibu,i dupa zbita -nic nie było ,bom za bardzo padnieta była przez skoki Olinka:huh::oo2::oo2::oo2:ale sobie posiedzielismy chociaz.

Dormark,i tak trzymaj babo:laugh2:

Karoli witamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy w naszych skromnych progach:tak:

Tysiolek zrób fote kiecki:tak:

Paula- proteinki proteinki dla chlopczyka i dziewczynki tralala,powaga jak chcesz schudnąć to przez tydzien ci poleci ze 3-4 kg-dieta drPierre Dukana,a na slubie czy schudniesz czy nie to itak bedziesz olsniewajaco wygladac ,bos sliczna dziewucha jest i juz:tak:

my po wizycie u wpanialej pani ortopedy i wyrok-rozwórka na 3mies.przeciez to jakas paranoja!!! uslyszlaam jaka to ona z siebie jest dumna ze wykryla dysplazje-no zesz k...wa mac!!! ja lekarzem nie jestem i tez widze ze faldki sa asymetryszne!!coz za odkrycie.szkoda tylko ze na pierwszej wyzycie na snie skierowala na usg.w karcie oczywiscie jest napisana ze na 1 wizycie wszystko w pozadku.
dzis mialysmy isc jeszcze do innego lekarza ale musimy najpierw zrobic drugie usg. zalamka totalna. nawert nie mam sily wyjsc z dzieckiem na spacer;-(

reklama
:-)Witajcie kofane:tak:

pumpkin współczuję maleńkiej ja odkąd o tym napisalyscie zaglądam tam ale za cholerkę nie wiem jak to zrośnięcie ma wyglądać. Póki co sklejenia nie zauważyłam ale może byc troszkę i moge nie zauważyć?

Beti kochana nie martw się Słońce cóż ci to da :tak: Kiedyś nawet nie będziecie pamietać o tym problemiku:tak: Chociaż wiem że na pewno łatwo nie jest bo jak każda mamusia się przejmujesz

Yola no właśnie się zastanawiam nad wątkiem o dietach ale widzę że każda na proteinkach to co my tam będziemy pisąć? Ja gubię 0,5kg na dzień narazie w fazie ataku:tak: Wreszcie tą francowatą wagę przechytrzyłam:tak:

Bunię mi podmienili i mój nagrzeczniejszy aniołeczek przemienił się w El DIABLO:baffled: Cały czas marudzi , ręce mam już nie powiem gdzie a kręgosłup odpadnie lada moment. Normalnie cały czas chce się kleić i nosić:-) I beczy , kwiczy i marudzi:eek:
Może ona ma ten jeden skok jako pieć w jednym czy jakoś tak:-)

Do góry