reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
dziekuje za slowa otuchy.ale strach jest i to ogromny nie umiem z nim walczyc

Ja też się strasznie stresuje dosłownie WSZYSTKIM. Czarne myśli nie wychodzą mi z głowy.
Ja mam skierowanie na amniopunkcję z powodu wady (nie genetycznej co prawda ) w poprzedniej ciąży, i teraz BIJĘ się z myślami czy robić to badanie czy nie. Już tak z nami "ciężarówami" jest, że musimy się teraz zamartwiać za cały świat:no::-D

mnie mdliło pierwsze dni i bolało podbrzusze no i apetytu nie miałam a teraz mi przeszło :tak:

za to apetyt mam duży :zawstydzona/y: zupełnie inaczej niż z córą było:szok:

ale dziś miałam okropny sen o mojej ciąży :-( lepiej nie mówić za dużo przeżywam wszystko :sorry2:

heh ja tez snie o ciązy , chyba za duzo o tym mysle

Witam Was
Ja juz po sniadaniu i pierwsze mdłosci za płoty...zastanawiam sie co zrobic pozytecznego, mam tyle wolnego :) moze wezme sie w koncu za jezyk angielski !
zastanawiam sie tez czy wziasc sobie pare jazd z instruktorem, bo mam prawo jazdy tylko boje sie prowadzic, a jak dzidzius sie urodzi to lepiej aby umiala prowadzic , nie wyobrazam sobie pod®ózy autobusem z wozkiem

reklama
to jets fakt straszny kobieta z wózkiem w komunikacji miejskiej to masakra nikt ci nie pomoze a jak tlok to i tak patrza w okno.:zawstydzona/y:powinni sie wstydzic a co do patzrenia w okno to i jak kobieta w ciazy czy strszy czlowiek to zawsze cos za oknem sie znajdzie

Do góry