reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Witam

Mieszkam niedaleko sopotu , to byłam zapalic swieczke pod mieszkaniem prezydenta.
A tak jakos dzien szybciutko zleciał, a pozniej spacerowalismy nad morzem i bardzo fajnie było.
Tylko ze jak wrocilismy do domku to jakies robaki nam wlazły do szafki i tak sprzatanie do wieczora. :angry::angry::angry::angry:Takze dzien z głowy.
Pozdrawiam

Wpadam poużalać się dalej nad kupkami, jutro będę nadrabiała dzisiejszą produkcję.
Problem mamy nadal. Daliśmy Emi mleko HA i kupki zrobiły się zielone i śmierdzące... Jutro idę do lekarza już na bank.
Tylko nie rozumiem , że tak nagle wyszłaby alergia? Kurcze, mleko piję tylko w kawie, nic nowego nie jem... Ja już nic nie wiem :baffled:

Pasibrzuch po mieszance typu HA czytałam że kupy mogą być zielone - jak Jaś był na bebilonie HA to własnie takie kupy były zielone i meeeeega śmierdzące:sorry2:

Pasibrzuch a czemu myslisz ze to alergia na mleko? jest wysypka?
a co do pojawienia sie alergi to może objawic sie w kazdym wieku,mi w ciąży wyszła alergia na cytrusy i do tego astma i jak rozmawialam z pulmonologiem to mówiła ze na alergie reguły nie ma. coś nas moze nagle uczulic.

Wyczytałam, że zielone, śmierdzące kupy to oznaka alergii. W takim razie wracam do zwykłego mleka i zobaczymy, czy kupki będą zielone. Matko jedyna, niby taka pierdoła, a cały weekend upłynął nam pod znakiem kupy :-D

Hej Dziewczyny, melduję się tylko, że żyję, bo nastrój u mnie do bani :-(We wczorajszej katastrofie zginął mój kolega Paweł Krajewski... A kilka lat temu namawiał mnie na pracę w BOR-ze :-(

Cześć Dziewczyny
widze że nastroje kiepskie, trudno się dziwić:cool:
U nas dodatkowo moja szwagierka zaczęła ronić:-( no cóż tak czasem bywa Jutro ma jechać na scan :zawstydzona/y:
Zjemy rosołek i jedziemy wszyscy nad morze się odstresować bo pogoda piękna
tak mi przykro kobietki:-:)-:)-(
[*]

Pasibrzuch eeeee tam. Bunia robi całą tęczę kup:-) Zielone równiez:tak: I żadna to alergia nie była ani skaza. Natomiast po jabłku robi smroda że bym się pod przewijak schowała:tak: Buzia zeszła sama ( tylko Nivea SOS) i wogóle nic już prawie nie ma:-) Może jesteś przeczulona jeśli chodzi o kolory kupy?:happy: Nie no żartuję jak się martwisz to idź do dochtora:-)

kacha wawa labamba bardzo współczuję:no:
dorciaa zdrowia dla Jasia
pasibrzuch u mojego dziecka też z kupami nie halo, właściwie po trochę do każdej pieluchy. nie są zielone, ale niektóre bardzo cuchnące. Ja karmię tylko piersią i nie wiem o co może biegać. Też się martwię, jak nie będzie poprawy trzeba będzie konsultować:wściekła/y:

reklama
Pasibrzuch jak sie marwtisz to idz od lekarza i zapytaj bedziesz spokojniejsza. nie ma co sie stresowac bo dzidziolek nerwy wyczuje.
a moja Fiolcia dzis pobija rekordy w spaniu,spi juz 3,5h;-) i teraz nie wiem czy ja wybudzac na kapiel?bo jak zglodnieje to nici z kapieli bo bedzie jeden wielki wrzask.

Do góry