Witojcie!!
Ja dziś pełna planów i werwy i biorę się za porządki przed chrzcinami, ale mam stresa, coraz większego. brrr a i czekam na ochłodzenie, coby małemu nie było zbyt gorąco w tym, co mama kupiła

Karoli już myślałam, że ja to napisałam

Ja dziś pełna planów i werwy i biorę się za porządki przed chrzcinami, ale mam stresa, coraz większego. brrr a i czekam na ochłodzenie, coby małemu nie było zbyt gorąco w tym, co mama kupiła

Karoli dołączam się do klubu zwisających cycuchów, z tym, że moje jeszcze wypełnione mlekiem, a jak tego zabraknie to będzie kosmosCo do cyckow to ja mam dwa zwisy echhh. Zawsze mialam duze cycuchy i do jakis iscie jedrnych one nie nalezaly nigdy, a teraz to w ogole lepiej nie mowic, a dla mnie lepiej nie patrzec na nie. Dzis przymierzylam staniki sprzed ciazy... chlip chlip... i nawet te z ciazy.... chlip chlip..... i sa za male...... chlip chlip....... I w ogole dzis do bani mialam humor jesli chodzi o moja sylwetke, bo mimo, ze mam na plusie 5 kg, a schudac chcialbym jeszcze 2 kg i wazyc 58 kg (bo do wyjsciowego 55 kg nie chce dochodzic ze wzgledu na to, ze zle wygladalam) to mi sie kurka wodna figura zmienila i mnie to wkurza. Ubrania sa na mnie dobre i mieszcze sie bez problemu, ale kurcze jakos inaczej. No i ta opona echh... Lepiej nie mowic. Jakbym miala wzdecie....
A cycki to ja na pewno zoperuje i sobie podciagne do gory, tylko jeszcze nie teraz, bo nie wiem czy drugiego dziecka sobie nie zafunduje, jak mi przejdzie trauma po tym porodzie.

no to Cię dzieci wyrolowałyWitam z rana
pobudka 6:00 poszedł mały dalej spać ale córa mi miejsce zajęła wiec nie mam gdzie się położyć dalejtakże czytam co napisałyście bo nie mam co robić ;-)

A pewnie, że możecie mieć więcej, jesteś pewna , że dwoje wystarczy?Dzień dobry z rana!
Moja myszka jak zwykle od 22 do 6 rano spała - cycuś i śpi dalej a matka się rozbudziła i klepie na BBmuszę się pochwalić wczoraj wyszła jej sylaba "ma", no więc pewnie na tapecie pierwsza będzie mama. a nie tata
cudnie nam się dziecko rozgadało
Bo z nami kobietami to już tak jestt, że ciężko dogodzić
Ja podczas porodu mówiłam - nigdy więcej, po porodzie - natępne to tylko cesarka, a teraz myślę - matko jak ona szybko rośnie i że chce wszystko jeszcze raz od brzuszka po nieprzespane noce, a i poród nie był ciężki więc dam rade jeszcze raz
To samo mój M - najpierw mówił, że na jednym koniec - teraz chodzi, że ona jest cudowna i że takich dzieci to możemy mieć więcej;-)

Nic nie zastąpi widoku małych kończyn z rana okraszonych uśmiechem od ucha do ucha:-)Witam porannie.mi pobudke robi Nicole codziennie o tej samej porze.Mia jeszcze spi dzis tylko jedna pobudka o 4 rano . Wiecie co uwielbiam siebie w roli mamy (NO POZA TYMI GORSZYMI DNIAMI), kocham budzic sie i widziec ten wielki usmiech i machajace raczki i nozki. Co do Nicoli to ona przechodzi jakis kryzys , ale dajemy rade.![]()

znamy to kochana, znamy, ja dziś w mnocy obudzona przez cycuchy punkt druga a w łóżeczku cisza.....współczuję nerwów.A ja dzis malo na zawal nie zeszlam....Od zawsze Alex budzi sie ok 6ej.Lezy sobie w lozeczku,gada,macha konczynami.Ok 4ej go nakarmilam,zasnal jak zwykle i ja tez. Zerwalam sie o 7ej..Cisza w calym domu..Z lozka w sypialni widze lozeczko Alusia wiec patrze co robi...A tam nic,zero ruchu,zero odglosu...Serce mi zaczelo bic jak szalone,pobieglam do niego..patrze,patrze,wslu****e sie..nic nie slysze...Zaczely mi sie trzasc nogi i rece..Delikatnie dotknelam jego reki...nic....dotknelam policzka..nic...Juz mniej delikatnie dotknelam czolka...Otwarl oczy.....MATKO JEDYNA..myslalam,ze zemdleje....Zaraz je zamknal i jeszcze chwile drzemal a ja siedzialam na balkonie i cala sie trzeslam....Jeszcze sie trzese...Wiem,przeciez,ze jak dziecko spi to tak spokojnie oddycha,ze ciezko czasem nawet dostrzec poruszajaca sie klatke piersiowa...Co mnie napadlo-nie wiem....Tym bardziej,ze mamy nianie z monitorem oddechu....
Oj od rana taka adrenalina..chyba juz kawy nie potrzebuje...
Milego dnia kochane:-)
Powodzenia na wizycieWitajcie z ranka
A dzisiaj po poludniu w koncu idziemy do osteopaty, prosze trzymajcie kciuki, zeby pomogla na nieszczesny brzuszek naszego synka, bo zyje od miesiaca nadzieja, ze dzieki temu pozegnamy w koncu kolki...
Milego dzionka
Witajcie Dziewczynki z rana:-)
ja uwilbiam kawke, a ostatnio nawet uwielbialabym do niej papieroska.....
Karoli już myślałam, że ja to napisałam

Zdrowiej babkaWitam porannie,
Maksiu spał od 21 do 6 rano, potem było dłuuuugie karmienie cycem, pogadanki aguuuu, 2 kupki i znów karmienie, właśnie zasnął.
U nas ze spacerku nici, bo jestem przeziębiona, leje mi się z nosa i kaszlę, jak nie będzie wiało to może wystawię małego na balkon.
Miłego dnia dziewczynki.:-):-):-)