reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam kobietki:-) jak tam Wam czas mija? Mi okropnie...czuję się źle...non stop wymiotuję, a Zuzia coś mi się rozchorowała...Marzę o tym żeby szybko mi przeszło...jeszcze jak mam te studia to w ogóle... sesja się zaczyna, a ja nie mam jak się uczyć... kiedyś pytałam czy można brać jakieś leki typu lokomotiv albo aviomarin, ale nikt mi sie odpisał...Bo jakaś kobietka coś o tym pisała no i pytałam, czy tylko w czasie jazdy można brać, czy tak normalnie w domu też i czy to w ogole coś pomoże?

P.S. witam i pozdrawiam wszsytkie nowe Stycznióweczki ;-)

reklama
Witam kobietki:-) jak tam Wam czas mija? Mi okropnie...czuję się źle...non stop wymiotuję, a Zuzia coś mi się rozchorowała...Marzę o tym żeby szybko mi przeszło...jeszcze jak mam te studia to w ogóle... sesja się zaczyna, a ja nie mam jak się uczyć... kiedyś pytałam czy można brać jakieś leki typu lokomotiv albo aviomarin, ale nikt mi sie odpisał...Bo jakaś kobietka coś o tym pisała no i pytałam, czy tylko w czasie jazdy można brać, czy tak normalnie w domu też i czy to w ogole coś pomoże?

P.S. witam i pozdrawiam wszsytkie nowe Stycznióweczki ;-)
raczej nie lepiej niech lekarz ci cos przepisze lub jak jusz niemozesz wytrzymac toic do apteki i tam ci cos poleca dobrego dla kobiet w ciazy

ja pozbylam sie wymiotów
popierwsze nie wstaje z lózka bez jedzenia
po drugie staram sie jesc malo i czesto
po trezcie mi pomaga wachanie mydelaka toaletowego sprubuj moze ci cos pomoze

Dziewczyny zwariowałyście :nerd::-D Widzę, że prowadzicie masową produkcję postów :-D

Ja też wymiotuje, co gorsza na zapach mojego psa... Kąpałam go już dwa razy w tym tyg :dry::zawstydzona/y:;-) A mimo wszystko ta mała bestia musi się ode mnie trzymać z daleka :-)

Ja próbuję radzić sobie z tymi dolegliwościami, ale z nijakim skutkiem. Jem krakersy, piję miętową herbatę, ale jak poczuję że jest mi nie dobrze, to zawsze wymiotuję. Kilka dni temu to chociaż tylko było mi nie dobrze, bez wymiotów, teraz bez wymiotów to byłoby jakieś święto...;/ okropność...
Kurczę... zginął mi suwaczek ciążowy, w sygnaturkach jest ale go nie widać...;/

kochanieńkie ja nie wytrzymałam i poszłam do koleżanki pożyczyć pieniażki na lekarza prywatnego i dzis o 16.00 sie wybieram;))Trzymajcie kciuki zeby mi sie poszczęsciło i zebym do was dołaczyła jesli mnie przyjmniecie:zawstydzona/y::sorry:

Dziewczyny nie wiecie, czy w ciaży można zażywać kwasy omega3? Mieszkam w Irlandii i tutejsi lekarze oprócz kwasu foliowego nie przepisują niczego. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Dostałam @ 4maja tak jak powinnam rano mnie odwiedziła a wieczorkiem juz ani sladu po niej nie było..wiec juz sama niewiem:dry::sorry2:

reklama
Basinka27 3mam gorąco kciuki, gdy będziesz już wiedzieć co i jak to podziel się z nami informacjami.

mam do Was dziewczyny takie pytanko, tzn do tych które są już po USG, w którym tyg usłyszałyście już bicie serduszka maleństwa licząć od OM?

Do góry