reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2010 !!

Minnie ale south beach jest chyba lepsza, bo tam głównie warzywka,może tego spróbuj:)
agagsm zapal i ode mnie ja nawet nie mam szans dziś do kościoła iść, M. od rana na studiach, potem zabezpiecza mszę w intencji zmarłych w katastrofie. Myślałam,że z dziećmi pójdę, ale jest 5 stopni :szok:i leje:cool:
edit: cop do doła to nie jest dobrze, ale muszę to przetrzymać

Ostatnia edycja:
reklama
Yola głównie nabiał, chude mięsa i jajka , warzywa bardziej jako dodatek i to też nie wszystkie.
Minnie ja nie mam problemów:)
Agagsm jest nabiał i są warzywka:)

Morka: no to jak mówisz się to nazywa ta dieta? jak są warzywka i jest nabiał w jednej to akurat bym od jutra zaczęła - zaraz sobie zlukam w necie, ale możesz rzucić jakims sprawdzonym jadłospisem - bo diety przeciez zaczyna się od poniedziałku, prawda?:) jakie warzywa można?
Yola: zapalę znicza od ciebie też...

morka z tego co pamiętam to przed wszystkim marchew i buraki były zabronione, ja kiedyś stosowałam i wspominam ją warzywnie:)), jeżeli piszesz o plażach. Bo moja sąsiadka po Dukanie ma straszne problemy zdrowotne.ale to wiadomo każdy inaczej reaguje:))

WITAM:happy:
ASIOWO co za chamstwo:no:ja bym wybuchła czyli: nawciskałą swoje a do tego żądała aby zmieniła date chrzcin bo i kurcze spokojnie może poczekać do maja-czerwca a Agatka normalne że już chcesz ją chrzcić:wściekła/y:

Kobitki tulam bądźcie silne!ja też mam niezłe załamki gdzie szyszke wieeeeelką ale na szczęście szybko M przeprasza się ze mną i jesteśmy zgodni:tak:

EDIT:Wczoraj ważyłam sie jak byliśmy na zakupach czyli byłam w płaszczyku kozaczkach i waga pokazywała 55.5(jaka równiutka waga hehe)hmm co bez tego normalnie jakbym w majtkach tylko staneła to pewnie by wyszło ok 54 a ja szczerze bym mogła równe 50 kg ważyć bo jednak ten brzuchol jakoś nie takoś i taka rózna 50 by mi pasowała a M do mnie"nie ma mowy ja nawet chce abys ważyła te 60 kg a jak brzuszek przeszkadza to prosze sobie robic brzuszki a na ciałko niech się rozłoży jeszcze te 5 kg":szok:na pewno n ie ja 60 kg nie chce ważyć bo i ja mam przeciez 158 cm wzrostu i to mi nie pasuje tylko jak tu zrzucić przy M jak on kupuje pyszności a mi cieżko odmówic:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Dziewczyny
widze że nastroje kiepskie, trudno się dziwić:cool:
U nas dodatkowo moja szwagierka zaczęła ronić:-( no cóż tak czasem bywa Jutro ma jechać na scan :zawstydzona/y:
Zjemy rosołek i jedziemy wszyscy nad morze się odstresować bo pogoda piękna

Czesc Laseczki,

Yol_a, malpo jedna! Dlaczego slowa nie napisalas wczesniej! Zastanawialam sie co chwile co Ci jest!!! :angry:
Labamba, przykre. Mam nadzieje, ze jednak szwagierka utrzyma ciaze...
Dormark, glowa do gory. Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o facetow. :-) Szyszki czy klatwa?

I w zasadzie tyle. Za chwile ruszam z mloda w trase. Chcemy dzis wybrac sie na piknik do Hyde Parku. Pogoda nawet sprzyja. Buziaczki dla wszystkich Laseczek. Nie smutac mi sie tu. Ja bym mojemu czasami tez kilka drzew poslala, gdzie slonce nie dochodzi, ale na razie olewam goscia. Piknik jest wazniejszy. :-p

heloł najpierw napiszę bo młody w końcu zasnął bidulek

od paru dni charczał i zwalalismy to na suche powietrze, ale dziś w nocy nie pomagała frida ani sól fizjologiczna, był marudny (myslałam, że skok) i złapał mega chrypę, więc się poddałąm bo żal małego bylismy u lekarza, mamy inhalować, i dostaliśmy antybiotyk bo mu schodzi na oskrzela:(

reklama
heloł najpierw napiszę bo młody w końcu zasnął bidulek

od paru dni charczał i zwalalismy to na suche powietrze, ale dziś w nocy nie pomagała frida ani sól fizjologiczna, był marudny (myslałam, że skok) i złapał mega chrypę, więc się poddałąm bo żal małego bylismy u lekarza, mamy inhalować, i dostaliśmy antybiotyk bo mu schodzi na oskrzela:(
Ojoj zdrówka dla Jasia - trzymajcie się:sorry:

PS. widzę, że nowe zdjęcia mamusi z synkiem, bo w awatarze się pojawiło - ślicznie - w powiększeniu proszę, bo mi sie podoba i chce zobaczyć większe;-)

Do góry